şahsınıza ait bakım gideriniz ne kadar kızlar bakım+kuaför+giyim

Bende hiç aldırmadım kaşlarımı arada kendim alttan iki üç tüy koparıyorum
Hatta şuan 1 aydır dokunmadım
Kaşların demek ki düzgün benimde düzgün alınacak bi yeri yok ki

aydan aya değişen bir masraf kalemi bu ay 8 tl tatlı badem yağı
35 tl ağda ısıtıcı set

saç boyası ve hap ilgimi çekti :) isimleri nedir acaba?

aydan aya değişen bir masraf kalemi
bu ay 8 tl tatlı badem yağı
35 tl ağda ısıtıcılı set
başka bişi sanırım almadım ama resmen 50000 bakımım geldi önümüzdeki ay 500 falan ayırmam gerekecek

Vay be param o kadar çok olsa aylık masraf yapacak illa bişey bulurdum kendimde, o yüzden bizde yıllık oluyor o masraflar. Benim yıllık masrafım kiminizin aylık masrafı hatta haftalık... Adalettt :)

Phyto boya,imeeden tablet

Kaşlarımı aldırmıyorum kalın kaş modasından beri
Saçlarımı da boyatmıyorum kendi saç rengimi kullanıyorum uzun zamandır.
Saçlarımıda sık sık kestirmem uzatıyorum ve ucundanda kuafore gidip aldırmıyorum malum kısacık yapıyorlar .
Benim sadece cilt bakımına masrafım oluyor eczane ürünleri kullanıyorum.
yuz yıkama jeli 45 lira 3 ay rahat gidiyor
nemlendirici 40 lira her ay alıyorum
tonik 40 lira 2 ay rahat gidiyor
güneş kremi 65 liraydı sanırım. 2.5 ay rahat gidiyor.
peeling maske 45 lira 5 ayda bir alıyorum çok kullanışlı
makyaj malzemelerinede uzun aralıklara para veriyorum hemen bitmediğinden dolayı.
Giyimde ihtiyaç dahilinde alıyorum her ay illa birşey alıyorum yada almıyorum değil.

arkadaşlar bu missha diye bb krem var mış kullananlar var mı? İyi randıman aldınız mı :)

ben her ay 300 tl ayırıyorum her ay harcamazsamda param birikmiş oluyor birikince yada hoşuma giden bişey olunca ayakkabı kıyafet yada parfümüm falan bitince biriken bütçemden hop alıyorum param yok derdim olmuyor kuafore zaten 3 4 ayda bir giderim onun dışında bakımlarımı kendim yapıyorum

Üc senedir kuaföre sacimi boyamak icin gitmemistim. Gittim ve bin pismanim. Depresyonda oldugum bir dönemdi ve bulundugum yer cok pahali ve iki kere röfle yaptirdim. Ilki olmadi baska kuaföre istedigim gibi yaptirdim. Tüm sac bile degil bana tl olarak 540 a patladi. Haram olsun ne diyeyim. O paraya psikolaga gitsem daha cok fayda görürdüm.

Üc senelik sac masrafi bu eger bölüp icimi rahatlatirsam.

Kiyafete para veririm, bazen almam bazen alirim düzenliligi yok ama ayda 50 tl ye yakin ivir zivir gibi seylere gider.

Makyaj malzemesi senede iki kere alirim o da belki 60 yetmis tl tutar cevirince, emin degilim.

artik parfüm almiyorum depodan kullaniyorum. o Masraf uzunca bir süre olmayacak bende.

türkiyeye her gittigimde pedikür yaptiririm. Ve her yaz 100 tl gibi kuaföre gider. Sac kesim falan da var.

Dedigim gibi yasadigim yer pahali oldugu icin kiyafet harici özel bakima giren hicbirsey yaptirmiyorum- En son yaptirdigim sac boyasi bana cok pahaliya mal oldu.

Bebegime kiyafet alirim ama onun hesabini yapmiyorum. elimden geldigi kadar dikkat ediyorum aldiklarima.
vucuduma sabun kullanirim coook uzun gider. Sampuanim da cok zor biter az kullanirim.

Bu sekilde ama yasdimiz yere göre de fiyatlar inanilmaz degisiyor.
Türkiyede yasasam her ay kuaförde isimi hallederdim agdayla falan kendim urasiyorum.

Aynen ya
Ben kendimi çok bakımlı sanıyordum ama öyle yüz kremleri falan varda ben kullanamıyorum , unutuyorum zor geliyo her gün yapmak Ne bakımlı hatunlar varmış

banada öyle ama elimden geldiği kadar bakarım kendime

Giyim aylik 100 tl harciyorumdur makyaj 50ye yakin tutuyor kuaforde haftada 2 kez giderim fon veya baska bi model icin o da aylik 80-100 arasi degisiyor

saçımı 3 ayda bir anca kestiririm kuaför masrafım pek yok
kaş bıyık kendim alırım , krem vs. uzun süre kullanırım 100 tl alsam 3 4 ay kullanırım
giyim de aylık 100 tl fln
çok masrafsızım :)

saçımı 3 ayda bir anca kestiririm kuaför masrafım pek yok
kaş bıyık kendim alırım , krem vs. uzun süre kullanırım 100 tl alsam 3 4 ay kullanırım
giyim de aylık 100 tl fln
çok masrafsızım :)
Suuper

hakkaten o paraya en az 3 seans özel psikoloğa giderdin kızzzzzz ben psikoloğa gideceğime alışveriş yaparım muhabbetini anlamıyorum zaten bana birşeyleri halının altına süpürmek gibi geliyor

hakkaten o paraya en az 3 seans özel psikoloğa giderdin kızzzzzz ben psikoloğa gideceğime alışveriş yaparım muhabbetini anlamıyorum zaten bana birşeyleri halının altına süpürmek gibi geliyor
Kesinlikle, yurt disinda oldugum icin tercumanla ancak psikolaga gidebilirim diye kuaför secenegini sectik bu sefer, napalim. Bakimli olmak icin normalde dogal olurum. Simdi sacim boyali daha bakimsiz hissediyorum

Kesinlikle, yurt disinda oldugum icin tercumanla ancak psikolaga gidebilirim diye kuaför secenegini sectik bu sefer, napalim. Bakimli olmak icin normalde dogal olurum. Simdi sacim boyali daha bakimsiz hissediyorum
en son yurtdışında yaşadığım şehirde bir düğüne gelen kuaföre bir topuz için 180 euro bayıldıum gün bu gündür kuaföre gitmiyorum yurtdılında kuaföre muaföre gidilmez yahu

en son yurtdışında yaşadığım şehirde bir düğüne gelen kuaföre bir topuz için 180 euro bayıldıum gün bu gündür kuaföre gitmiyorum yurtdılında kuaföre muaföre gidilmez yahu

Iste Türkiye de yasamanin kiymetini bilsinler. Orada olsam her ay düzenli kuaföre gidip pedikürümü bakimimi herseyi yaptirirdim yaaa =( Özeniyorum haa. Tamam esim iyi kazansa da kuaföre yine de o kadar para vermek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…