- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
-
Delige tam oturamiyosaniz ɓi dpktordan yardim alabilirsiniz3 ayda cocuk oluyor mu
Biz beceremedik demek ki
Gel sen ucundan tut gerizekalı
Deliğe sen oturt
Öyle ya 3 aylık evlilikte biz becerememisiz ya cocuk yapmayı
Gel pecete tut
Kızlar makinayı şimdi açsam deterjan sinecek makina sabaha kadar bekleyecek bitince bardak çatal yok napsam?Bulaşık makinası açmaya üşeniyorum full doldurdum ama elim deterjan kokacak sigara içerken ufff bu sorunun kocamın narsistligini yüzünden olduğunu düşünüyorum
İşte böyle boş şeyler açılan konu yazılan küfürler
Sagdaki benEsmanurun mutlu (!) ilişkisine kem gözlerini diken kıskanç kk kadınları:Eki Görüntüle 3353600
O deniz bu deniz mi yani?kendisi daha önce paylaştığına göre gizli bi veri değildir diye düşünüyorum
Hahahaha benim de doğum sonrası öyleydi. Yeni toparladıSagdaki ben
Ben 2. Ye hamileyim uzerine afiyetHahahaha benim de doğum sonrası öyleydi. Yeni toparladı
Ya bi dur üst üste senin mesajlarını ne zaman okusam çocuk uyanıyor.Bosanmak istiyosaniz baro size ucretsiz avukat tayin eder gerekiyosa.
3 üniversite okuyan bir insan beceremedi demek vah kine vah3 ayda cocuk oluyor mu
Biz beceremedik demek ki
Deliğe sen oturt
Gel pecete tut
Kendisi miymiş? Ekşide de yazmışlar bir şeyler ama açamadım. Sansasyonel biri sanırımkendisi daha önce paylaştığına göre gizli bi veri değildir diye düşünüyorum
Kapı falan çalarsa açmasınAha şimdi size de kocamda gözün var beni takip edip onu buldun sana yollayayım da rahatla diyecek
Rezil kepaze!Kocamı geceleri de sana göndermemi ister misin
Kendini kadın olarak görmüyorsun ya, belki kadınlığını hissedersin ne dersin?
Aynen sen gelip sex yaparken pecete tutarsan olacak gibi3 üniversite okuyan bir insan beceremedi demek vah kine vah
Sistemde epey şikayetin birikmiştir. Alacağın ceza kaç gün olacak merak ediyorumAynen sen gelip sex yaparken pecete tutarsan olacak gibi
Kocam bana hissettiriyor bana satasan sizsiniz :) demek ki sizde sorun var :)valla kocam benim ağzıma sıcmaz siz ezik bildiklerinizle neden karıstırıyorsunuz?Rezil kepaze!saygısız. Buradaki kadınların tırnağı olamazsın avam seni. Kocalarınız ağzınıza s*çıyor laf söyleyemiyorsunuz burada tanımadığınız kadınlara artistleniyorsunuz. Gerçek hayatındaki mutsuzluğunun yansıması resmen su yazdıkların. Kocan sana hissettirsin o kadınlığı biz hayatımızdaki insanlarla mutluyuz
3 ayda cocuk oluyor mu
Biz beceremedik demek ki
Deliğe sen oturt
Gel pecete tut
Aklı fikri belden altında olanın kocası anca kapıya dayanıyordur, hiçbirşey yapamazKapı falan çalarsa açmasınaccessdenied ha aman diyeyim
Yollar mollar kocasını kapıya Allah muhafaza
Hayatn bu kadar mı boş?Sistemde epey şikayetin birikmiştir. Alacağın ceza kaç gün olacak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?