Sağlıklı beslenme, kilo verme ve sonrasında koruma günlüğüm--hedef 55 kg

ben işe gidip gelirken 6000 adımın üstüne çıkıyorum sabah ve akşam toplam bunun yanında bölgesel hareketler yapıyorum 15 dk kadar

SELAM canm nasılsın
çoluk cocuk ne alemdeee

Canım söyle senin için kaç kilo olayimmmm takip kalalim

kız sen benım idolimsin boşver kilo dediğin nedirrrrrrr
misafir onlarrrr gelir giderrrrrrr

günaydın canım, sen ayrıldın mı yarışmadan, göremedim seni, bende çok aldım güziscim ya moralim bozuluyor, bende başlarım seninle şeker orucuna. beraber takip ederiz birbirimizi.

günaydın yaseminim, dün eşim aldı beni yürüyemedim, ama aklımda spor yapacağım

lütfen bahane yok çözüm bulalımmmmmm

dün yoğun bir gündü ordan ora koşuşturdum eve geldiğim de saat 21,30 du

akşam 22,00 de 35 dk eliptik 20 dk plates harketleri yapar sporumu tamamladımm

ki ben en geç 23,00 bile olmadan yatam biriyimmmmm

günaydın canım, sen ayrıldın mı yarışmadan, göremedim seni, bende çok aldım güziscim ya moralim bozuluyor, bende başlarım seninle şeker orucuna. beraber takip ederiz birbirimizi.
ben ayrıldım ev taşıdım falan o yüzden çıktım yarışmadan burda takip edelim tartı günü belirleyelim yediklerimizi yazalım gitsin artık şu kilolar

Ben de dogum kilolarini veremeyenlerdenim. 52 kilo ile hamile kalip 62 kilo ile dogumdan ciktim. Bebegim 11 aylik. Anne sütü aliyor ve kati diyetler yapamiyorum. Su an 61.5 kiloyum. Bir ara vermistim ama tekrar aldim. 6 kilo vermek ve 55 kilo olmak istiyorum. Umarim siz de ben de saglikla verip ideal kilolarimizi koruruz. Bu arada boyum 1.64.

ben işe gidip gelirken 6000 adımın üstüne çıkıyorum sabah ve akşam toplam bunun yanında bölgesel hareketler yapıyorum 15 dk kadar

güziscim işe başlamışsın hayırlısı olsun, çocuklara kim bakıyor, yeni evinde hayırlı olsun, sporun gayet iyi bende başlıycam artık bu sefer başarmak istiyorum

Canım söyle senin için kaç kilo olayimmmm takip kalalim

benden azsındır, çok aldım ben ya 65 olsan olmaz mı kilolarımız yakın olsun birbirine

of kendime kızıyorum, bir zamanlar bende öyleydim, sporumu mutlaka yapardım ve gayet düzenliydi hayatım. şimdi saldım kendimi resmen, ama düzelteceğim benim elimde bu

ben ayrıldım ev taşıdım falan o yüzden çıktım yarışmadan burda takip edelim tartı günü belirleyelim yediklerimizi yazalım gitsin artık şu kilolar

inşallah canım, ben buradayım sizleri de görmek isterim, cuma günleri tartı günümüz olsun, düzenli menü ve spor yapıp birbirimizi gazlayalım F frenzy80 cimde bize destek versin olsun bitsin bu iş

hoşgeldin canım, anne sütü veriyorsan şanşlısın, çok rahat kilonu verirsin, karbonu azaltman yeterde artar bile, spor olarak çocuğunla 30 dk dışarıda yürürsün olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…