Sağlıklı Zayıflayalım Bir Ömür Zayıf Kalalım

ayy tatlım kıyamam ya gidersin tabi çekersin kotunu da ohh mis :)

aslında üstümde de kilo yok öyle abartılı diyebileceğim yani orantılı tipim dikdörrtgen gibiyim desem yerdir göbek var azcık onu da halledicem hayırlısıyla inş.

İyi ki Mavimi var
İyi ki bu günlüğü açtı
İyi ki anne gibi bizi kimi zaman cesaretlendirip kimi zaman kızarak toparlıyor

tatlımmm yaaa çok şekersin körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olduk böyle de sürekli birbirimizi övüyoruz

Nihayet oldu, yemek yerken kadının sözleri beynimde çınladı ağlmaya başladım, bayağı ağladım..

Yemeğim 1 çupra, 1 tabak salata

Yarın sabah tartılacağım

Yine de canım yürüyüş yapmak istemiyor, biraz uzanıcam çok ağladım iyi hissetmiyorum. Allah hepinizin dualarını kabul etsin.Hayırlı geceler

Tatlimm abartmaa ama artik zayifliyorsun bak iste aksam menun de guzel sahane sen bi sekilde oturtuyorsun duzenini senden baskasina ne yahuu bulup cekip kenara kizicam kadinlara artik hangi market bu koordinat ver bakiyim

Yakamozzzz seaaa ayy kizlar nerelerdesiniz yahuu hadi ben hasta oldum da gelemedim yakamoz tatile gidicekti seaaa sen nerdesin bakiyiiiim haftaya herkesi buraya bekliyorum gunlugu gizli gizli okuyup yazmadan cikmak yok oyle hadi bakiim

Moralini bozma lütfennnn...Biz etraf için zayıflamıyoruzzzzz

Sen zaten güzelsin... Bunu hiç unutma lütfen !

En başta kendine inanmalısın !Zayıflayacağına

Etrafındakiler konuşuyor diye de kendini üzme...

Eğer sen kararlı olursan mutlaka başaracaksın

Ama lütfen umutsuz olma...Seni tebrik ederimm cips çikolata almadığın için

ha birde moralin mi bozuk

Canın bir şey yemek istediğinde yada diyetini bozmak istediğinde veya canın sıkıldığında gir buraya yaz...

Benim canım bir şey yemek istediğinde buraya yazıyorum, açlığım geçiyor )))))))

Yapacağına ben inanıyorum,

Seninde kendine inandığını biliyorum...

sevgilerrrrrr

Günydın kızllarrr

hayırlı cumaların olsunnn

bugunde niyetliyimmmm

dün iftar meni

2 kepçe tavuk çorba

4 yk semizotu yemeği (az pirinçli)

4 yk kadar keşkek (buğdaydan yapılyıor)

salata

cacıkkk

sahur

2 hurma

2 kuru kaysı

az leblebi ve kuru üzmmm

toplamında akşam dan sahura kadar 3 lt geçik su içtimmmmm

Gunaydin kizlarrr allah kabul etsin yasemincim yine

Kahvaltim

Omlet
Peynir zeytin
Bi kac parca ciger
Ve cay

Sahurun cok az bence tatlim canin mi istemedi bir sey yumurta fln yeseydin keske iftar cok gec tok tutardi

Ben kendime söz verdimm 66 kg oluncaya kadar bir lokma bile kaçamak yapmıcammmm

inşallah sözümde dururum

sahurun cok az bence tatlim canin mi istemedi bir sey yumurta fln yeseydin keske iftar cok gec tok tutardi

ay ay

ben yıllardır sahurda birşey yiyemezdimm

hep su içer yatardımm

allah bir şekilde dayardı

daha bu yıl test ettim

Bunları yedinm mi bana dokunmuyor

öteki türlü kahvaltı yapsam yemek türü yesem

mide bulantısından ölüyorum resmennnn

Ayy ne güzel ne güzel yazmışsın, Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim beni tebrik etmişsin, bana inanmanız çok önmeli burası hakkaten insan üzerinde kontrol sağlıyo,yoksa şimdiye...
Çok sağol okudum okudum kendime geldim tam bir motivasyon oldu

Tatlimm abartmaa ama artik zayifliyorsun bak iste aksam menun de guzel sahane sen bi sekilde oturtuyorsun duzenini senden baskasina ne yahuu bulup cekip kenara kizicam kadinlara artik hangi market bu koordinat ver bakiyim

Çıtır gelinim merhaba, sen kızma dur sinirlenme Ben zayıflayınca arkamdan konuşanlar utanıcak. Ama kızlar bi görseniz dün bi traftan yemek yiyorum bi taraftan ağlıyorum hani çocuklar olur ya

İyi ki varsınız öpüyorum

ALLAH kabul etsin ve geçmiş olsun canım. Sahur çok önemli, tüm gün seni tutacak. Sen vucudunun tepkilerini bilirsin ama protein ağırlıklı beslenmen iyi olabilir diye düşünüyorum.

nedemek tatlımmm

zaten bunun için burdayızzzzz

inan bu savaştan biz galip çıkaz

ve

yağ kütlelerimize elvada diyeceğizzzzzzz

canm hayata ne yaparsan yap önce kendini sev kendini önemsee

ağlasanda zırlasanda gerçekler herzamn gerçektir

nasıl bir sigar insanda bağımlılık yapıyorsa

abur cuburda bağımlılık yapıyorrrrrrr

bende baya kendime geldim

66 kg görünceye kadar kaçamak yapmıcammmmm

seaaaa nerdesin ayol haftasonu internet yok dedin gittin gidiş o gidiş nerdesin bakiyim iyisin inşallah tatlım totoyu büyütüp gelme sakın

allah kabul etsin ve geçmiş olsun canım. Sahur çok önemli, tüm gün seni tutacak. Sen vucudunun tepkilerini bilirsin ama protein ağırlıklı beslenmen iyi olabilir diye düşünüyorum.

ben ne yersem midem kötü oluyor

artık kendimi iyi tanıdım yeme içme konusundaa

Mavimi çook teşekkür ederim
Sayende yaptım çizelgemi

25 Mayıs:66 kg
6 Haziran :62,5 kg

Kendimi kutluyorum

Canım arkadaşlarım
25 Mayıs:66 kg
6 Haziran:62,5 kg
13 Haziran: 60,800 kg.

Oh be bedenimdeki toksin ödem şişlik ne varsa gitti terketti beni çok seviyorum kendimi bedenimi herşeyimi, olduğum gibi kabul ediyorum kendimi
Kahvaltım: Omlet 2 yumurtadan, 8 zeytin, domates, salatalık, çay
Öğle: Karışım( 4 yk müsli 4 yk yoğurt 10 çilek 10 kiraz 1 bardak süt) + sonrada Kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…