ilk hafta zorlandım bende, saçımda yağlı imiş gibi bir his oldu. ama direndim. kanserojen olması doğru bir de saça bakım yaptığını iddia ettikleri halde saçımın dökülme, kırılma, kabarık ve şekilsiz olması (senelerdir) düşündürttü. bir deneyeyim ne çıkar dedim henüz 3. haftamdayım. doğal sabunu vücuduma kullanıyorum ama saçıma 2 günde bir yoğurt suyu yada yumurta sarısı kullanıyorum, her gün duş alacak olursam bir gün sadece su ile yıkıyorum. duruladıktan sonra da sirkeli su döküyorum. şimdilik görüntüde hiç bir fark yok. katkı maddelerine maruz kalmadığım 3 hafta da karımYa onu bende denedim kanserojen maddeler var hani diye
Daline geçtim ama yok saçım kötü oldu, temiz değilmiş gibime geldi
Bi de doğal sabun almıştım kk da bi arkadaşın topiğinden
Maalesef bıraktım
Yapabilene bravo, çok mantıklı
Ben 2 hafta zor dayandım, yoğurt sirke olayına giremem kızım var diye dalin tercih ettimilk hafta zorlandım bende, saçımda yağlı imiş gibi bir his oldu. ama direndim. kanserojen olması doğru bir de saça bakım yaptığını iddia ettikleri halde saçımın dökülme, kırılma, kabarık ve şekilsiz olması (senelerdir) düşündürttü. bir deneyeyim ne çıkar dedim henüz 3. haftamdayım. doğal sabunu vücuduma kullanıyorum ama saçıma 2 günde bir yoğurt suyu yada yumurta sarısı kullanıyorum, her gün duş alacak olursam bir gün sadece su ile yıkıyorum. duruladıktan sonra da sirkeli su döküyorum. şimdilik görüntüde hiç bir fark yok. katkı maddelerine maruz kalmadığım 3 hafta da karım
Makyaj malzemesine çok para verirdim eskiden. Şimdi yine tutumluyum. İsterse 10 tane aynı ton ruj olsun yine hoşuma gideni alırım zaten rujda çok tutmuyor. Fondoten pudra tutkusu var bende onları çok severim. Her ay almam onu da.
Kuafore asla gitmem. Belki fon çektirmek için giderdim eskiden artık fonde cektirmiyorum kendim keserim kendim boyarım kendi cilt bakimimi kendim yaparım kaslarimi aldirmadigim için o sıkıntı da yok. Agda mi da kendim yaparım
Kıyafet derseniz orası biraz sıkıntı. Acayip severim kıyafet almayı ama maddi meseleler yüzünden biraz frenledim kendimi.
Aşağı yukarı 200-300 falan tutar galiba
Aynı ben0.00 TlBen kendime bakmıyorum galiba :)
Evde kendim hallediyorum. Kişisel bakımımı. Saçımıda boyamıyorumAynı ben
Geçim telaşı ev aldık eşimle ikimizde kredi çektik asıl masraflardan ona sıra gelmiyorki
Evde kendim hallediyorum. Kişisel bakımımı. Saçımıda boyamıyorumçarşıya çıkınca görürsem 10 15 liralık kazak falan öyle alıyorum çoğu zarar :)
Bunu ben mi yazdım dedim:) aynı ben:)Bende bu konuda doyumsuzluk var..
Haftada 3 kez kuaför de fon cektiririm
15 günde bir manikür ve kas
Dip boya ki takintiliyim 15 20 günde bir
Ayda bir pedikur
Parfümler hiç dayanamiyorum taksiti bitmeden parfüm bitiyor
Ve çanta hiç dayanamiyorum
Benim çok gidiyor sanıırım. Kıyafet için bişey yazamayacağım bazı aylar 2000 gidiyor bazı ay 100 200. Tamamen ihtiyacıma göre mesela bu ay pek bişey almadım 200 anca gitmiştir. Kuaför masrafım ayda 2 kere manikür 80 tl , kışın ayda 1 pedikür 45 tl (yazın ayda 2 oluyor) , ayda 2 defa kaş bıyık 80 tl , saç boyam yok 6 7 ayda bir ombre yaptırıyorum sadece o da 200 250 tl civarı. Makyaj pek yapmam sadece eyeliner çekerim o da ayda 40 tl gibi bişey. Fondoten aldım 250 tl ye ama bozulana kdar bitmez pek kullanmıyorum:) highlighter kullanıyorum o da 120 tl 3 4 ay gidiyor. parfüm hastalığım var ama abarttığım için 2 aydır almıyoru. Yılda 5 6 kere parfüm alırım en az en iyi ihtimalle. Hediye de geldiği için çok abartmamaya çalışıyorum. cilt bakımı 100 tl bu ay daha yaptırmadım. Bazen ayda 1 bazen 2 oluyor. Peeling,yıkama jeli.tonik vs onlarda 2 3 ay gidiyor bana toplam 200 tl. En az harcadığım ayları yazdım.Ben baya masraflıymışım ya kısmam lazım birazGereksiz harcıyoruz aslında çoğunu gerek yok.
Evet kocalarımız mutlu olmalı :)biz türk kadınları idareci ve bakımlı hatunlar maşallah
hahahay
valla çoğu arkadaş bayağı tutumluymuş ne güzel :) ben tek tek hepsine ne kadar harcadığımı hiç düşünmemiştim bugüne kadar. sadece kuaför masrafım yok ama saç bakım ürünlerine bayağı para harcarım. kozmetik arada bir ürünlerim bittikçe alırım. bu ara cildim hassaslaştığı için cilt bakım ürünlerine para harcıyorum. kıyafet en zayıf noktam. her hafta kıyafet alışverişim oluyor tek parça dahi olsa. ama pahalı ürünler almamaya çalışıyorum.
Siz nerede yaşıyorsunuz, kaş bıyığa 2 haftada 1 defa, 7TL veriyorum. Hangi kuaför yapıyor 80 e :)
Saçlarımın uçlarını aldırırım 3 ayda 1, belli de olmaz tabii, daha artadabilir... Fönle birlikte 30TL.
Epilasyona başladım, 2000TL, taksitle ödüyorum. 3 kez gittim şimdilik, ne zamana biter belirsiz...
Parfüm için 150TL-200TL gibi, ama o da 6 ay dayanır, bitmesin diye 2, 3 fıss sıkarım :)
Alışveriş ise, sürekli birşeyler aldıgım için hiç hesaplamadım, toplu olarak bir sürü parça almam... İhtiyaç halinde alırım.
Araba için çok masrafım oluyor, çok kullanıyorum çünkü, ayda 500TL-800TL arası yakıt oluyor. Sadece yakıtla da bitmiyor, bakım, temizlik vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?