Ben kafama göre takılıyorum şimdilikkız maşallah 2013 ten mi topik vay anasini
mezurom yok benim ama ya. inşallah onu da alayim :)
mahşerin dört atlısı gibiyiz burdabonus mali sen ben
bide akşam yerim oh mis
sen ne diyeti yapıyodun:)
Ben kafama göre takılıyorum şimdilik
Tabi burası benim yıllar içinde ki serüvenimi unutmamak için açtığım bir yerdi aslında
Bak yani benimki kalın işte canım. 70 kilo da senin kol incecik olurNegoo mezurayı aldım ölçtüm 39-40 kolumum en tombik yeri.
Bak yani benimki kalın işte canım. 70 kilo da senin kol incecik olur
Yok aile de böyle kollar maalesef, ama pazum da varPeki sene nolmuş pazumu yaptın ev işinden acaba?
Bizimde ailede ince kol yok normale göre kalın kollar
Yok aile de böyle kollar maalesef, ama pazum da var
Yok aile de böyle kollar maalesef, ama pazum da var
Ediyor biraz ama mesela 59 kilo da 29 cm e düşmüş anca düşün.Ya kol çalışınca farketcekmi acaba bende merak ettim sayende ölçmüşte oldum benimkini :)) yüksek rakamlar çıkıcak başka bi yerimi ölçmek istemiyorum
Yaa çok sinir bozucu, üst tarafı ince olanlar daha kilolu da olsalar zayıf duruyorlar bu yüzdenaynı dertten muzdaribimpehlivan olur benden belli bi kiloyu gecsem
aldığım tişörtlerin kollari sıkar çoğu zamam
Ediyor biraz ama mesela 59 kilo da 29 cm e düşmüş anca düşün.
33 le başlamışım 80 kilo da
Yaa çok sinir bozucu, üst tarafı ince olanlar daha kilolu da olsalar zayıf duruyorlar bu yüzden
Seninle vücut tipimiz benziyor, göğüsler, kalın kollar kalın bacaklarya benim bindigim serviste bi kız var maşallah balerin gibi. ipince uzun heryeri ayni ne giyse yakışıyo
benim göğüsler de maşallahi var zatenkollarla ve kalın bacaklarla birleşince baya kendimi temel reis gibi hissediyorum
üst tarafı ince olup altı kalin olanlar daha kısa duruyo ama. sen olduğundan uzun duruyosun
Seninle vücut tipimiz benziyor, göğüsler, kalın kollar kalın bacaklar
Anlıyorum seni vücutdaşım
Yani evet, bir kaç sayfa önce ölçülerim var yazmıştım canımbelin ince ama demi
Neyse ufak tefek kaçamaklar olurçeyrek simit ekmek yedim ben saat iki buçuk gibi:) onu da yazayim unutmadan
aslında kendimi tutabilirdim niye yedim bilmiyorum
Kaç cm?Benimde kollarin masallahi var ya
Hic olcmedim kiKaç cm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?