Sağlıklı beslenme ve spor günlüğüm

Bu kahvaltı ne kadar süre tok tutuyor seni?
8 .30 da yaptım, iki saat sonra ara öğünümü yaptım yeni acıkmaya başlamıştım.

Bugün uzun bir aradan sonra ilk günüm, menülerim biraz çok o yüzden :)

Emziriyorum birde.

Emziriyorum birde.

bebek kaç yaşında, aslında emzirme işi bitince başlasan
yine de takipteyim
İnşallah güzel kilolar veririz

Emziriyorum birde.

Emziriyorsan durum farklı ama burada ekmeğin sana ve bebeğe hiçbir katkısı yok. Ekmek yerine diğer malzemeleri arttırırsan hem daha geç acıkırsın hem de bebeğe faydası olur.

Ben ekmeği sıfırladım sanırım 3-4 ay oldu emin değilim ama önceden ekmeksiz doyulmayacağını düşünüyordum ama şimdi ekmek yemeye korkuyorum daha çabuk acıkırım diye.

Ekmeğin glisemik indeksi yüksek olduğu için daha çabuk kana karışıyor. Diğerleri de aynı anda sindirim kurbanı oluyor ve sen normalden önce acıkıyorsun aslında.

bebek kaç yaşında, aslında emzirme işi bitince başlasan
yine de takipteyim
İnşallah güzel kilolar veririz
15 aylık canım, emzirmenin bitmesini beklerdim iyice kabullenicem bu kiloları , dengeli yiyicem emzirdigim için, karar verdiğin an gel katıl bana:)

resimli resimli ne güzel raporlar bunlar canım.:)
fatsecret den karbonhidrat hesabı yapıyorum ben.
ne yediğini bilerek yemek iyi oluyor.
bir süredir bırakmıştım hesap yapmayı ve iş yerinde arkadaşlarla başladığımız diyeti kilo alarak bitirdim.
halbuki kış boyu aynı kiloda kalmayı başarmıştım.

bugün k.h. hesabıyla yeniden başladım.
geçen hafta verdiğim bir kiloyu hafta sonu aldım maalesef.

spora başladın mı canım?
eliptiğin vardı yanlış hatırlamıyorsam.

ben yine call da devam ediyorum.

tam buğday ye daha tok olursun.
ekmeklerin çok güzel görünüyor bu arada.:)

öğlen yemek yoktu.
salata yaptım.bir de az tereyağlı 2 yumurta.

akşama fırında kızarmış kabak ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.
ceviz de koyarım belki.

15 aylık canım, emzirmenin bitmesini beklerdim iyice kabullenicem bu kiloları , dengeli yiyicem emzirdigim için, karar verdiğin an gel katıl bana:)
ben işe erken başladığım için 4 aylıkken diyete de başlamıştım.
1 yaşına kadar emmişlerdi.
akşama kadar emzirmeyince süt azalıyor bir süre sonra.

Evet haklısın bir dönem Karatay yaptım iki öğün yiyordum gayet de tok oluyordum:)

Şimdi kendimi kasmak istemiyorum, normalde kahvaltı harici ekmek yem , birden fazla yüklenmiyim diye ekmek ekledim diğer öğünlere.

İlk hedefim abur cuburu tatlı yı çıkarmak.

Geçen gün bir konuda Alys fikir verdi kısa vadeli tut hedefini diye ,bende bu hafta hiç abur cubur hamur işi yemiycem sağlıklı beslenicem dedim:) bir hafta sonunda ne olacak bakalım :)

Canım ekmek yoktu evde öğlen oğlumu bırakınca aldım tam tahıllı:) spor olarak telefona egzersiz programı yükledim ondan yapıcam, eliptik zor küçük onun delisi yaptırmıyor , telefona bir program daha yükledim günlük yediğimi aktivitemi yazıcam, otomatik hesaplıyor

hadi gazan mübarek olsun.

ben de Karatay yaparken sırf ekmek yüzünden bozmuştum, özellikle ekmeksiz kahvaltı fikir aşamasında zor geliyor insana çünkü.

neyse başlangıç için güzel kararlar almışsın, destekçiniz.

Canan Karatay'ın hamileler ve emziren anneler için kitabını aldım, emziren annelere önerilerinden işine yarayacağını gördüğüm olursa paylaşırım.

tabi ilk etapta hayatından zararlıları çıkarman bile baya yol aldırır sana.
Karatay diyet şekli değil hayat tarzı.
Bir süre sonra fazlaca alışıyorsun. Ne tatlı krizin oluyor ne de önünde en sevdiğin şeyi yedikleri zaman canın çekiyor.

ben katılırım ama düzenli arkadaşlık yapabilirmiyim bilmiyorum. ama en azından kahvaltı harici ekmek yemeyelim.
bir de buraya haftalık kilomuzu yazalım. Bir yerden başlamak lazım.

Nego hayırlı olsun canım beni de yanına alır
mısın?
aa ne demek budym gel sensiz olur mu:)

ben katılırım ama düzenli arkadaşlık yapabilirmiyim bilmiyorum. ama en azından kahvaltı harici ekmek yemeyelim.
bir de buraya haftalık kilomuzu yazalım. Bir yerden başlamak lazım.
Tamam canım ekmek konusunda uyarım sorun değil :)

Evet bir hafta sonra kilomun yazıcam zaten , hep beraber yazarız

Teşekkür ederim, memnun kalırım paylaşırsan
O gün o konuda baktım hepiniz çıtırsınız ben niye olmuyum dedim:)

Senin kısa vade bir aydı ama:)

Teşekkür ederim, memnun kalırım paylaşırsan
O gün o konuda baktım hepiniz çıtırsınız ben niye olmuyum dedim:)

Senin kısa vade bir aydı ama:)

ah bak yalancı durumuna düşmek istemem.
hiç çıtır olmadım, bir ara öğrenciyken parasızlık sonucu kilo vermişliğim olsa da balık etliyim gayet de.
sadece sağlığımı tehlikeye atmayacak şekilde zayıf kalmak isterim herkes gibi.
bir de her çocukta normal kiloma 3er 5er atmasam iyi olacak.

bende 75 im hedef 65. sonbahara kadar şöyle 10 kilo verisn sonra zaten hamilelik falan düşünüyorum allah izin verirse.

Ah ah ben çıtırdım, yiyip kilo alamayanlardandım evlendim biraz aldım hamile kalmadan verdim o zaman , işte genetik mi nedir bizde hamilelik kilosu kalıyor dediğin gibi 3 -5 :) ilk hamilelikte 5 kilo kalmıştı sonra bir baktım 5 de zamanla olmuş 10 kilo etti mi , birde üstüne ikinci doğdu, onda aldığım kiloyu verdim bir iki kilo kaldı ama öncesi fiyasko benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…