İnşaallah, yaparken boynum çok zorluyor
kk birinci noteri Simitten sonra hiç bişey yemediysen sorun yok bozulmuyor if zaten
Az az ölçülü yemişsin canım iyi. Çiğ köfte dürüm azcık göz tırmalıyorben yazamadım ya.
dün akşam üç sıkım çiğ köfte dürüm
zeytinyağlı taze fasulye bir kasik
üç kaşık zeytinyağlı patlıcan
bir büyük bardak ayran içtim:)
bugün sabah yulaf süt yedim kahvaltı hazırlamaya üşendim
bitter çikolata yedim öğlen
sonra acikirsam diye yanımda kiraz var.
akşama da yine Zeytinyağlılar var bide kuzu kaburga yapicamoğlan bi tek onu yiyo diye:)
spor yapmıyorum. bu aralr yorgunum çünkü:)
öyle işte negom:)
Az az ölçülü yemişsin canım iyi. Çiğ köfte dürüm azcık göz tırmalıyor
yedim valla akşam yemeği yedim bonusum:)
ama zorlamicam kendimi ille iki öğün yapayım diye
Zorlama tabi kuzum senin kilonda haftada 2 gün yapsan if komple haftayı kurtarırsın.
İşe geldim kuzum
Bendeki de nasıl bir menü aşkı ise....Tamam canım kolay gelsin o zaman.Canım burası benim günlüğüm, takımla bağlantısı yok.
Yani yazmana gerek yok
Sağol canımBendeki de nasıl bir menü aşkı ise....Tamam canım kolay gelsin o zaman.
Oh daha ne olsun bunları kesmen bile yeter emin ol, yaşın genç metabolizma da hızlı şimdieşim yüzünden. gitmiş meşhur diye almış negom. çok almış yarısi kaldi o kadar yememe rağmen
ekmek pirinç makarna komple kestim.
arada ekmek yerim belki:) bakalım ne kadar fark etcek:)
biz eşimle akşam yemeğinden sonra çocuğu dışarı çıkarıp yürüyüş yapıyoruz o sayılır mi spordan negom
Hoş geldim, sesin çıkmadı hayırdırİşe geldim kuzum
HoşbuldumOh daha ne olsun bunları kesmen bile yeter emin ol, yaşın genç metabolizma da hızlı şimdi
Tabi spor sayılır
Hoş geldim, sesin çıkmadı hayırdır
Hoşbuldumçok iş yaptım ondan gelemedim dermişim
Yani iş yaptım da çok yapmadım
Olsun ikisi de benim nasılsa
Menü veremedim dün bi türlü fırsat olmadı gece 12 ye kadar aralıksız bi yeme durumu oldu da misafirlikte o yüzden yazmiyim dedimOlsun ikisi de benim nasılsa
Tam da çay doldurdum kendime sen kahve veriyon
Neyse sen boş çevirmedin baridök bacim
Allah razı olsun
Ne demek aralıksız yedim piiMenü veremedim dün bi türlü fırsat olmadı gece 12 ye kadar aralıksız bi yeme durumu oldu da misafirlikte o yüzden yazmiyim dedim
Alırım bir fincan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?