- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi Eva_stormborn
-
güneş lekesini yok etmek istiyorsn cok güzel kremler var. avon anew serisine özellikle bak. yalnız güneş lekesi kremini veya tedavisini yapacaksan asla güneşe çıkma.yazın asla bu tedaviyti veya kremi kullanma. kışın yapacaksın ve yüzünü günşten uzak tutacaksın.karbon lazer düşünüyorum ben bikaç seans ufak güneş lekelerim için
baktın işe yaramıyor batikon ansitepsik solüsyondur. elini kesersin yaranın üzerine döküp pansuman yaparsın.. bildiğin eczane ilacı.boşa gitmez.denerim seviyorum bu işlerle uğraşmayı
güneş lekesini yok etmek istiyorsn cok güzel kremler var. avon anew serisine özellikle bak. yalnız güneş lekesi kremini veya tedavisini yapacaksan asla güneşe çıkma.yazın asla bu tedaviyti veya kremi kullanma. kışın yapacaksın ve yüzünü günşten uzak tutacaksın.
ve hatta AHA diye yıllar önce bir madde vardı. cilt lekesinde nerdeyse %70 etkiliydi. kadının biri bunu sürüp güneşe çıkmış yüzü yanmıştı. kremin firması ile mahkemelik olmuşlardı.
bu yüzden bilen birine git.
aynen o.karbon lazerde mevsim sınırlaması yok
AHA dediğin alfa hidroksi asitlerimi yoksa kremin adı mı
aynen o.
benim de lekem var seviyoırum onlarımıcil gibi duruorlar
Günaydın arkadaşlar
Benim cildim çok sağlıksız siyah noktalarım burun ve yanlarında çok fazla gözeneklerim de çok belli sürekli olmasa da sivilce problemim de var özellikle çene ve dudak çevresinde çok çıkıyor bu ara, cildim kendimi bildim bileli aşırı yağlı temizledikten yarım saat sonra yaglanıyor saçlarım da öyle yağlılık açısından renk eşitsizlikleri kızarıklıklar lekeler falan da var, hep temiz tutmaya çalışırım cildimi elimden geldiğince doğal şeyler kullanmaya çalışıyorum, doktora da çıktım en fazla yaptığı sivilce kremi vermek o da kullandığın sürece iyi gelen bir çözüm zaten ve bende sürekli ilaç kullanmak istemiyorum. Var mı şöyle temizlemek gozenek sıkılaştırmak renk esitlemek sağlıklı görünmesini toparlamasını sağlamak için kullanıp işe yaradığını bildiğiniz ürünler seriler falan? Çok canımı sıkıyor bu sağlıksız görüntü
Bu gittiğin doktorlar hiç hormanlarına baktı mı? TSH falan? Metabolizma hızın nasıl?Kızlar sanırım alacağım ürünlere karar verdim araştırmalarim ve sizin tavsiyeleriniz sonucunda, temizleme için bioderma sebium foaming gel düşünüyorum tonik olarak gözenek sıkılaştırıcı bi tonik arıyodum ama bulamadım aradığım gibi bişey o yüzden orjinal gül suyu düşündüm yada bu maden suyunu buz kalıbında dondurup sürme işlemini yapıcam nemlendirici olarak yine bioderma sebium serisinden düşünüyorum global gibi ama sormak istediğim bi kaç şey var gülsuyu yağlı ciltlerde daha çok yaglanmaya sebep olup gözenekleri genişletebilir diye okudum bununla ilgili bi bilgisi olan var mı? Bi de bioderma global bazı kişilerde kurutup pul pul dökülmeye sebep olmuş deneyip bilen var mı ağır gelir mi çünkü cildim aşırı yağlı olmasına rağmen burun ve dudak kenarlarım özellikle çok çabuk pul pul olabiliyo daha hafif bişey mi olur bana fikriniz var mı, seçtiğim ürünler iyi mi yarar mı
Karar verdim diyorum ama veremedim de sanırım hala:)
benim yok..benimkilerde aslında çok değil ve tek kat pudra kapatıyo ama merak var birazda karbon lazere karşı
Bu gittiğin doktorlar hiç hormanlarına baktı mı? TSH falan? Metabolizma hızın nasıl?
Canım bak benim de cildim aşırı yağlıydı, sivilceler oluyordu, meğerse tiroid sorunundan ötürü metabolizmam yavaş çalışıyormuş, o yağlanmanın nedeni buymuş. Tiroid için tedavi görmeye başladığımdan beri böyle bir sorun kalmadı.Hayır hormonlarıma bakan olmadı kaç doktora da gittim ama, bi sorun olduğunu düşünüyorum ama bende hem yüzüm hem saçım aşırı yağlı normal değil diye düşünüyorum
Canım bak benim de cildim aşırı yağlıydı, sivilceler oluyordu, meğerse tiroid sorunundan ötürü metabolizmam yavaş çalışıyormuş, o yağlanmanın nedeni buymuş. Tiroid için tedavi görmeye başladığımdan beri böyle bir sorun kalmadı.
Sen de bir edokrinoloji uzmanına görün önce. Bir sorun yoksa bile kontrol ettirmiş olursun. Memlekette 3 kadından 1 in tiroid problemi var zaten.
Canım bak benim de cildim aşırı yağlıydı, sivilceler oluyordu, meğerse tiroid sorunundan ötürü metabolizmam yavaş çalışıyormuş, o yağlanmanın nedeni buymuş. Tiroid için tedavi görmeye başladığımdan beri böyle bir sorun kalmadı.
Sen de bir edokrinoloji uzmanına görün önce. Bir sorun yoksa bile kontrol ettirmiş olursun. Memlekette 3 kadından 1 in tiroid problemi var zaten.
Aslında cilt doktorunun yönlendirmesi lazımdı, ama endokrinolojiye gidip böyle böyle dersen gerekli tüm testleri yaptırırlar bence.Anladım canım geçmiş olsun sana da böyle direkt hormon testi yaptırabilicegim bi bölüm yok mu acaba karaciğerden de kaynaklanabiliyo ya böyle problemler hangi bölüme gitsem bütün bunlara bakarlar var mı öyle bi şansım
Ne ilacı kullanıyor ki? Hani bizim aldığımız ilaçlar tiroid bezi o hormonu salgılasın diye uyarıcı. Eşiniz direkt hormonu alıyor sanırım. Normal de metabolizması nasıl peki?Eşim de tiroit bezlerini aldırdı ilaç kullanıyo ama yağlanma sorununu çözemedik bir türlü
Aslında cilt doktorunun yönlendirmesi lazımdı, ama endokrinolojiye gidip böyle böyle dersen gerekli tüm testleri yaptırırlar bence.
Ne ilacı kullanıyor ki? Hani bizim aldığımız ilaçlar tiroid bezi o hormonu salgılasın diye uyarıcı. Eşiniz direkt hormonu alıyor sanırım. Normal de metabolizması nasıl peki?
Aslında cilt doktorunun yönlendirmesi lazımdı, ama endokrinolojiye gidip böyle böyle dersen gerekli tüm testleri yaptırırlar bence.
Ne ilacı kullanıyor ki? Hani bizim aldığımız ilaçlar tiroid bezi o hormonu salgılasın diye uyarıcı. Eşiniz direkt hormonu alıyor sanırım. Normal de metabolizması nasıl peki?
Cildiyeden randevu aldım yarın için endokrinoloji yok gideceğim hastanede gidip söylicem hormon testini söyleyince yapar sanırım
Hormon testlerni yApar her türlü yapmazsa sağlık ocağına gidersin
Günaydın arkadaşlar
Benim cildim çok sağlıksız siyah noktalarım burun ve yanlarında çok fazla gözeneklerim de çok belli sürekli olmasa da sivilce problemim de var özellikle çene ve dudak çevresinde çok çıkıyor bu ara, cildim kendimi bildim bileli aşırı yağlı temizledikten yarım saat sonra yaglanıyor saçlarım da öyle yağlılık açısından renk eşitsizlikleri kızarıklıklar lekeler falan da var, hep temiz tutmaya çalışırım cildimi elimden geldiğince doğal şeyler kullanmaya çalışıyorum, doktora da çıktım en fazla yaptığı sivilce kremi vermek o da kullandığın sürece iyi gelen bir çözüm zaten ve bende sürekli ilaç kullanmak istemiyorum. Var mı şöyle temizlemek gozenek sıkılaştırmak renk esitlemek sağlıklı görünmesini toparlamasını sağlamak için kullanıp işe yaradığını bildiğiniz ürünler seriler falan? Çok canımı sıkıyor bu sağlıksız görüntü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?