- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Bende fazla beyazım yaz-kış güneş koruyucu krem kullanıyorum 90 TL ( solante )
Ama bir sene gidiyor
günaydın sevgili güzel bayanlar.bir bayanın aylık bakım gideri sizce ne kadar olmalı malum kuaför bakım ürünleri giyim.maalesef günümüz şartlarında ev giderleri,cocuk masrafı yeme içme derken kendimize ne kadar bitçe ayırabliyoruz acaba????
Benim Alamanya da ablam yokEvet ben de solante pigmenta kullaniyordum gecen aya kadarama ablamin gonderdigi de harika. O yüzden solanteyi simdilik biraktim. :))
Şampuan şu bu yazıyosunuz ya
Onu eve almıyo musunuz zaten, hani eşiniz de kullanmıyo mu ? Şahsi gider olmuyo ki
Diş macunu gibi evdekilerin ortak ihtiyacı bence o
Senin ki şahsi oluyo evetEşim yok mesela benim
Aldığım sadece bana
Çocuklara çocuk şampuanı ve diş macunu
Yetişkinler için olan sadece bana ait
Senin ki şahsi oluyo evet
Ama acaba ya da bakım için ayrı şampuan mı alıyorlar kendine onu merak ettim
Ben normal elidor vs. olandan kullanıyorum, eşimde onu kullanıyo. Şahsi giderim olmaktan çıkıyo
Bitkiselleri de merak ediyorum ama
Ben kaşımı kendim alırım hep; tanesi 13 tl diye ilk okuduğumda " vay be kaş piyasası da amma değişikmiş" dedim tekrar okudum anlayabilmek içinDip boya 6 haftada bir: 100 TL
Kaş 15 günde bir, tanesi 13 TL, aylık 26 TL
Parfüm, şişesi 350 TL, 8 ay gidiyor, aylık 43 TL
Nemlendirici-tonik-temizleyici-serum-göz kremi toplam 1000 TL, 8-9 ay gider: aylık 100 TL
Giyim: aylık 300-400 TL ortalama
Makyaj: Göz kalemi 50 TL, 2 sene gidiyor, aylık 2-3 TL
Bende ilk öyle anlamıştımBen kaşımı kendim alırım hep; tanesi 13 tl diye ilk okuduğumda " vay be kaş piyasası da amma değişikmiş" dedim tekrar okudum anlayabilmek için
Bende ilk öyle anlamıştım
Yılda 1 kere uclarından kestirirm saçımı 25Tl , aylık 2 tlye geliyor
Kaşbıyık, ağda ayda 1 , 50 tl
Toplam 52 Tl aylık masrafım
Makyaj yapmam , makyaj malzemesi almıyorum en son 2008 de almıştım birşeyler hiç kullanmadan
son Kullanma tarihi geçti :)
Parfüm, kullanamıyorum oğlumun alerjisi var
Cilt bakım ürünü , normal sabun ve arkadaşımın almanyadan getirdiği penateni kullanıyorum
Kıyafet almıyorum, eşimin giymediklerini ve annemin hediyelerini giyiyorum ( yılda 4-5 parça)
Ayakkabı, bot 4-5 senede 1 alıyorum parçalanana kadar giyiyorum
Böyle bakınca masrafsız bir kadınım ama asıl masrafım başka ( hayvanlara ve insanlara yaptığım yardım )
bazen kendime alıcam artık diye gidip yine başkalrına alıyorum. gratiste indirim olduğunda gidip cilt bakım ürünü alıyım dedim tam kasada sıra beklerken kağıt toplayıcısı bir kadın ve çocuğu kapının önünde durdular , kuru ekmek yiyorlardı ,elimdekileri bırakıp yandaki lokantadan onlara yemek tatlı ısmarladım ve para verdim o parayla.
Şampuan şu bu yazıyosunuz ya
Onu eve almıyo musunuz zaten, hani eşiniz de kullanmıyo mu ? Şahsi gider olmuyo ki
Diş macunu gibi evdekilerin ortak ihtiyacı bence o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?