ayşen ve suay allah gönlünüzden geçenleri duysun ve dualarınızı kabul etsin inşallahhh
aminn canım sağolasın allah razı olsun
rabbim sanada elini eline verdiğinde gözlerinin içi gülecek her daim seni sevebilecek
gögsü imanlı bir eş versin inşlhhhhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
buakşam misafirlerim var
mercimek çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
et sote
pirinç pilavı
salata
cacık
tatlıyı eşim alacak
bugünlük bunları yapabilicem.
Rabbimiz bu geceyi gerçek Kadir Gecesi kabul eylesin; ibadet ve dualarımızı da inşaallah.
Yok arkadaşım olur mu öyle şey..
Kafa şişirmek..Benim istediğim de bu aslında,doya doya,duya duya bilmek,dinlemek istiyorum.'Sustuklarımız büyür çünkü içimizde' Ruh hallerimizin gidişatı iç dünyamız kadar dış dünyamızı ve çevremizdekileri de etkiler.Hele ki anne isen,bu durum daha da ehemmiyet kazanır..
Kızını Allah bağışlasın,o şeker prenses mi yoksa avatardaki? Maşallah oysa yaşından büyük gösteriyor,Allah nazardan korusun..
İkincisi neden bu kadar içli yazdın gülüm,affola oruçtan sebep herhalde tam idrak edemedim..Sen kendini üzersen ailen de üzülür,kızın da hisseder.Artık bu yolda tek başımıza değiliz,onların mutluluğu bizim tavırlarımıza,hatta sözlerimize bağlı..
Hiçbir şey demesen bile hissederler o da ayrı bir mesele..
İçini ferah tut,dua edelim herşey en cicisinden yaşansın..Bak bizler ailelerimizden km.lerce uzaktayız,ayrı kıtalardayız..Türk bile yok şuan kaldığımız yerde (bayan olarak)
Lakin bu da Takdir-i İlahi.Olanda her zaman hayır saklıdır,öyle cici arkadaşlarımız var,öyle güzel geçiyor ki,bu hasreti bir nebze göğüslüyoruz gönül gönüle.İçinde bulunduğun durumun tadını çıkarıp,güzel yanlarını keşfetmelisin... a.s.
herşeyin hayırlısını dilemekk... bunda da bir hayır var diyebilmek... mutlaka diyorsundur ama içini dökmende iyi oldu..bayramda bir oyunb oynayın onunla. elindeki her şekere karşılık sevdiği başka bir şeyle takas yapın. belki işe yarar :) allah yavrunu size bağışlasın. huzurlu bir bayram geçirmeni dilerim canım.
sevgiyleopuyorumnanaktan
- Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:
- "Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."
Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :
- "Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."
- -Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:
Peygamberimiz (sav) buyuruyor:
- - Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)
"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."
kadir geceniz mubarek olsun kizlar rabbim dualarinizi dualarimizi kabul eyleye ins :Saruboceq:
bu arada çok ani giriş yaptımkaydirigubbakcemile3.. hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah herkese selamlar canlarım benim
arkadaslar ben izin icin türkıyedeyım bugun babam kalp spazm ı gecırmıs
Allah rızası ıcınlütfen bugün baban ıcınde dua edermısınız
kimin duası kabul olur bilinmez lütfen okumadan gecmeyin lütfen Allah rızası icin lütfen
cok kötüyüm
arkadaslar ben izin icin türkıyedeyım bugun babam kalp spazm ı gecırmıs
Allah rızası ıcınlütfen bugün baban ıcınde dua edermısınız
kimin duası kabul olur bilinmez lütfen okumadan gecmeyin lütfen Allah rızası icin lütfen
cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?