ben işe gidip gelirken 6000 adımın üstüne çıkıyorum sabah ve akşam toplam bunun yanında bölgesel hareketler yapıyorum 15 dk kadar
Canım söyle senin için kaç kilo olayimmmm takip kalalim
günaydın canım, sen ayrıldın mı yarışmadan, göremedim seni, bende çok aldım güziscim ya moralim bozuluyor, bende başlarım seninle şeker orucuna. beraber takip ederiz birbirimizi.merhaba arkadaşlar saraycam çok iyi olmuş topik açman bende açsam mı diye düşünüp duruken cuma yarışmasına devam ediyo musun bende işe başladım ev taşıdım kilo aldım malesef 3 gün yediklerime dikkat edersem 4. gün bozuyorum yarın 21 günlük şeker orucuna başlıyorum vermem gerekn çok kilo var ama ilk hedef 5 kilo sonrası yavaş yavaş ufak adımlar belirleyerek gelicek inşş
günaydın yaseminim, dün eşim aldı beni yürüyemedim, ama aklımda spor yapacağım
canım bende sizi çoookkk özledimYaseminim guzişim özledim sizii
iyiyiz canım çok sağol çocuklar büyüyo işteSELAM canm nasılsın
çoluk cocuk ne alemdeee
kız sen benım idolimsin boşver kilo dediğin nedirrrrrrr
misafir onlarrrr gelir giderrrrrrr
Yaseminim guzişim özledim sizii
ben ayrıldım ev taşıdım falan o yüzden çıktım yarışmadan burda takip edelim tartı günü belirleyelim yediklerimizi yazalım gitsin artık şu kilolargünaydın canım, sen ayrıldın mı yarışmadan, göremedim seni, bende çok aldım güziscim ya moralim bozuluyor, bende başlarım seninle şeker orucuna. beraber takip ederiz birbirimizi.
ben işe gidip gelirken 6000 adımın üstüne çıkıyorum sabah ve akşam toplam bunun yanında bölgesel hareketler yapıyorum 15 dk kadar
Canım söyle senin için kaç kilo olayimmmm takip kalalim
lütfen bahane yok çözüm bulalımmmmmm
dün yoğun bir gündü ordan ora koşuşturdum eve geldiğim de saat 21,30 du
akşam 22,00 de 35 dk eliptik 20 dk plates harketleri yapar sporumu tamamladımm
ki ben en geç 23,00 bile olmadan yatam biriyimmmmm
ben ayrıldım ev taşıdım falan o yüzden çıktım yarışmadan burda takip edelim tartı günü belirleyelim yediklerimizi yazalım gitsin artık şu kilolar
hoşgeldin canımBen de dogum kilolarini veremeyenlerdenim. 52 kilo ile hamile kalip 62 kilo ile dogumdan ciktim. Bebegim 11 aylik. Anne sütü aliyor ve kati diyetler yapamiyorum. Su an 61.5 kiloyum. Bir ara vermistim ama tekrar aldim. 6 kilo vermek ve 55 kilo olmak istiyorum. Umarim siz de ben de saglikla verip ideal kilolarimizi koruruz. Bu arada boyum 1.64.
genic nerde rolla nerdee
yasemincim bence yaşam koçumuz sen olmalısın çok yol katettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?