Sağlıklı beslenme ve spor günlüğüm

Meyveyi tek yeme canım yanında yoğurt veya süt tüket birden şekerin çıkmasın, tarçın ekleyebilirsin süte yoğurda

Beslenme iyi ,her gün tartılma burde çok az yeme , kıtlık hissi oluşur vücutta direnç gösterebilir.

Pazartesi beraber tartılalım

12 nisan 2016 salı

Kahvaltı : Bir haşlanmış yumurta , burgu peynir, üçgen peynir bir tane , 6 zeytin , domates, salatalık, iki dilim tam tahıllı ekmek

Ara : Bir avuç leblebi , cranberry

Öğlen : Bir tabak madımak, bir kase yoğurt, iki dilim tam tahıllı ekmek

Ara: İki kaşık patates salatası

Akşam : Közlenmiş patlıcan salatası, bir dilim tam tahıllı ekmek, yoğurt, bir çorba kaşığı mantı

Ara : Bir avuç antep fıstığı, bir bardak kefir

13 nisan çarşamba 2016

Kahvaltı : Patatesli yumurta , burgu peynir, üçgen peynir, domates salatalık

Ara : Bir avuç leblebi, üç kuru erik , bir bardak süt

Öğlen : Bir tabak barbunya , iki dilim çok tahıllı ekmek, yoğurt

Ara : İki kremalı bisküvi , üçü bir arada kahve

Akşam : İki kabak bir patlıcan dolması kıymalı ( bir kabağı üçe bölüp yapıyorum ) yoğurt, bir dilim çok tahıllı ekmek

Ara : Bir avuç antep fıstığı leblebi cranberry karışımı, iki burcak bisküvi

Geldik pazartesiye ben verme yerine almışım ama onca yememe rağmen yine iyi diyorum sabah aç karnına
11.04.2016: 68.1
18.04.2016: 68.4
valla ağlanacak halime sevinir oldum. haftasonu kaçamaklarım kötü demeyim artık berbattı.haftaya ne olacak bakalım.

Bende tartılıcam bakalım sonuç ne:) mini mini kaçamak oldu benimde:)

71.800 başlanın
69.800 bugün :)

2 kilo gitmiş bir haftada

Bu haftanın hedeflerini belirleyeyim; )

71.800 başlanın
69.800 bugün :)

2 kilo gitmiş bir haftada

Bu haftanın hedeflerini belirleyeyim; )
Maşallah Çok güzel ben 1 aylık hedefim 2 kilo
Bu haftanın hedefi 400-500 gr olsun
tabi fazlası daha güzel olur.sana tebrikler

Meraba kızlar benimde bugün üçüncü günüm güzel gidiyor kendimi iyi hissediyorum henüz tartılmadım sizin tartıldığınız belirli bi gün var mı?

Meraba kızlar benimde bugün üçüncü günüm güzel gidiyor kendimi iyi hissediyorum henüz tartılmadım sizin tartıldığınız belirli bi gün var mı?
Her pazartesi daha bizde yeni başladık zaten 2 kişiyiz .
Arkadaşım iyi verdi ben tersi oldu kilo aldım.
sende katılırsan 3 kişi oluruz.

Memnuniyetle katılırım canım sizin desteğinizle verebilirim inş bende

Geçen haftaki hedefim abur cuburu kesmek , hamur işini kesmekdi ki başarılı oldum hamdolsun, tabi bir kaç bisküvi ve azcık çok çok azcık :) hamur işi oldu ,biraz börek bir poğaça gibi:)

Bu hafta ki hedefim
Abur cubur yine yok
Hamur işi yok
Yürüyüş yapılacak bu hafta
En az 3 litre su

Son düzenleme:
Maşallah Çok güzel ben 1 aylık hedefim 2 kilo
Bu haftanın hedefi 400-500 gr olsun
tabi fazlası daha güzel olur.sana tebrikler
canım ilk haftaya giden ödemdi muhtemelen, bu hafta bende 500 falan veririm büyük ihtimal , fazlasına hayır demem bende:)

Harika gidiyorsun canım tebrik ederim .
Teşekkür ederim

Maşallah sana da umarım devamı gelir
Sporda yapıyor musun
iki çocuk peşinden koşmak her gün okula götürüp getirmek parkta koşturmak sayılır mı :)

Hoş geldin aramıza

Hoşbuldum kızlar dün akşam annemler geldi onlarla kaçırdım biraz ama bi yandan da iyi oldu sütüm arttı azalmıştı gerçekten ve stres yapmaya başlamıştım ama buna bi çözüm bulmam gerek
Bugün kaldığım yerden aynen devam bugün ben gidicem annemlerde kalmaya eşim yok iki gün annem bütün ısrarlarına rağmen direnicem ve diyetime devam edicem tartıdaki artışın beni üzmesine fırsat vermiyicem inş

Günaydın hanımlar nerdesiniz gerçi bana öğlen oldu:)

25 nisan kilometre : 69
Fark: -800

:) o kadar kaçamağa rağmen kilo vermiş olmanın sevinciyle bu hafta sıfır kaçamak diyorum :)

3. Hafta hedefim ikinciyle aynı olacak çünkü layıkıyla hedefimi uygulayamadım

benim bu hafta 67.9
gelecek hafta hedefim: 67 li bir rakam olsun çünkü;kolay alıp veriyorum en azından 67 yi sabitleyim

benim bu hafta 67.9
gelecek hafta hedefim: 67 li bir rakam olsun çünkü;kolay alıp veriyorum en azından 67 yi sabitleyim
Canım sevindim böyle böyle gidecek inşallah

Bu pazartesi kilometre : 68 geçen hafta tartılmamıştım.

Abur cubursuz hayata devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…