Bende hiç aldırmadım kaşlarımı arada kendim alttan iki üç tüy koparıyorumBen benzer bi konuda kaşımı hiç almadım, aldırmadım demiştim olay olmuştu
Aaa ooo yaaa kaşın nasıl ki foto koysana gibi , kendimi uzaylı gibi hissetmiştim
O yüzden kaş rutinde kaç TL ye aldırılıyor bilmiyorum desem mi demesem mi şimdi
Gerçi bu aralar altları kendimce aldım birazeskisi kadar tepki görmem herhalde
Saçımı kendim boyuyorum ama boyanın kendi altmış tl.
Kozmetik ürn çok kullanmıyorum ben.kremim yok mesela benim.onların yerine gül suyu,elma sirkesi,kayısı çekirdeği yağı,badem yağı kullanıyorum.hakiki olanlarını ama aya vurursak 100 tl civarı.
Her ay hapım var 150 tl.cilt için.
Kaş,bıyık aylık 30 falan..
Kıyafet belli olmuyor param varsa alıyorum yoksa almıyorum.makyaj a para harcamıyorum pek i her ay rimelim biter 30-40 ivarı d ğişiyo fiyatı.
cilt hapı adı ne canım cildi içten mi besliyor.
Phyto boya,imeeden tabletaydan aya değişen bir masraf kalemi bu ay 8 tl tatlı badem yağı
35 tl ağda ısıtıcı set
saç boyası ve hap ilgimi çekti :) isimleri nedir acaba?
aydan aya değişen bir masraf kalemi
bu ay 8 tl tatlı badem yağı
35 tl ağda ısıtıcılı set
başka bişi sanırım almadım ama resmen 50000 bakımım geldi önümüzdeki ay 500 falan ayırmam gerekecek
İmeedencilt hapı adı ne canım cildi içten mi besliyor.
Reçetesiz mi bu hapİmeeden
Canim hyaluronic acid var cilt hücrelerini yeniliyor ve gençleştiriyor tablet olarak satiliyor odur.
Aynen ya
Ben kendimi çok bakımlı sanıyordum ama öyle yüz kremleri falan varda ben kullanamıyorum , unutuyorum zor geliyo her gün yapmakNe bakımlı hatunlar varmış
Suupersaçımı 3 ayda bir anca kestiririm kuaför masrafım pek yok
kaş bıyık kendim alırım , krem vs. uzun süre kullanırım 100 tl alsam 3 4 ay kullanırım
giyim de aylık 100 tl fln
çok masrafsızım :)
hakkaten o paraya en az 3 seans özel psikoloğa giderdin kızzzzzz ben psikoloğa gideceğime alışveriş yaparım muhabbetini anlamıyorum zaten bana birşeyleri halının altına süpürmek gibi geliyorÜc senedir kuaföre sacimi boyamak icin gitmemistim. Gittim ve bin pismanim. Depresyonda oldugum bir dönemdi ve bulundugum yer cok pahali ve iki kere röfle yaptirdim. Ilki olmadi baska kuaföre istedigim gibi yaptirdim. Tüm sac bile degil bana tl olarak 540 a patladi. Haram olsun ne diyeyim. O paraya psikolaga gitsem daha cok fayda görürdüm.
Üc senelik sac masrafi bu eger bölüp icimi rahatlatirsam.
Kiyafete para veririm, bazen almam bazen alirim düzenliligi yok ama ayda 50 tl ye yakin ivir zivir gibi seylere gider.
Makyaj malzemesi senede iki kere alirim o da belki 60 yetmis tl tutar cevirince, emin degilim.
artik parfüm almiyorum depodan kullaniyorum. o Masraf uzunca bir süre olmayacak bende.
türkiyeye her gittigimde pedikür yaptiririm. Ve her yaz 100 tl gibi kuaföre gider. Sac kesim falan da var.
Dedigim gibi yasadigim yer pahali oldugu icin kiyafet harici özel bakima giren hicbirsey yaptirmiyorum- En son yaptirdigim sac boyasi bana cok pahaliya mal oldu.
Bebegime kiyafet alirim ama onun hesabini yapmiyorum. elimden geldigi kadar dikkat ediyorum aldiklarima.
vucuduma sabun kullanirim coook uzun gider. Sampuanim da cok zor biter az kullanirim.
Bu sekilde ama yasdimiz yere göre de fiyatlar inanilmaz degisiyor.
Türkiyede yasasam her ay kuaförde isimi hallederdim agdayla falan kendim urasiyorum.
Kesinlikle, yurt disinda oldugum icin tercumanla ancak psikolaga gidebilirim diye kuaför secenegini sectik bu sefer, napalim. Bakimli olmak icin normalde dogal olurum. Simdi sacim boyali daha bakimsiz hissediyorumhakkaten o paraya en az 3 seans özel psikoloğa giderdin kızzzzzz ben psikoloğa gideceğime alışveriş yaparım muhabbetini anlamıyorum zaten bana birşeyleri halının altına süpürmek gibi geliyor
en son yurtdışında yaşadığım şehirde bir düğüne gelen kuaföre bir topuz için 180 euro bayıldıum gün bu gündür kuaföre gitmiyorum yurtdılında kuaföre muaföre gidilmez yahuKesinlikle, yurt disinda oldugum icin tercumanla ancak psikolaga gidebilirim diye kuaför secenegini sectik bu sefer, napalim. Bakimli olmak icin normalde dogal olurum. Simdi sacim boyali daha bakimsiz hissediyorum
en son yurtdışında yaşadığım şehirde bir düğüne gelen kuaföre bir topuz için 180 euro bayıldıum gün bu gündür kuaföre gitmiyorum yurtdılında kuaföre muaföre gidilmez yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?