Dur dökülücemNe yaptın dökül
Detoks mu yapıyon zalım16 haziran menüsü
9:30 = 1 krep, 1 dilim kaşar, domates, salatalık, 3 zeytin
14:30 = Kabak çorbası, bir dilim karpuz
18:00 = Kabak çorbası
Su: 2 litre, 1 litre dukan içeceği
Spor : 27 dakika ebru karaduman videosu, 11 dakika kol egzersizi, 7 bin adım
Ya ne yesem diye düşünmek yoruyor, kahvaltıyı istediğim gibi yapıp diğer öğünler çorba içeyim dedimDetoks mu yapıyon zalım
Karbonla kabak iyi olmuş aslında bana göre.Ya ne yesem diye düşünmek yoruyor, kahvaltıyı istediğim gibi yapıp diğer öğünler çorba içeyim dedim
Hiçbir işe yorulmuyon bi yemek düşünmek yoruyo di miYa ne yesem diye düşünmek yoruyor, kahvaltıyı istediğim gibi yapıp diğer öğünler çorba içeyim dedim
Ya evet bezdim artık, bir de diyet de olunca o bana uymaz bu uymaz diye afakanlar basıyorHiçbir işe yorulmuyon bi yemek düşünmek yoruyo di mi
Ya evet bezdim artık, bir de diyet de olunca o bana uymaz bu uymaz diye afakanlar basıyor
Hoş geldin
Gayet güzel beğendim kiBakim ben bugün neler yemişim
Sabah 6.45 uyanış bi ısırık muz
7.00 bi kupa neskafe bi elma
Kahvaltı11.30 : 2 dilim kepekli köy ekmeği
Tereyağında pul biberi tavlattım payıma 1.5 yumurta düştü sanırım
Bol peynir
Domates salatalık
15 irili ıfaklı yeşil zeytin
1 kaşık kaymak biraz tereyağı
Aralarda kahve çay
Akşam 19.00 3 4 kaşık kıymalı yumurta
biraz domates
1 biber
3 lokma normal ekmek
40 dk yüzme
Az önce işten geldim iki parça karpuzla iki parça muz yedim
Su sanırım 1.5ta kaldı anca
Bugün adapte günümdü yarın daha iyi olucak inşallah
Nego Bonus
Bakalım bende nasıl olacak, çorba diyeti çok yapıyorum, en iyi o kilo verdiriyor banaKarbonla kabak iyi olmuş aslında bana göre.
Karbonsuz eksi görülüyo ertesi günlerde yesen yine artı oluyo
Ya evet bezdim artık, bir de diyet de olunca o bana uymaz bu uymaz diye afakanlar basıyor
Senin nefisle imtihanın daha zor dostumValla beni de darlıyo hele de diyette olup aklına türlü şeytanlıklar gelmesi
Bi de ben marketteyim düşün pastanesi şarküterisi elimin altında,baklava bile aşırmadım bugün
O neeydi gız kaç tencere pişiyo sizin evdeKaç afakan hangi afakanoğlanda diyette listesi var evdekilere ayrı ona ayrı bana ayrı.
Ayy terledim haaaaKaç afakan hangi afakanoğlanda diyette listesi var evdekilere ayrı ona ayrı bana ayrı.
Bakim ben bugün neler yemişim
Sabah 6.45 uyanış bi ısırık muz
7.00 bi kupa neskafe bi elma
Kahvaltı11.30 : 2 dilim kepekli köy ekmeği
Tereyağında pul biberi tavlattım payıma 1.5 yumurta düştü sanırım
Bol peynir
Domates salatalık
15 irili ıfaklı yeşil zeytin
1 kaşık kaymak biraz tereyağı
Aralarda kahve çay
Akşam 19.00 3 4 kaşık kıymalı yumurta
biraz domates
1 biber
3 lokma normal ekmek
40 dk yüzme
Az önce işten geldim iki parça karpuzla iki parça muz yedim
Su sanırım 1.5ta kaldı anca
Bugün adapte günümdü yarın daha iyi olucak inşallah
Nego Bonus
Kız pastaneye selam vermeye gidiyom pat diye önğme bi peçete koyuyolar açıyom bakıyom tatlı var içindeSenin nefisle imtihanın daha zor dostum
Şimdi canım çıtır çıtır simit istemiyor ki yo yo
O neeydi gız kaç tencere pişiyo sizin evde
Ya şu diyet kafasını o yüzden sevmiyom işte ya ne yesek sanki fazlaymış gibi geliyo.oysa fazla değil gerçekten .ama beynimiz şişman hakkat ya faydalı olanı yesek bile şişmanlicaz psikolojisiyle yaşıyozBuda iyiki zatenakşamı az bile olmuş sanki yüzmüşsünde belinede iyi
Ulan adam manyak olur ,tencere isyan eder ,ocak kazan kaldırırDolma yaptım mesela oğlan tek öğün yedi daha olmaz diğer öğüne tavık haşla.
Sebzesi var her sebzeyi yemez onun yediğini yap.
Kızlarda sürekli sebze olmuyo bi pilav makarna yap fırına patates at haydaaa oğlanın canı çektimi diyet dara düştümü imdi bonus yirtulur
Eşimde akşam demesin mi bi revani olsa yerdim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?