Sağlıklı beslenme ve spor günlüğüm

bende 75 im hedef 65. sonbahara kadar şöyle 10 kilo verisn sonra zaten hamilelik falan düşünüyorum allah izin verirse.
İnşallah canım neden olmasın, hamilelikden önce vermen çok akıllıca olur , ben 10 kilo fazlamla kalmasaydım bu kadar debelenmezdim şimdi :)

Akşam yemeğim: 6 kaşık etli madımak, 4 kaşık yoğurt, 4 kaşık közlenmiş patlıcan, bir dilim ekmek

Al sana bir hata daha. Bu yaban mersinini nasıl aldın sen?
Glukozla tatlandırılıyor genelde. Bunun orijinal tadı ekşimsi olmasıymış. Ben de açık almıştım da son derece tatlıydı.
En son Peyman'ın Bahçeden ürününü aldım. Glukoz yok içinde ama elma konsantresi ile tatlandırılmış. O bile canımı sıktı.

Burada da patlıcanı beğenmedim. Yazlık sebzeler daha yeni ekiliyor. Yemek için erken bence. Az kalori almaya çalışırken aslında sağlıksız beslenme.
Bu konserve canım kendim yapmadım

Paket aldım açık değil, bakarım içeriğine

Günaydın, bugün fotograf yok:) foto yükleme interneti bitirir mi bilgisi olan var mı:)

Kahvaltım dün kinin aynısı ekmeğim tam tahıllı oldu.

Bugün oğlumun gösterisi var orda pasta falan olacak ama ben fırsat bu fırsat deyip yemiycem, yemegimi yiyip gidicem , patates salatası alırım belki o da az ihtimal.

Bugün ki menüm dün kinin aynısı olur belirteyim , her gün nerde yemek pisecek :)

Suyu epey azaltmışım dün farkettim , iki litre zor içtim.

bende son zamanlarda çok yemeye başladım,sporuda saldım iyice..yaz için halimi hiç iyi görmüyorum..gittiğim spor salonundaki hoca sebep oldu valla.senin kilon iyi daha fazla verirsen yüzün çöker,kilonu korumaya bak sen dedi.bende resmen ters etki yaptı,ogünden beri deli gibi yemeye başladımönümüzdeki haftadan itibaren 12 haftalık bir programa sokmaya çalışacağım kendimi,inşallah başarılı olurum.

Aman canım bir kere başlayınca yemeye ha bugün ha yarın diye diye günler geçiyor , sende yaz buraya menünü sporunu, benim canavarlardan fırsat bulup birde ben spor yapsam:)

Aman canım bir kere başlayınca yemeye ha bugün ha yarın diye diye günler geçiyor , sende yaz buraya menünü sporunu, benim canavarlardan fırsat bulup birde ben spor yapsam:)

Benim tatlıya karşı zaafım var canım yaa,vazgeçemiyorum..ama şerbetli tatlılara değilde kakaolu,çikolatalı tatlılara,çikolataya,sütlü tatlılara falan..bazen 3 gün tutuyorum kendimi mesela yemiyorum ama 3.gün sonunda resmen elim ayağım titriyor,yediğim zaman düzeliyorum..onun dışında çok ilginçtirki çayımı kahvemi hayatta şekerli içemem,çok tuhafım cidden

Benimde derdim tatlı aynen Şerbetli değil :) tatlı isteğimi meyvelerle gideriyorum artık kuru yaş

3 gündür dikkat ediyorum ama 300 gr almışım .ekmeği kestim.yürüyüşü artırdım.suyu artıracağım bakalım. eflalim çok iyi gidiyorsun takipteyim.başka ne yapılabilir acaba

3 gündür dikkat ediyorum ama 300 gr almışım .ekmeği kestim.yürüyüşü artırdım.suyu artıracağım bakalım. eflalim çok iyi gidiyorsun takipteyim.başka ne yapılabilir acaba
Canım şükür kaçamak yapmıyorum dün yemedim pasta poğaça, henüz tartılmadım bir hafta bekliycem, ekmeği kesmedım tam tahıllı ya da tam buğday yiyorum ben , ara öğün vs düzenli yapıyorsun değil mi?

Canım şükür kaçamak yapmıyorum dün yemedim pasta poğaça, henüz tartılmadım bir hafta bekliycem, ekmeği kesmedım tam tahıllı ya da tam buğday yiyorum ben , ara öğün vs düzenli yapıyorsun değil mi?

Ekmeği sadece sabahları 2 dilim yiyorum ara öğünler genelde meyve. akşamlarıda 1 tabak yemek hangi yemek varsa + ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…