şahsınıza ait bakım gideriniz ne kadar kızlar bakım+kuaför+giyim

Her ay yaptigim agdaya gidiyorum bütün vucut 35 tl .
Çok begenirsem kıyafet alırım fiyatı çok önemli olmaz ama 100 tl diyelim
Makyaj malzemesi 4-5 ayda alıyorum o da 100 tl civarı. Bu kadar :))
Benim 1 ayda en fazla 150 tl lik masrafim vardır . Bazen daha çok tabi :)

bu kisiye gore degsir ornegin ben kuafore boyama disinda neredeyse gitmem bazen kesim v.s o kadar bazen onlara bile gitmem giyim her ay sunu alayim diye program yapmam mevsime gore bgendigimi alirim makyaj bakim malz. tek seferde verir parayi alirim bakim urunleri bir iki ay makyaj malzemeleri daha uzun sure gider aylik kesin bir meblag yok yani

ha ben ha saksıda bir çiçek.. Gerçekten hiç bir farkımız yok ciddiyim.

Max 100 lira aylık masrafım. Saçımı boyamıyorum boya masrafım yok bunun içinde

20 tl sanirim aldigim bi vazelin bakimsizmiyim hayir cok sukur temizimdir mis kokarim 6 ayda bide sac kestirdimi arayada parfum sıkıstir. Makyaj malzemesi zaten her ay alinmaz yani cok bisey turmuyo her ay bunlari almiyorum sonucta

bakım budur esasen

;:)) melek kalpli arkadasım

Şampuanım : 15 tl
Sabunun : 3 tl
Kıyafetlerimi ablam alıyor :)
Makyaj malzemelerim ablalarımın gönlünün geçtiği iki far,üç rimel,iki parlatıcı
Kuaföre saçımı kestirmek için yılda bir kez gidiyorum o da 50 tl:)

Saçını kendim kesiyorum boyamiyorum. Kasımda kalıcı makyaj var. Aldirinca güzel oluyor ama aldirmiyorum. Manikurumu kendim yaparım. Kuaför masrafi tok yani. Cilt bakımı için sadece doğal yağlar ya da bepantene kullanırım. Çok az bi masrafi oluyor Onların da. Çok uzun gidiyorlar çünkü. Kiyafete para harcardim ama hamile kaldım dogurdum derken onada uzun zamandır bütçe ayirmadim. Ama şu kalan 3 kilo müdahale vereyim alış verişe vercem kendimi. Açısı çıkacak bu günlerin

süpersin sen ya

cilt hapı adı ne canım cildi içten mi besliyor.

;:)) hahahay

3/4 ayda kesim yaptırırım: 100 lira
Yaza girerken aralara kendi tonumdan bir iki ton acik balyaj: 300 lira
Kıyafet ayakkabı en çok giderim ayda: 400 lira ortalama.
Ayda bir vucut kremi alirim: 15 lira
Parfüm ve kosmetik alışverişi yılda 1, ama yüz icin nemlendirici ve temizleyiciler 6 ayda 1.

Agda boya vs harcamam yok, sacim da henuz beyazlamadi.

Hepsini toplayıp kafamda aylığa bölüyorum... Aylık ortalama 500-600 diyebilirim.

Bir ay 600 700 bir ay 0 olabiliyor. Ama rutin hiç bir bakımim kremim falan yokmus onu farkettim :))
Aynen ya
Ben kendimi çok bakımlı sanıyordum ama öyle yüz kremleri falan varda ben kullanamıyorum , unutuyorum zor geliyo her gün yapmak Ne bakımlı hatunlar varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…