Onceligim bebislerimOnlarin ihtiyaci yoksa o ayin butcesini kendi ihtiyaclarima ayiriyorum.
Nemlendirici 60-70 lira
Gunes kremi 60 lira
Parfum 40-50 lira arasi degisiyor
Sac kremi ,serumu v.s 65 lira
Tonik ,gulsuyu ,badem yagi ,gul yagi v.s 50 lira ( 3-4 ay dayaniyor)
Kuafor masrafim yok ,saclarim ombre ve uzun kestirip boyatmiyorum.Kaslarimi emanet edemiyorum ayriyetten
Giyim icin ozel ayirdigim bi butce yok , bazen aybi ay bi kac parca alabiliyorken bazen 3-4 ay bisey almadigim da olabiliyor.Degisiyor yani
canım sen ne yaptın ya maniküre bu kadar gitmezzzzz kaş bıyaık 80 tl olur mu hiççççç
Kaş için kuaföre gitmeye gerek var mı yaa, ilk gidersin şekil verdirirsin sonra çıktıkça alırsın kendin, zaten dağınık kaş moda artık
Bende bu konuda doyumsuzluk var..
Haftada 3 kez kuaför de fon cektiririm
15 günde bir manikür ve kas
Dip boya ki takintiliyim 15 20 günde bir
Ayda bir pedikur
Parfümler hiç dayanamiyorum taksiti bitmeden parfüm bitiyor
Ve çanta hiç dayanamiyorum
Oldukça bakımlı saçlarım canım. Elimde değil fon olmayınca kötü hissediyorum yıllardır böyle. Ve gerekli bakımları da yaptırıyorum saçlarıma.Saçlarına çok yazık ama. Boya ve fön. Yanlış anlamayın, saçı seven birisi olarak yazdım :)
Bende fazla beyazım yaz-kış güneş koruyucu krem kullanıyorum 90 TL ( solante )Gunes kremim cabuk biter benim cunku yuzum hassas ve surekli yenileyerek kullanıyorum. Onceden 90 lira veiryordum. Simdi yurt disindan ablam gondermis hem harika hem de cok ucuz 10 lira gibi bir rakam..
Ne güzelYılda 1 kere uclarından kestirirm saçımı 25Tl , aylık 2 tlye geliyor
Kaşbıyık, ağda ayda 1 , 50 tl
Toplam 52 Tl aylık masrafım
Makyaj yapmam , makyaj malzemesi almıyorum en son 2008 de almıştım birşeyler hiç kullanmadan
son Kullanma tarihi geçti :)
Parfüm, kullanamıyorum oğlumun alerjisi var
Cilt bakım ürünü , normal sabun ve arkadaşımın almanyadan getirdiği penateni kullanıyorum
Kıyafet almıyorum, eşimin giymediklerini ve annemin hediyelerini giyiyorum ( yılda 4-5 parça)
Ayakkabı, bot 4-5 senede 1 alıyorum parçalanana kadar giyiyorum
Böyle bakınca masrafsız bir kadınım ama asıl masrafım başka ( hayvanlara ve insanlara yaptığım yardım )
bazen kendime alıcam artık diye gidip yine başkalrına alıyorum. gratiste indirim olduğunda gidip cilt bakım ürünü alıyım dedim tam kasada sıra beklerken kağıt toplayıcısı bir kadın ve çocuğu kapının önünde durdular , kuru ekmek yiyorlardı ,elimdekileri bırakıp yandaki lokantadan onlara yemek tatlı ısmarladım ve para verdim o parayla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?