- 14 Eylül 2014
- 20.999
- 100.647
- 798
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
-
Sizin de bu üç üniversite geyiğiniz baydı. İki yıllıklar üniversite değildir. Dört yıllık örgün eğitime lisans yani üniversite denir. Sizin bitirdikleriniz önlisans.Canım esimle farklı ülkelerde bulunduk yıllarca yeni evliyim bekarlık dönemimde arabasına gps koymusum unutmusum gecen gün onu yazdım bana neler söylediler.
Bana akıl veren kocam benle sex yapmıyor diye buralarda ağlayan, cocugu problemli evde oturan biri yani.
Bana akıl verme dedim üstelik ben bi konu acmadım bir konu sahibine örneklendirme yaptım
Kırmamak adıma ilk dedim ki akıl icin tesekkürler ama akla ihtiyacım yok .
Hala akıl veriyor
Ulan mutsuz kadın sen bana akıl verecek durumda mısın dedim en son
Benim adım soyadım yaptıgım is belli, 3 üniversite okumıs sirketini kurmus. 6 sene önce devlet destekli dernek kurmus insanım.
Ailemden 1 tl almadan ek is yapıp mal yapmısım.
Bügün esimle boşanayım bekarlık evim esyalı duruyor.
Gider devam ederim.
Ezmek icin söylemiyorum ama kociskosu bugün gitse ortada kalacak insanlar sizi kendileri gibi sandıklarından hatta daha kötüsü kendilerinden altta sandıklarından küçük beyinlerimce akıl veriyırlar
Akıl isteuene versinler , ama istemiyorum kardesim diyene zorla akıl verme cabası nedir?
O sebepten takma canım
Hayati kocisko olan okumamıs ev kadını mutsuzların yorumları sizi al asağı etmesin.
Onlar kocalarıyla sex yapmanın bi yolunu bulsunlar :)
Gün yüzü görmemiş küfürler derler ya, aynen bu bence. Ana bacı falan hiç kalmamış. Bu, kabul edilebilir değil ya.Hadi hiç biseyden utanmaniz yok onu anladik ama insanların annesini konuya dahil etmeye utanmıyor musunuz? Leş ağzınızi toplayın önce burda birisinin annesine, anneligine veya evladına laf etmeden önce. Çok ucuz hareketler bunlar ama ya.
Ön lisans mıymış? Nerede yazmış?Sizin de bu üç üniversite geyiğiniz baydı. İki yıllıklar üniversite değildir. Dört yıllık örgün eğitime lisans yani üniversite denir. Sizin bitirdikleriniz önlisans.
Cidden öyle. Yazık 3 üniversite bitirmiş halı buysa onceki halı nasıldır kim bilirCiddiye almaya bile değmez. Söylediklerinin yalan olduğunun o da farkında ondan saldırıyor bu kadar zaten. Küfür etmeden iletişim kuramayan, zavallı birisi.
Arkadaş iki yıllık çocuk gelişimi mezunu. Kendini öğretmen sanıp öğretmenim ama hiç çalışmadım falan gibi absürt şeyler söylüyordu.Ön lisans mıymış? Nerede yazmış?
O da meçhul. Konuya göre değişiyordu sürekli ajsjsjsArkadaş iki yıllık çocuk gelişimi mezunu. Kendini öğretmen sanıp öğretmenim ama hiç çalışmadım falan gibi absürt şeyler söylüyordu.
Olmadığı her mesleğin bireyi kendisi.
Tabii canım babası bi avukat olur bir iş adamı. Söyleyince iki babam var biri üvey olurO da meçhul. Konuya göre değişiyordu sürekli ajsjsjs
Hııı. 4 yıllık çocuk gelişimi bile öğretmen sayılmıyor. Ben has bir eğitim fakültesi mezunu olarak diyorum ki formasyonsuz öğretmen falan olamazsınız. Yani bölüm bitirdikten sonra, bölüm dediğim de fen/edebiyat fakültelerinin bölümleri, formasyon almadan öğretmen ünvanı alamazsınız. Ya da direk eğitim fakültesi bitireceksiniz, başka yolu yok.Arkadaş iki yıllık çocuk gelişimi mezunu. Kendini öğretmen sanıp öğretmenim ama hiç çalışmadım falan gibi absürt şeyler söylüyordu.
Olmadığı her mesleğin bireyi kendisi.
Zaten iki yıllıklar önlisans statüsüdür.Hııı. 4 yıllık çocuk gelişimi bile öğretmen sayılmıyor. Ben has bir eğitim fakültesi mezunu olarak diyorum ki formasyonsuz öğretmen falan olamazsınız. Yani bölüm bitirdikten sonra, bölüm dediğim de fen/edebiyat fakültelerinin bölümleri, formasyon almadan öğretmen ünvanı alamazsınız. Ya da direk eğitim fakültesi bitireceksiniz, başka yolu yok.
Millet iyi alıştı herhangi bir bölüm bitirip yok pedagogum yok öğretmenim demeye. Geçen biri de 2 yıllık bölüm bitirmiş, bir avukata karşı hukukçu sayıyordu kendini.
Lütfen mesleğimizin adını ağzınıza almadan "lisans" bitiriniz ya da formasyon alınız.
bu nasil cirkin bi uslup igrenccccc bi ic dunyaniz varYok o
İste o tarz konu acan da yazmıstı ya hepsini totalde yazdım
Benim hayatım burdan ibaret değil ya hani,
Tek tek yazamicam.
Olur canım boşanayım hemen emrin olır
Kocamı geceleri de sana göndermemi ister misin
Kendini kadın olarak görmüyorsun ya, belki kadınlığını hissedersin ne dersin?
Heralde stalk yapa yapa kocamı buldun kocamda gözün var heralde kocamla zerre sorunum olmamasına rağmen bosan bosan demenin altında bqaka bi sebep yok sanırım
Basına mı vurdu
Şimdi gördüm bunu. Valla benim galiba bütün konuları ben açmışım sanki.İşte o saman adam sensin. Senin üstüne kk da açılan konuları giydirmiş. Saman adam dövüyor şu an.
Bulacağıma inanıyorum. Anahtar kelimemi çoğaltayım.
Eki Görüntüle 3353544
Konu sahibinin nisanlisini ürolog aramıs yani güyaa ürologmus nisanlisiyla samimi ve kikirdeyerek konusmus kim o diye sordugunda ürologun aradığını söylemiş.Nisanlisi gec bosaldigindan mütevellit tedavi görüyormus o sebeple aramıs yersen.Ne kacirdim ben
Kiiiazzzzzz senin dernegin adi yohhsammm s*k*kleri koruma dernegi miBi sen akıllı , biz salağız.
O yüzden kendi adım soyadım dernek ismim mesleki röportajım ve kimlik bilgilerime kadar site yönetimi ile paylaşıp konuşabiliyorum…
Yani o sikik aklınla durdun durdun bunu söyledin.
Ee tamam da kendini rezil ettin ben bunları söyleyen kac üyeye e devletimin görüntüsüne kadar attım :)
Doymadınız mı bu salak laflara
Hayatimdan caldigin dakikalari geri verir misinkendisi daha önce paylaştığına göre gizli bi veri değildir diye düşünüyorum
Yani?Canım esimle farklı ülkelerde bulunduk yıllarca yeni evliyim bekarlık dönemimde arabasına gps koymusum unutmusum gecen gün onu yazdım bana neler söylediler.
Bana akıl veren kocam benle sex yapmıyor diye buralarda ağlayan, cocugu problemli evde oturan biri yani.
Bana akıl verme dedim üstelik ben bi konu acmadım bir konu sahibine örneklendirme yaptım
Kırmamak adıma ilk dedim ki akıl icin tesekkürler ama akla ihtiyacım yok .
Hala akıl veriyor
Ulan mutsuz kadın sen bana akıl verecek durumda mısın dedim en son
Benim adım soyadım yaptıgım is belli, 3 üniversite okumıs sirketini kurmus. 6 sene önce devlet destekli dernek kurmus insanım.
Ailemden 1 tl almadan ek is yapıp mal yapmısım.
Bügün esimle boşanayım bekarlık evim esyalı duruyor.
Gider devam ederim.
Ezmek icin söylemiyorum ama kociskosu bugün gitse ortada kalacak insanlar sizi kendileri gibi sandıklarından hatta daha kötüsü kendilerinden altta sandıklarından küçük beyinlerimce akıl veriyırlar
Akıl isteuene versinler , ama istemiyorum kardesim diyene zorla akıl verme cabası nedir?
O sebepten takma canım
Hayati kocisko olan okumamıs ev kadını mutsuzların yorumları sizi al asağı etmesin.
Onlar kocalarıyla sex yapmanın bi yolunu bulsunlar :)
3 üniversiteyi nerenle okudun da küfür etmeden konuşamıyorsun? Bu mu aldığın eğitim?Bu sitede biri sevse ne olacak :) ailem misin, günlük hayatımın parcası mı
Tek bi tustan ibaretsin
Motivasyona gelince; valla ben desarj oluyorum:)
Burası akıl almak icin kullanacağım bi platform değil.
Ben sana sorınun cevabını verdim
Ben baska bisey sormak istiyorum benim yorumum da sana giren cıkan bisey mi oldu?
Yani götüne kazık mı girdi :)
Herkese acık platformda benim neden oldugumu sorguluyorsun sanane :))
Yani o sikik aklınla durdun durdun bunu söyledin.
bu üyenin bence süresiz ban yemesi lazım. bir kaç gün ban yiyip aramıza dönmesin bu kadar küfürden sonra.Yani götüne kazık mı girdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?