Meyveyi tek yeme canım yanında yoğurt veya süt tüket birden şekerin çıkmasın, tarçın ekleyebilirsin süte yoğurdaCanım şükür kaçamak yapmıyorum dün yemedim pasta poğaça, henüz tartılmadım bir hafta bekliycem, ekmeği kesmedım tam tahıllı ya da tam buğday yiyorum ben , ara öğün vs düzenli yapıyorsun değil mi?
Ekmeği sadece sabahları 2 dilim yiyorum ara öğünler genelde meyve. akşamlarıda 1 tabak yemek hangi yemek varsa + ayran
Maşallah Çok güzel ben 1 aylık hedefim 2 kilo71.800 başlanın
69.800 bugün :)
2 kilo gitmiş bir haftada
Bu haftanın hedeflerini belirleyeyim; )
71.800 başlanın
71.800 başlanın
Her pazartesi daha bizde yeni başladık zaten 2 kişiyiz .Meraba kızlar benimde bugün üçüncü günüm güzel gidiyor kendimi iyi hissediyorum henüz tartılmadım sizin tartıldığınız belirli bi gün var mı?
canım ilk haftaya giden ödemdi muhtemelen, bu hafta bende 500 falan veririm büyük ihtimal , fazlasına hayır demem bende:)Maşallah Çok güzel ben 1 aylık hedefim 2 kilo
Bu haftanın hedefi 400-500 gr olsun
tabi fazlası daha güzel olur.sana tebrikler
Teşekkür ederimHarika gidiyorsun canım tebrik ederim .
Maşallah sana da umarım devamı gelirMeraba kızlar benimde bugün üçüncü günüm güzel gidiyor kendimi iyi hissediyorum henüz tartılmadım sizin tartıldığınız belirli bi gün var mı?
iki çocuk peşinden koşmak her gün okula götürüp getirmek parkta koşturmak sayılır mı :)Sporda yapıyor musun
Canım sevindim böyle böyle gidecek inşallahbenim bu hafta 67.9
gelecek hafta hedefim: 67 li bir rakam olsun çünkü;kolay alıp veriyorum en azından 67 yi sabitleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?