Ya şu diyet kafasını o yüzden sevmiyom işte ya ne yesek sanki fazlaymış gibi geliyo.oysa fazla değil gerçekten .ama beynimiz şişman hakkat ya faydalı olanı yesek bile şişmanlicaz psikolojisiyle yaşıyoz
Di mi kız onayla beni
Ulan adam manyak olur ,tencere isyan eder ,ocak kazan kaldırır
104.8 lütfen kendine gelAynen o stresten yememişsin ekmeğide lokmayla almışsın :)
4 kaşık kıyma 1 dane biber napar olum 100 kilo kadına
104.8 lütfen kendine gel
Hayırlısıyla büyüyp evlenseler de karıları kocaları düşse artık yemek beğendirme telaşınaSinirden gülüyorum durara öğünler var bide. Herşeye ben özen göstermek zorundayım inşallah bu sefer sondur.
Hızlı kadınım çabuk alıp çabuk veriyom biliyonVay babayın o 4 ne ara geldi
Hayırlısıyla büyüyp evlenseler de karıları kocaları düşse artık yemek beğendirme telaşına
Ekle ula ite kaka başarcaz bu işiBen menüleri burayada eklim siz olmadan diyet istemiyorum zaten ❤
Ekle ula ite kaka başarcaz bu işi
Valla süpersinKız pastaneye selam vermeye gidiyom pat diye önğme bi peçete koyuyolar açıyom bakıyom tatlı var içindeçok zordu bugün efom büyük sınav verdim
Yok simit yok hele bu saatte
Haftada bir falan yeriz o da kahvaltıda ,akşam değil
Beynim eror verdi durDolma yaptım mesela oğlan tek öğün yedi daha olmaz diğer öğüne tavık haşla.
Sebzesi var her sebzeyi yemez onun yediğini yap.
Kızlarda sürekli sebze olmuyo bi pilav makarna yap fırına patates at haydaaa oğlanın canı çektimi diyet dara düştümü imdi bonus yirtulur
Eşimde akşam demesin mi bi revani olsa yerdim diye
Mesela ben sabah çok yediğimi düşündüm, bir krep ya altı üstüYa şu diyet kafasını o yüzden sevmiyom işte ya ne yesek sanki fazlaymış gibi geliyo.oysa fazla değil gerçekten .ama beynimiz şişman hakkat ya faydalı olanı yesek bile şişmanlicaz psikolojisiyle yaşıyoz
Di mi kız onayla beni
Al bir düğünzede dahaDüğüne kadar vermem lazım işte
Mesela ben sabah çok yediğimi düşündüm, bir krep ya altı üstü
Valla tek derdim o benim de, vücut isyan ediyo artık belim hormonlarım altüst tünelin ucunda poh var böyle giderseHerkesi gazada getirdim yarı yolda da bırakamam iki gün bi dara girdim çıkmak zorundayım napim.
Allah sağlık versin kurtulalım yükümüzden.
Senin şu zıkkım düzene girsin benim ağrılarım hafiflesin inşallah.
Ama ben vermek istiyorum, sen bana kilo veremezsin mi dedin şimdi bööööTek öğün karbonun nesi fazla kilo koruyanlar öyle yapıyor aslında.
Aslanım di miValla süpersinaslanım
Beynim eror verdi dur
Mesela ben sabah çok yediğimi düşündüm, bir krep ya altı üstü
Al bir düğünzede daha
Yok birde desin iki krep içi dolu dolu hem deAslanım di mi
Krep çok güzel tutuyo ama ya uzun süre tok geziyom ben onu yiyince.iki krep yapıyom bi de ben, bi de içi dolu dolu ohh.6 saat gık demiyo midem
Ama ben vermek istiyorum, sen bana kilo veremezsin mi dedin şimdi böööö
Aslanım di mi
Krep çok güzel tutuyo ama ya uzun süre tok geziyom ben onu yiyince.iki krep yapıyom bi de ben, bi de içi dolu dolu ohh.6 saat gık demiyo midem
Ben biberli omlet yapıcamSabah krep yapim ben en iyisi canımı çektirtti karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?