Ben de öyleyimşimdilik hedefim akşamları oluşan yeme krizlerine son vermek, bunun için çaba göstereceğim, sonrası kolay zaten
hoşgeldin günlüğümeBen de öyleyim
Hosbuldumhoşgeldin günlüğüme,
benim kadar olamazsın sanırım, neredeyse 1 senedir böyleyim, arada 3-5 gün dikkat ediyorum sonrası hüsran, belki bu günlük iyi gelir bana.
umarım başarırırız canım, kaç kilosun boyun kaç?Hosbuldum
1 yıldır buna son vermeye calistim, basardim fa diyebilirim ama temmuzda memlekete gittim, iki gün ince geldim. Bu 1.5 ayın son 20 gunu bu duygusal açlıkla uğraştım, yine son verme zamank geldi, bugün itibariyle tekrar basliyorum
yaseminim bitanem hoşgeldin, nasıl özledim sizleri, sohbetlerimiziSarayca merhaba canım nasılsın bakalımm
hayırlı olsun topiğinn bakalımmm
bende gelirim yamacanı ama ben zayıflamak için değil destek için
çünkü ben kilomdan memnum hatta kaç kilo olduğumu bilmiyorum
sadece görüntümden memnunum 38 bedenim buda bana yeter
sana ilk tavsiyemmm spor canm sporu hayatının bir parçası yapp
tartıya değil görüntüne odaklannnn sadece ozaman gerisi gelirrr merak etme
ne yediğin değil ne kadar yediğin önemliiii
şimdilik bu kadarrrrr
genic ve vefa84 izindeler canımmmm
yaseminim bitanem hoşgeldin, nasıl özledim sizleri, sohbetlerimizinasılsın canım?
iyice stres oldum ha bire kilo alıyorum, sporu hayatıma geçiremedim ama başlayacağım söz. ayrıca istediğim kiloya gelince tartılmayı bırakacağım senin yaptığını yapacağım,
maşallah sen güzel başardın. hep istediğin kiloda kalman dileğimle. çok öpüyorum
iyi olmana sevindim, bende hamdolsun iyiyim, çocuklar memlekette, okullar açılınca gelecekler inşallah, bayramda görüştük :) bu sene kızım okula oğlum anasınıfına başlayacak inşallah.HAMD OLSUN canım iyiyim bende bildiğin gibi çalışmaya devam çocuklar nasıl büyümüşlerdir
evet ben başardım artık darısı senın başına
stres oldukça bu işi başarman zor neye odaklanırsan onu büyütürsün o yüzden biraz rahat ol
bence odağını spora yönlendir 20 dk yürüşlerle başla ama hergün yap hergün5 dk artır veya
eskiden yaptığımız gibi youtube aç video onları yap altarnatif çok
ben salona gidemediğim zaman akşam saat kaç olurs mutlaka yapıyorum hafta 4 gün sporumu yapıyorum
inan zihinen çok iyi oluyorsunnn
örneğin bugun akşam evde yapıcam çünkü salona gitme vaktim olmayacakk
sende başarırsnnnn
İşte geldim burdayım seni görmek güzel
iyi olmana sevindim, bende hamdolsun iyiyim, çocuklar memlekette, okullar açılınca gelecekler inşallah, bayramda görüştük :) bu sene kızım okula oğlum anasınıfına başlayacak inşallah.
spor şart doğru diyorsun en azından bu 2 hafta eve yürüyerek gideyim, bu gün başlayayım nasılsa çocuklar yok, erken gitmek zorunda değilim
zaten stres oldukça yeme krizleri oluyor bunun farkındayım ama bana çok iyi geldin, bence bu sefer başaracağım
kriztanem hoşgeldin nasılsın?İşte geldim burdayım seni görmek güzel
günaydın yaseminim, dün eşim aldı beni yürüyemedim, ama aklımda spor yapacağımhoşgeldin canım nasılsın bakalımmmmm anlat heleee
günaydın canım
ufaktan başla spora evet beslenme ne kadar önelisiyse biz oturarak çalışanlara hareket o kadar önemli bu işi kendi
kasmadan ve severek yaparsan sonuç elde edersinnn ufak adımlarla ama sağlam olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?