şahsınıza ait bakım gideriniz ne kadar kızlar bakım+kuaför+giyim

Ben kumralım sanırım bana da olur, kimyasalı bırakayım diyorum da. Tam sarı olsun istemiyorum ama az az yapsam birazcık açılır herhalde
Teşekkür ederim
Çayını hiç denememiştim
Kumralsanız işe yarar..

Hele uçlar sapsarı benim.. Avatarımdaki resmin sacları gibi uçlara doğru renkler , dipler böyle değil ama koyu daha..

Tavsiye ederim.

Kumralsanız işe yarar..

Hele uçlar sapsarı benim.. Avatarımdaki resmin sacları gibi uçlara doğru renkler , dipler böyle değil ama koyu daha..

Tavsiye ederim.
Çayı güzelse bi bardak içeyim bari yapmışken kalanı da saça uygularım inşallah, teşekkürler
Boyalı saça da uygulanır mı ?

Bıyık aldırırsam 5 tl iki ayda saçımı kestirirsem 25 tl

Makyaj yapmam nemlendirici vs de 8-10 ay gider

giyim alışverişini de sezon sonu yaparım

geçen sezon sonu eşimle kaban aldık kendimize

üçte bir fiyata bu sene gıcır gıcır giyiyoruz

oğluma da sezon sonu bir yaş büyük alıyorum seneye giydiriyorum

başka bir konuda vardı çalışan kadın masrafı olur ruj parfüm denmişti

ruj denilen şey kaç lira sanki bir de bir ruj aylarca gider yani

parfüm de öyle yıllardır aynı parfümü kullanırım o da bir yıldan uzun zaman gider

ayakkabı vs de ihtiyaç olunca alırım ama onları da mümkünse sezon sonu

Çayı güzelse bi bardak içeyim bari yapmışken kalanı da saça uygularım inşallah, teşekkürler
Boyalı saça da uygulanır mı ?
Çayın tadında iş yok.

Boyalı ne renk boyalı olduğuna bağlı sarı kumral tonları ise olur bence.. Bir de yazın süper oluyor daha çok işliyor renk.

Saç boya için kuaföre 2 3 ayda bir gidiyorum ombre olduğu için ozamanlarda boya yapıyorum.300 tl civarı kuaför tutuyor.Kozmetik için 250 300 bu bazen iki ay falan kullanıyorum ürünleri.Giyim konusunda hiç hesaplamadım ama en fazla harcamayı ona yapıyorum sanırım

Çayın tadında iş yok.

Boyalı ne renk boyalı olduğuna bağlı sarı kumral tonları ise olur bence.. Bir de yazın süper oluyor daha çok işliyor renk.
Kumralım, boyayla biraz daha açmıştım. O da aynı tonlarda yapayım o zaman ufak ufak dipler gelince : ) kimyasaldan tırsıyorum da.

kk hanimlari saclarinizi nerde kestiriyorsunuz, istanbulda cogu yer cok ucuk.
25 tl falan yazanlar olmus o yüzden soruyorum, istanbulda mi?

Yazdiklarinizi okuyunca ne kadar bakimsiz oldugumu farkettim yilda bir el kremi alirim fiyati 13 tl kas desen 2 3 ayda bir alirim 7 tl dogal takiliyorum desem yalan olur cocuktan firsat yok :) bide kas seklimi bozuyorlar diye gitmeye korkuyorum..yilda iki defada toplu giyim alisverisi yaparim o da ayda 10 tl ye gelir baskada masrafim yok bu arada ankara yenimahallede bildiginiz iyi kas alimi yapan kuafor varmi

Bekarım çocuksuzum o yüzden ne siz sorun ne ben söyleyeyim kişisel masraflarımı
Rakam verince bas derde giriyor zaten
Onceden benzer bir konuda ayda ne harcadigimi yazdiydim amanin duymadigim kalmadi sinir oldum yok kocisime soyledim rakami kiymetimi bil dedim diyen mi istersin, o parayi harcayacagina iki ogrenci okut diyen mi istersin....artik rakam vermiyorum

Sıkıntı şu ki ben rakam tutmuyorum Alacağımı zaten alıyorum rakam görmek sadece sinirimi bozmaya yarıyor. Ben de rakam ne tutuyorum ne takıyorum

eskiden kuaföre 3 ayda bir röfle artı bakım artı kesim 500 tl veriyordum artık akıllandım ayda 15 tl ye kendim boyuyorum saçbakım ürünlerim ayda ortalama 100 tl tutar.Cilt bakım ürünü olarak nemlendirici tonik peeling ve göz kremi kullanırım onu da senelik alırım 500 tl tutar makyaj urunu hediyedir genelde aldığım cılt bakımı markasınının .Çocuktan dolayı lazare gidemiyorum şuan evde kendim epilasyon makinesiyle hallediyorum.Yılda 2 parfüm alırım oda 650 tutar .araba masraflı diye kullanmam eşimin arabasını kullanırım ben ihyiyaç halinde taksiyi tercih ederim o da ayda 100 desek.Kıyefet ayakkabı çanta takı dedın mi orda alışverişn dibine vururum işte sene de 3000 tllik çanta 2500 tl likte ayakkabı alırım kıyafete de bir 5000 veririm en az. Ama ben de sigara alkol sinema dışarda yemek yeme gibi şeylerde eli sıkıyımdır .Ve maddiyatm olmasına rağmen sene de sadece 20 gün tatil yaparım öle kış tatili yok kaplıca falan tercih etmem paraya kıyamam onlara ama bir çanta begeneyım 500 600 tl hemen verir alırım bir sürü çantam hiç giymedığım daha ayakkabılarım vardır .teknolojik urunlere de ortalama fiyattan para verırım ailede ı phone kullanmayan tek kişi benim mesela

Iphone ziyan bence de. Daha az paraya aynı işlevi gören telefonlar da var. Sırf tipi güzel diye onca para vermeye hiç gerek yok.Iphone parasına çok çift ayakkabı alınır, marka çanta alınır....asla vermem ben de. O parayala neler yaparım neler

ben de aynı öle duşunuyorum telefon dedığın en fazla 2 senede çöp oluyor o kadar bile dayanmıyor tabletimi pc mi telefonumu uygun fiyatlı alırım ben hep öle yıpranana kadar kullanmam böylece

Sacimi boyamiyorum dogal tuy almayi evimde hallederim kas biyik dahil tum bolgeler makyaj malz.her ay alinmaz kiyafette her ay bitakim alt ust desen 200lirayi gecmez

Benim aylık olmuyor yani her ay şu kadar gidiyor diyemeyeceğim. Her ay bir şeyler almak zorunda hissetmiyorum çok şükür. Bi kaş bıyık her ay oluyor. Neye ne zaman ihtiyatro duyarsam ki kozmetik de özellikle zararlarından ve belirsiz muhtevasından dolayı aram pek iyi değil. Güzellişmekten ziyade pisleniyorum gibi geliyor o ürünleri sürdükçe. Her neyse bi ay çok az olurken başka bir ay çok olabiliyor. Değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…