- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
çok geçmiş olsun canım babana acil şifalar diliyorum
geçmiş olsun canım. neden etmeyelim. Allah acil şifalar versin inşallah.bu mübarek gün hayırlara vesile olur inşallah
kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar.dualarınızın kabulolması dileğiyle...reyyancım geçmiş olsun.babana acil şifalar inş.
bu akşam iftarda misafirim vardı.menüm
mercimek çorbası
pilav
biber dolması
közlenmiş jırmızı biber
yeşil faülye
tavuk patates kızarttım
salata ve meyva suyu
iyi aksamlar nasilsiniz
hepinizin kadir gecesi mubarek olsun
allahim bu guzel gecede yapilan dualarinizi kabul etsin insallah
hafta ici calisiyorum hafta sonunu dort gozle bekliyorum
ee hafta sonu geliyor cumartesi ayri calisiyorum ,bir pazar kaliyorki ,dusunun tam bir haftalik ev temizligi okadar yiginla utu ,tabi alis veris ,onlari yerlestir
sabah kalktigimdan beri daha yeni oturdum hemen yazim dedim ,sonra dus al yat ise git :)
bugunki menume gelirsek
cacik
coban salata
ton balikli,bezelyeli vemisirli salatas
kiyamali beyaz patlicanli dilme
renk renk biberli tavuk sote
karisik meyveli komposto
dunden incir uyutmasi
veee turk kahvemiz
kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar.dualarınızın kabulolması dileğiyle...reyyancım geçmiş olsun.babana acil şifalar inş.
bu akşam iftarda misafirim vardı.menüm
mercimek çorbası
pilav
biber dolması
közlenmiş jırmızı biber
yeşil faülye
tavuk patates kızarttım
salata ve meyva suyu
tatlı olarakta dünden revanim vardı.tam evimin karşısında pastane var sıcacık lokma yapıyolar.ordan lokma aldım :))
canım dilmenedir bilemedim? bide incir uyutması nasıl oluyo merak ettim?
canımya tavuk pilavsız olmazki:)))biber dolmam zaytinyağlıydı.kuşüzümü koydum yani soğuk servis yaptım.evet karşımda pastane var çok şanslıyım oyönden.bide yaptıkları çok taze oluyo.lokması enfes ramazandan sonrada yapmaya devam eerlermi bilmiyorum ama ramazanda bolca yedim sıcak sıcak.evde yaptım bir kere düşürremedim.
dilmenin görüntüğsü çok güzel eminim tadıda harikadır.ben patlıcanın her türlüsünü severim.bu tarifide en kısa zamanda denicem inş.
evt iftyar geç olduğu için oluyo. gerçi ben iftardan sonra da yemeye devam ediyorum sürekli.şimdide kaju yiyorum.bu çerez işide böyle bişey başlayınca bırakamıyorum sonnunu görmeden))
Bu muhtesem görüntüye bittim ben.Fena oldum.Nasil harika bisey bu yaa.Hic bunu görmemistim de denememistim de.Burada görünce hemen google da arastirdim veeeeee kararimi verdim.Bayrama oktay ustanin verdigi midye tatlisi trifini yapicam innnnsallah.Bunn mutlaka yapmaliyim yoksa bir taraflarim sisecek.
Ceylinnaz cok tesekkür ederim sana.Iyiki bunu gördüm.Insallah tadida güzel olur.Yapinca koyarim fotosunu.:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?