Sağlıklı Zayıflayalım Bir Ömür Zayıf Kalalım

Tatlim tatlim tatlimmm
Evet kimsecikler yok ben de hastayim yatiyorum maalesef sen varsin iyiki devam et yazmaya sen birakma gelicem ben de bi kac gune .))

merhabaaa
kimseler yok

kahvaltım : 10 erik, bir avuç kiraz, sütli müsli, 1 su bardağı süt

maşallah çok güzel gidiyorsunnnn

tatlim tatlim tatlimmm
evet kimsecikler yok ben de hastayim yatiyorum maalesef sen varsin iyiki devam et yazmaya sen birakma gelicem ben de bi kac gune .))

oy oy oy geçmiş olsun cnm neyin varr

ya ben yazamıyorum biraz işte yoğunluk var birde niyetliyim hal böyle olunca menü de paylaşamıyorummmmm

Usutmusum mide bulantisi hafif ates halsizlik yatiyorum tatlim tesekkur ederim.

Kahvaltida yogurt yedim ben de musli katip biraz
Demin biraz kiraz yedim
Mercimek corbasi icerim birazdan da
Annem hafta sonuna dogru gidicek ondan sonra plates e basliycam yuruyuslerime basliycam insallah ben de.

Oruc musun tatlimm allah kabul etsin

dikkat et kendine havalar da bir tuhafffff

Oruc musun tatlimm allah kabul etsin

evet perşembe ragip kandili pazartesiden başladım cumaya kadarr

ben oruçlu olunca spora başlayamıyorumm
bakalım haftaya inş...

ama bugunlerde hiç diyet modunda değilim gibiiii

önce ayda 1 kg verdiğim zamanlar pes etmedim ama şimdi sabrım yok giibii hiçççççççç

Çok geçmiş olsun. Yakın olsam gelip bakardım, yemekte getirirdim.Yazıyorum walla napimm..Merak ettim ama herkesi,özellikle de seni. Kendine fazla yüklenme sen bizim çıtır gelinimiz ince belli kelebeğimizsin:)

Sevgiler

Tatlım burda kendimi yalnız hissettim, siz de gelin,yavaş yavaş azar azar..Benim 3 . haftam inan ki hf sonu aklım kaydı ama sonra aklıma buras geldi. Hepiniz gelin aranıza yeni katıldım ama özlüyorummm

Öğle 15:30 Kahve, yoğurt bir kase, yinn meyve(başka şey yoktu bulunduğum yerde)

Akşam 19:30 Dünkü sebze yemeği(8 kaşık), cacık, tavuk kızartma

Yürüyüş mü?
Yine yok üşeniyrum tek başıma ya

Akşam bir tabakta salata yedim, çokkk yedim, iyi hissetmiyorum. Ne çok yedim yahu?
Kızlar zayıflayınca selülitler gider mi? Kalça ve üst bacaklar hala aynı, göbekcik azcık küçül müş

Ayy cok hossun tatlimm ya tesekkur ederim iyilesiyim gelicem bi kac gune sen dikkat et ama birakma sakin .))

Akşam bir tabakta salata yedim, çokkk yedim, iyi hissetmiyorum. Ne çok yedim yahu?
Kızlar zayıflayınca selülitler gider mi? Kalça ve üst bacaklar hala aynı, göbekcik azcık küçül müş
Gidiyo tatlim yuruyus selulute birebir gecen yil yok etmistim ama simdi olusmuslar yine maalesef ki sen usengeclik etme cik yuru bi kac gune gelicem yanina birlikte yuruyelim .)))

Canım gel bir an önce gel bir an evvel iyileş inşallahh
Sen b evlerdeydin evlenince nerede oturacaksın?
Ya canım senin yeşil pantolonluu halin 36 bden harika, niye canını sıkıyorsun?Sen ki umudumuz enerjimizsin karamsarlığa yer yok. Benim hedefim 36 değil mesela 38 tede güzel oluyo bi gitse toto:):2:

Anlamadim tatlim sen b evlerdeydin demissin ne demek istedin
İyiyim tatlim normal yani kilom ama gobegime yogunlasmam gerek ve sıkılasmaliyim .)
Sen de foto yuklesene seni de gorelim .)))

Anlamadim tatlim sen b evlerdeydin demissin ne demek istedin
İyiyim tatlim normal yani kilom ama gobegime yogunlasmam gerek ve sıkılasmaliyim .)
Sen de foto yuklesene seni de gorelim .)))

Bahçelievler demek istemiştim güzelim. Fotograf... isterdim ama bilgisayar ve telefınum çok çok eski, çoğu zaman yaarken bile donup duruyo ekran
Sıkılaşmak için yaptığım derin araştırmalardan öğrendiğim protein tüketmek , bildiğim kadarı ile sen seviyorsun zaten protein kaynaklarını
Ben de sabahları soğuk nescafe içeyim dedim . Senin eski sayfalardan armut:44: olduğumu öğrendim. Kahve selüliti arttırır küçücük lan totomda birikirmiş
Ben bir armutum ona göre beslenmeliyim ahahhaa

Kızlar size bir soru
Meryem uzerli ve demet akalın şubatta doğum yaptı-bayağı kilolulardı 42 44 falanlardı. Ne oldu da mayıs ta, 3 ay içinde 36 beden olacak kadar zayıfladılar?

günaydın kızlarrrrrrrrr

mavim nasıl oldunnn

siz ikinizde ankardasın haaaaaaaaaaa

evet sizlere soru sorayım

nasip olursa haftaya 2 günlüğüne ankaraya geleceğimmm

gezilecek yerler nereleriii bakalımmmmm

Kızlar size bir soru
Meryem uzerli ve demet akalın şubatta doğum yaptı-bayağı kilolulardı 42 44 falanlardı. Ne oldu da mayıs ta, 3 ay içinde 36 beden olacak kadar zayıfladılar?

hele demet akalın nasıl bir metobolızmesı varki kandın günde 1,5 ile 2 kg vermişşşşşş

vaybeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ben de elmayim ki .)))
Bahcelievlerde degilim ki ben .)))

Kızlar size bir soru
kalici kilo olmadigi icin hemen dokmuslerdir kilolarini normal bu normal beslenme ve spor hayatlarina donduklerinde vermislerdir hemen

günaydın kızlarrrrrrrrr

mavim nasıl oldunnn

siz ikinizde ankardasın haaaaaaaaaaa

evet sizlere soru sorayım

nasip olursa haftaya 2 günlüğüne ankaraya geleceğimmm

gezilecek yerler nereleriii bakalımmmmm

Tatlimm tatlimmm pek gezilecek yer yok ankarada bence ya bilemedim simdi

hele demet akalın nasıl bir metobolızmesı varki kandın günde 1,5 ile 2 kg vermişşşşşş

vaybeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kahvaltim

Bi haslama yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalik
Sut

Yine istirahatteyim ama yazmaya baslayim artik dedim .))

Kendi için değil oğlum anıtkabiri çok merak ediyor

sırf onu oraya getirmek için geliyoruzzz

ya anlıyacan anıtkabire geliyoruzzzzz

oğlanın merakı gitsinnnn

ordan nevşehire gecicez inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…