Sağlıklı beslenme, kilo verme ve sonrasında koruma günlüğüm--hedef 55 kg

saraycam hadi gene iyisin sana yakınım ama cuma günü söyleyeyim

tamam o zaman bende cumaya kadar çalışayım biraz kilo vereyim madem

biliyorsunuz istikrar deyince ben gelirim aklaaaaa
bende sendenim diyemiyorum, sen en azından koruyorsun, ben bi veriyorum geri alıyorum karışık durum
kızlar sizlerden iyi olmasın bir arkadaşımda gelecek tam kafa dengidir
gelsin gelsin, hep beraber daha güzel motive oluruz
o zamannnnn danssss başlasınnnnnnnnnn
dans kiloda verdirir hem
yasemincim bence yaşam koçumuz sen olmalısın çok yol katettin
maşallah yasemin verdi ve korumasını gayet iyi başardı, yaşam koçumuz bitanemiz F frenzy80 genic de koruyordur kilosunu
GENİC İZİNLİ CANIMMM 3 HAFTA SONRA SAHALARDA OLURRR

BENDE YAMACINIZDAYIMM YA ARTIKKKK

yuppi

biliyorsunuz bu başlangıçta öncelikle yeme krizlerimle başetmeye çalışıyorum,
sabah 1 sandviç tost yedim

öğlen
3 köfte patates püre
çorba
60 gr kepek ekmeği yedim

biraz fazla ama benim için şu dönemde önemli olan AKŞAM öğününü azaltabilmek. bakalım bu akşam bunu başaracak mıyım.

evet genic yaz boyu sabahları kalktı sahilde 1 saat yürüdü yürümediği zamanlar evde spor yaptı

2 tane çocuğu olduğu halde vargerisini sen düşün

eğer şimdiden akşamı düşünürsen bunu başaramazsın

akşam olsun ona göre karar ver bencee

yediklerine odaklanma ne kadar yediğine bak benceee

yani bakış açını değiştirrrrrrr

Selam kızlar,
Başlığı görünce hemen yazmalıyım diye düşündüm... Benim de hayatıma adapte etmeye çalıştığım bir görüş sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü.
Yaz başından beri alıp başını giden kilom beni depresyona soktu resmen. Kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.

eğer şimdiden akşamı düşünürsen bunu başaramazsın

akşam olsun ona göre karar ver bencee

yediklerine odaklanma ne kadar yediğine bak benceee

yani bakış açını değiştirrrrrrr
kız bakış açısı deyince av mevsimi geldi aklıma

tamam canım kendime bir yol haritası çizeceğim ama zamanla olacak, acele etmeden doğru kararlar vermeliyim.

merhaba hoşgeldin canım, biraz tanıtır mısın kendini,
ben 158 boy 66 küsür kilodayım

maşallah genice zaten hayranım ikinize de, bende öyle olacağım benim neyim eksik, fazlam var eksiğim yok

kim tutar senı

canm biz sadece geleceğimize yatırım yapıyoruzzz

kız bakış açısı deyince av mevsimi geldi aklıma

tamam canım kendime bir yol haritası çizeceğim ama zamanla olacak, acele etmeden doğru kararlar vermeliyim.

oo hemen olacak şey değil oooo

benım bile çok yol katetmem lazım

sen kararını ver yola devam et sadece gerisi gelir allahın izni ile

merhaba hoşgeldin canım, biraz tanıtır mısın kendini,
ben 158 boy 66 küsür kilodayım

Merhabalar,
167 boy 63 kiloyum. 3 ay içinde 10 kilo aldım aslında kilolu görünmüyorum fakat etim yumuşak derler ya o şekilde. 1 senedir düzenli olarak jillian 30 day shred yapmaya çalışıyorum ancak 2 aydır ona da zaman ayıramadım. Bu yaz bana yaramadı diyebilirim...
Daha yeni memleketten döndüm, bayramda da fazla kaçırdım ve 63 ile eve dönüş yaptım. Hedefim doğum günüme kadar -15 ekim- 58 kiloya inip biraz da olsa karın ve bacak bölgelerimde sıkılaşma görmek...

kim tutar senı

canm biz sadece geleceğimize yatırım yapıyoruzzz

oo hemen olacak şey değil oooo

benım bile çok yol katetmem lazım

sen kararını ver yola devam et sadece gerisi gelir allahın izni ile
ne güzel dedin, geleceğe yatırım yapmak... sağlığımız için sağlıklı beslenmeli ve spor yapmalıyız, asıl mesele bu..

hoşgeldin canım, spor ve sağlıklı beslenme ile istediğin kiloya gelirsin inşallah. bende jillianın nmtz videosunu yapmak istiyorum.

yarın tatil yuppi, cuma günü tartı günümüz unutmayın sakın, aç ve cıblak tartılın..
iyi akşamlar.

krizantem kilonu çok merak ediyorum.

Mrb benimde dogum günüm 15 ekim.iyiki dogdukkk.birşey merak ettim jillian sıkılaştırıyormu benim sıkılaşmam lazım

Mrb benimde dogum günüm 15 ekim.iyiki dogdukkk.birşey merak ettim jillian sıkılaştırıyormu benim sıkılaşmam lazım

ehheheh iyiki doğmuşuz o zamaann
Valla ben çok faydasını gördüm jillianın. Burdaki konuda takip ediyorduk hatta benden daha sıkı yapanlar daha iyi sonuçlar aldı...

slm saraycam sayfan hayırlı olsun gezerken gördüm sayfayı
saraycam sen çoçuklardan ayrı kaldıkça duygusal açlığa giriyon bence
bide tavsiyem sana lütfen katı diyetler ve dtoxlar yapma onlar kalıcı olmuyor yavaş yavaş ver hatta diyetisyene git sana arkadaş tavsiyem
yeniden hayırlı olsun canım istediğin kiloya ulaşman dileğiyle seni seviyorum arkadaşım

Günaydın kızlar bu sabah itibari ile şekersiz 21güne start vermiş bulunmaktayım hadi hayırlısı İnşş akşama detaylı ne yediklerimi yazalım değerlendirelim birbirimizi

hayırlı cumlar canım

hadi bakalım hayırlı olsun

eğer uyglarsan çok güzel sonuçlar alırsınnnn

ben yapmıştım çok güzel incelme oldu ama sana söyleyem kesinlikle tartıya odaklanmaaa

ölçülerini al ona odaklannnnnn

farkı göreceksinn

selam canımmm

sarayca artıkk diyetisyen gibi olduu

sadece zihnini kullanarak bu işi başarır benceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…