Sağlıklı Zayıflayalım Bir Ömür Zayıf Kalalım

Kendi için değil oğlum anıtkabiri çok merak ediyor

sırf onu oraya getirmek için geliyoruzzz

ya anlıyacan anıtkabire geliyoruzzzzz

oğlanın merakı gitsinnnn

ordan nevşehire gecicez inş..

Oglus icinse once anitkabir, hayvanat bahcesi , harikalar diyari var bir de eryaman sincan tarafinda, ulusta genclik parki fln eglenceli olabilir onun icin buralar.)

hele demet akalın nasıl bir metobolızmesı varki kandın günde 1,5 ile 2 kg vermişşşşşş

vaybeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Aynen walla ne yapıyorlarsa

Gel canım Ankara da güzel yerler var, ama Harikalar diyarını ben pek sevmiyorum ortamından ötürü.

Mavimiye katılıyorum anıtkabir başta olmak üzere aklıma geldikçe yazarım

Benim aklımda bahçelide oturuyorsun kalmış nerden artık bilmiyorum

Kahvaltım Hayatımın en çılgın kahvaltısı 1 greyfurt, yarım salatalık, omlet(2 yumurta ve 1 biberden), ıce tea

Öğlen yiyemedim koşturmaktan

Akşam Ton balıklı maalesef çok yağlı salata

30 dakika yürüdüm

Oh be sonunda yürüdüm akşam

Aklıma geldi oğluşunuzla Tunalı ya da Ümitköy - Park caddesi, Bahçeli, Kentpark avm ye de gidebilirsiniz, araba varsa

aslında sırf anıtkabir için geliyoruzzzzz

devamı gelsin o yürüşlerinn

ah bende niyetli olmasam yürürdüm fakat saat 18,00 den sonra halsizleşiyorummmm

aklıma geldi oğluşunuzla tunalı ya da ümitköy - park caddesi, bahçeli, kentpark avm ye de gidebilirsiniz, araba varsa

not alındı

dedesi götürcek zatenn araba ile yaniiii

GÜANYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRR

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNNNN

iftar:

2 kepçe tavuk çorba

4 yk kaşığı semizotu yemeğiii (az pirinçli)

3 yk türlü (patlıcan+kabak+patates+bol açılı)

1 kase yoğurt

salata

Sahur :

kalktığımda saat 5:55 idi

niyet ettim yatıımmmmm

iftardan yatana kadar 2,5 lt suuuuu

suyumua bir tane tarçın çubuk atıyorumm tatlı isteğimi paylaşıyorumm

66 kg görünceye kadar

kaçamak yapmak yasak banaaaaaaaaaaaa

Herkese günaydın, ne kötü haberler var her yerde
Biz yine de moralimizi bozmayalım
Kandiliniz mübarek olsun

Kahvaltım 08:00 2 biber, domates, salatalık, 5 zeytin,5 kayısı,5 erik,15 kiraz, pmlet(3 yumurta+yarm bardak süt ve 3 çorba kaşığı peynirle), çay

Dualarınız kabul olsun

Merhabe bende katildm araniza☺güzel bir sitye benzio.Sabahları sade kahve de iyi geliyor mus diyet icin gune sade kahve ile başlamak tok tutuomus

Hoşgeldin canım,
Biz Mavimi nin öncülünde sağlıklı besleniyoruz.

Sana da kolay gelsin, bilgilerini yazarak ve geçmiş sayfaları okurayak başlayabilirisin

Sevgiler

Canım senin boyun ve yaşın kaç?

Merhabe bende katildm araniza☺güzel bir sitye benzio.Sabahları sade kahve de iyi geliyor mus diyet icin gune sade kahve ile başlamak tok tutuomus

günaydın tatlımm hoşgeldin

günaydın tatlım kahvaltın epey zengin olmuş maaşallah ama fazla gibi de gelmedi değil geneli kalorisiz aslında sorun olmaz gibi ama bilemedim şimdi

Allah Kabul etsin tatlımmm çok öpüyorum

amin hepimizin inş

canım senin boyun ve yaşın kaç?

34 yaşında

1,65 boyundaaaaaa

günaydın cnmmmmmm

teş..

Bende seni öpüyorumm

Şu an yatağıma gidip ağlamak istiyorum deli gibi. Markete uğradım, arkamdan 2 kadın ki kötülükleri yüzlerinden oknuyordu kalçam hakkında konuştu..O kadar sinirlendim ki elimdeki domatesi bırakıp çikolata cips reyonuna koşup alıp alıp evde hepsini yemek yemek istedim..Zaten bu tür insanlar yüzünden kilo almadım mı, kalçalarım büyüme dimi?Kızdım yedim sinirlendim yedim. Allahım insanlara akıl fikir ver..Burası olmasa belki de şu an bi elimde çikolata diğerinde börek olacaktı....

Kötüyüm kızlar

Tatlimmm tatlimm tatlimm cok ayip etmisler insanlarin uzulecegini umuraamadan rahat hareket etmemek gerekli kiyamam sana. Ama kalcayi yakistiririm ben bayana bende hic yok cok oZenmisimdir hep komik gelicek sana ama.
Takma tatlimm zayifliyosun zaten o da eriycek toparlaniccak sen de bu surecte kapatici kiyafetler tercih etmeye calis ve moralini bozma .))

Ayy hızır gibi yetiştin, ALLAH razı olsun . Zaten üzerimde hırka vardı. NE ŞANSLISIN biliyor musun?:)Sanırım senin üst tarafta idi kilolar neyse ki kurtuldun.
Sana söz veriyorum ben .... sem(ismim var) 38 beden kotla gideceğim o markete:)
Hayır millete ne istersem 150 kilo olurum bi kalça var işte bende de..Neyse gidecek o da inşallah
Sağol varol

İyi ki Mavimi var
İyi ki bu günlüğü açtı
İyi ki anne gibi bizi kimi zaman cesaretlendirip kimi zaman kızarak toparlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…