Ayy hızır gibi yetiştin, ALLAH razı olsun . Zaten üzerimde hırka vardı. NE ŞANSLISIN biliyor musun?:)Sanırım senin üst tarafta idi kilolar neyse ki kurtuldun.
Sana söz veriyorum ben .... sem(ismim var) 38 beden kotla gideceğim o markete:)
Hayır millete ne istersem 150 kilo olurum bi kalça var işte bende de..Neyse gidecek o da inşallah
Sağol varol
İyi ki Mavimi var
İyi ki bu günlüğü açtı
İyi ki anne gibi bizi kimi zaman cesaretlendirip kimi zaman kızarak toparlıyor
Nihayet oldu, yemek yerken kadının sözleri beynimde çınladı ağlmaya başladım, bayağı ağladım..
Yemeğim 1 çupra, 1 tabak salata
Yarın sabah tartılacağım
Yine de canım yürüyüş yapmak istemiyor, biraz uzanıcam çok ağladım iyi hissetmiyorum. Allah hepinizin dualarını kabul etsin.Hayırlı geceler
Şu an yatağıma gidip ağlamak istiyorum deli gibi. Markete uğradım, arkamdan 2 kadın ki kötülükleri yüzlerinden oknuyordu kalçam hakkında konuştu..O kadar sinirlendim ki elimdeki domatesi bırakıp çikolata cips reyonuna koşup alıp alıp evde hepsini yemek yemek istedim..Zaten bu tür insanlar yüzünden kilo almadım mı, kalçalarım büyüme dimi?Kızdım yedim sinirlendim yedim. Allahım insanlara akıl fikir ver..Burası olmasa belki de şu an bi elimde çikolata diğerinde börek olacaktı....
Kötüyüm kızlar
Ayy hızır gibi yetiştin, ALLAH razı olsun . Zaten üzerimde hırka vardı. NE ŞANSLISIN biliyor musun?:)Sanırım senin üst tarafta idi kilolar neyse ki kurtuldun.
Sana söz veriyorum ben .... sem(ismim var) 38 beden kotla gideceğim o markete:)
Hayır millete ne istersem 150 kilo olurum bi kalça var işte bende de..Neyse gidecek o da inşallah
Sağol varol
gunaydin kizlarrr allah kabul etsin yasemincim yine
kahvaltim
omlet
peynir zeytin
bi kac parca ciger
ve cay
Günydın kızllarrr
hayırlı cumaların olsunnn
bugunde niyetliyimmmm
dün iftar meni
2 kepçe tavuk çorba
4 yk semizotu yemeği (az pirinçli)
4 yk kadar keşkek (buğdaydan yapılyıor)
salata
cacıkkk
sahur
2 hurma
2 kuru kaysı
az leblebi ve kuru üzmmm
toplamında akşam dan sahura kadar 3 lt geçik su içtimmmmm
sahurun cok az bence tatlim canin mi istemedi bir sey yumurta fln yeseydin keske iftar cok gec tok tutardi
Moralini bozma lütfennnn...Biz etraf için zayıflamıyoruzzzzz
Sen zaten güzelsin... Bunu hiç unutma lütfen !
En başta kendine inanmalısın !Zayıflayacağına
Etrafındakiler konuşuyor diye de kendini üzme...
Eğer sen kararlı olursan mutlaka başaracaksın
Ama lütfen umutsuz olma...Seni tebrik ederimm cips çikolata almadığın için
ha birde moralin mi bozuk
Canın bir şey yemek istediğinde yada diyetini bozmak istediğinde veya canın sıkıldığında gir buraya yaz...
Benim canım bir şey yemek istediğinde buraya yazıyorum, açlığım geçiyor )))))))
Yapacağına ben inanıyorum,
Seninde kendine inandığını biliyorum...
sevgilerrrrrr
Tatlimm abartmaa ama artik zayifliyorsun bak iste aksam menun de guzel sahane sen bi sekilde oturtuyorsun duzenini senden baskasina ne yahuu bulup cekip kenara kizicam kadinlara artik hangi market bu koordinat ver bakiyim
ay ay
ben yıllardır sahurda birşey yiyemezdimm
hep su içer yatardımm
allah bir şekilde dayardı
daha bu yıl test ettim
Bunları yedinm mi bana dokunmuyor
öteki türlü kahvaltı yapsam yemek türü yesem
mide bulantısından ölüyorum resmennnn
Pardon ben şimdi miden kötü sandım geçmiş olsun dedimALLAH kabul etsin ve geçmiş olsun canım. Sahur çok önemli, tüm gün seni tutacak. Sen vucudunun tepkilerini bilirsin ama protein ağırlıklı beslenmen iyi olabilir diye düşünüyorum.
ayy ne güzel ne güzel yazmışsın, allah razı olsun. çok teşekkür ederim beni tebrik etmişsin, bana inanmanız çok önmeli burası hakkaten insan üzerinde kontrol sağlıyo,yoksa şimdiye...
çok sağol okudum okudum kendime geldim tam bir motivasyon oldu
çıtır gelinim merhaba, sen kızma dur sinirlenme ben zayıflayınca arkamdan konuşanlar utanıcak. Ama kızlar bi görseniz dün bi traftan yemek yiyorum bi taraftan ağlıyorum hani çocuklar olur ya
iyi ki varsınız öpüyorum
allah kabul etsin ve geçmiş olsun canım. Sahur çok önemli, tüm gün seni tutacak. Sen vucudunun tepkilerini bilirsin ama protein ağırlıklı beslenmen iyi olabilir diye düşünüyorum.
Mavimi çook teşekkür ederim
Sayende yaptım çizelgemi
25 Mayıs:66 kg
6 Haziran :62,5 kg
Kendimi kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?