• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

Kayla İtsines BBG ye başladım. 12 haftalık bir program ve değişiklikler içerdiğinden sıkılmayacağımı düşünüyorum umarım. :KK73:

1. Gün tamam. Her tarafım titriyor, özellikle bacaklarım. Allah'ım çok mutluyum! Hahaha :D

BBG 2. gün 40 dk yürüyüş :)
Acayip acı çekiyorum yalnız :) Kar, soğuk, yağmur, çamur dinlemedim yürüdüm. Umarım bu azmim daim olur. :KK68:

BBG 3. gün tamam. Her yerim titriyor, ağrıyor Allah'ım bu nedirr! :)

Yarın yürüyüş günü tekrar. İlk günün hareketlerinin ağrısı devam ediyordu bacaklarımın arkasında, bugünkü hareketlerden sonra rahatladı. Dokununca hala acıyor ama 1 saat önceki kadar oturup kalkarken acı çekmiyorum en azından :)

BBG 1. Hafta 5. Gün 28 dk dayanıklılık egzersizi tamam. Bugünkü opsiyoneldi, yani yapıp yapmamak tercihe bırakılmış. Tabi haliyle acaba sadece 2 tur mu yapsam falan diye cayayazdım kiiii... Dedim 7+7 daha yap tamamla şu çalışmayı. Nitekim tamamdır! :)

Yarın 35-45 dk arası cardio var. Niyeyse sadece yürüyüş yapabilirmişim gibi düşünmüştüm ama yarın zumba ya da dans tarzı bir şey yapacağım. :) Sabah cardio akşam esneme yaparak 1. haftayı bitirip pazarı da boşa çıkarıcam gibi gözüküyor. Hadi bakalımmm :KK76:

BBG 1. hafta 6. gün cumartesi, 13 dk leslie 15 dk dans ile 28 dk cardio yapmıs oldum, baya da bir yürüdüm. Cardio kısmı tamamlanmıs oldu bence. :D

Bu akşam 10 dk steçç ve yarın 2. haftaya başlayacağımm :KK49::KK76:

BBG 1. Hafta 7. Gün esneme hareketlerimi de yaptıım.. Esnemenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördüm, çatır çutur sesler geldi her yerden :)

Yarın 1 şubat. Düğüne de iyice az zaman kaldı. :) 1 haftadır spor işini baya oturttum. Bu hafta yeme işini de oturtup 3 ay güzel bir düzende ilerlemeyi düşünüyorum inşallah. Hadi hayırlısııı :KK66:

Selaaam :)

Ben bir uğrayım dedim buralara. Maşallah kuzum güzel ilerlemişsin ya :) ne tesadüf ben de BBG'ye başladım biliyor musun :) daha yeni sayılır ama güzel gidiyor. Ay nazar değmesin fit gelinimize :-) :nazar: Yemeğe az dikkat etsen bile bu program insanı eritir bence :KK48: hadi bakalım devam tatlım :KK15:

Selaaam :)

Ben bir uğrayım dedim buralara. Maşallah kuzum güzel ilerlemişsin ya :) ne tesadüf ben de BBG'ye başladım biliyor musun :) daha yeni sayılır ama güzel gidiyor. Ay nazar değmesin fit gelinimize :-) :nazar: Yemeğe az dikkat etsen bile bu program insanı eritir bence :KK48: hadi bakalım devam tatlım :KK15:

Ayy inanmıyorum kimler gelmiiş :)))

Ay kalp kalbe karşıymış çok şaşırdım şuan :) evet kuzum ya az zaman kaldı ve arada yeme işi cozsa bile en azından spor sürekli olsun ki sıkıntı çıkmasın :))

Umarım dönmüşsündür! BBG de 12 haftayı tamamladığımız ve sonuç aldığımız günleri de görürüz inşallah :21:

Günlükcüm selam :)

BBG'ye devam tabi ki bırakmadım. Bu hafta 3 dayanıklılık egzersizi, 2 cardio oldu. Bu akşam da esneme hareketlerini yapacağım :)

Yarın 3. haftaya başlıyorum. Ben sporun etkisini görüyorum ama yarından itibaren inşallah yeme düzenine de dikkat edersem etkisini daha hızlı görücem :)

Az bir zaman kaldı, sporu oturttuğuma inanıyorum hadi artık yeme işi de oturacak!

Ayy inanmıyorum kimler gelmiiş :)))

Ay kalp kalbe karşıymış çok şaşırdım şuan :) evet kuzum ya az zaman kaldı ve arada yeme işi cozsa bile en azından spor sürekli olsun ki sıkıntı çıkmasın :))

Umarım dönmüşsündür! BBG de 12 haftayı tamamladığımız ve sonuç aldığımız günleri de görürüz inşallah :21:

Canım süpersin :KK9: sanırım burdan devam etmeyeceğim artık ama seni ve spor tipiklerini takipte olacağım :) 3. Hafta müthişsin :KK73: ben regl arası yeniden başa sarmaya karar verdim verimsiz gibi oldu o yüzden tekrar 1. Hafta :) ve ilk defa aylar sonra boğazımı tutuyorum :KK70: eminim sen de gayet iyi gidiyorsun malum düğüne az kaldı iyice gazlanman gerekkkk :KK15:

Allah'ımmm. Dondurmalı sufle yiyorlar karşımda bana güç ver :D Hahahah yemedim :D 1 saate kadar BBG 3. haftaya başlıyorum. Bugün beslenme de gayet güzeldi. Şükür :)

BBG 3. Hafta 1. dayanıklılık egzersizi tamamdır :)

Şunu farkediyorum ki, comfort zone diye bahsedilen, kendimize yarattığımız o rahat alandan çıkmazsak eğer hiçbir şey elde edemeyiz. Eskiden bir hareket beni zorlarsa yapamıyorum diye cayardım. Geçerdim o kısmı. Ama şimdi hedef 10sa, 10 yapamazsam bile en azından 5 yapmaya çalışıyorum, 6 yapmaya çalışıyorum ve gün geçtikçe de daha rahat yapıyorum.

Örneğin burpees; eskiden 2 tane dahi yapamazdım. Şimdi en sevdiğim hareketlerden biri neredeyse :) Şimdi commandos var beni çok zorlayan ama hiç yapmadan geçmiyorum en azından. KENDİMİZİ ZORLAYALIM!

Başlamak için mükemmel olmamız gerekmez ama mükemmel olmak için BAŞ-LA-MA-LI-YIZ!

BBG 3. hafta 2. dayanıklılık egzersizi tamamlandı. Bu akşam yeme işi çok azıcık cozuttu, aklımdan soru yapmasam mı yarın mı yapsam diye geçti ancak 12den sonra da olsa boş geçmedim yaptım! Gönlüm rahat, uyuyabilirim artık :)

BBG 3. hafta, dün 2. cardio 12.000 adım, bugün 3. cardio 13.500 adım :)

Dayanıklılık egzersizini yarın yapacağım, ardından da bir esneme patlatırım miss.

BBG 3. hafta 3. dayanıklılık egzersizim bugün tamamlandıı. Pazartesi 4. haftaya başlıyorum hadi bakalım :)

Back
X