Sakın burada ilişkinizi baltamaya çalışanlara kulak asmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla yazıp da kendinizi rezil etmeyin. Farkında değilsiniz sanırım. Cono'ların kavgasında değiliz.

Varsayımla yürümek cok sacma değil mi
Ee peki sizin varsayımlar n'olacak?
Sizin anneniz ile bisey mi oldu kocam arasında:)
Bende ailemde sizin gibi varoşlarla denk gelmeyecek kadar kaliteli insanlarız.
Kocam bana hissettiriyor bana satasan sizsiniz :)
İcinde kurulup kurulup millete ilk sataşan sensin. demekki söylediklerimiz gercekki bu kadar k*durtmuş sizi

Kendisi miymiş? Ekşide de yazmışlar bir şeyler ama açamadım. Sansasyonel biri sanırım
Hehe cook.
Örümde kimseyi stalklamadım kız benim icin kuduruk köpek gibi kudurmussun bu saatte neleri arastırmıssın aferin böyle ol
Hadi daha fazla arastır ama kaldırttıgım haberler var bak onlaro okuyamayacaksın show tv haber linkine tıklanmıyor git dersini daha iyi calıs bundan sonra :)

Kocanı başka kadınlara sunmaktan, kocanı milletin anasıyla hayal etmekten zevk alıyorsun. Zihniyet meşrep ortada da meslek konusunda doğru söylemiyorsun. Bunları yapanlara ne deniyordu?

E sen bütün kadınları eğitimsiz fakir işsiz ezik kocalarının arzulamadığı evlatlarını ihmal eden insanlar sanıyorsunya

Ee peki sizin varsayımlar n'olacak?

Bende ailemde sizin gibi varoşlarla denk gelmeyecek kadar kaliteli insanlarız.

İcinde kurulup kurulup millete ilk sataşan sensin. demekki söylediklerimiz gercekki bu kadar k*durtmuş sizi
Valla ben kimseyi etiketlemeden ortaya bi yazı yazdım :)
Beni etiketleyerek yazan sizler olduğunuza göre kuduran siz oluyorsunuz
Kudur köpek daha da kudur kos stalk yap haydi :)
Benim ortaya yazdığım sey birilerini bu kadar rahatsız ettiyse tası gediğine koymusım demekki

Kocam senİ şey yapsın diyenler çingene değil miydi abovv

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı aşağılık kompleksi var sizde sen edebi öğrenememişsin dernek kursan ne olacak az önce ne kadar berbat cümlelerdi onlar ne derneği Allah aşkına yazın şikayet edelim böyle bir şey olamaz yani ne demek annen kocamla gibi gibi iğrenç cümleler

Stalklama dediğiniz uyduruk videodaki yorumları okudum ve ismi arattım. O kadar. Kavgalı dövüşlü yorumu görünce amaan deyip vazgeçtim. Hiç değmeyecek birine benziyordu. İlgi alanıma girse araştırmaya devam ederdim.

Show haber de hayat kadınları da gösteriliyor akıl hastaları da dolandırıcılar da
Ne boş şeylerle övünüyorsun ya

Benim evliliğimi ben sormadan haddi olmadan konusana bende böyle söylerim…
Ulan siz normal hayatta bunu yüze söyleyemeyecek kişilersiniz
Söyleyebilecek insan olsanız ismim soyismim belli gidip dava edin hodri meydan adamsanız neden edemiyorsunuz? Bi tane cesaretliniz yok mu :)
Anca klavye delikanlılığı
Bütün kadınlar eğitimsiz değil bunu sikik beyninizden neden cıkardınız?
Cok eğitimli kadınlaromız var
Onlar birisi akıl istemeden zorla sormadan 3 kurusluk beyni 0 egosu ile akıl vermeye çalışmayacak kadar akıllı
İste sünepelerle bu kadınları ayıran cok cizgiler var
Bu da onlardan biri
Yoksa eğitim oranımızda kadınların erkeklerden yüksektir.

Hayatn bu kadar mı boş?
Ben hayatım boyunca baskasını hic merak etmedim annem babam sevdiğim insanlar harici
Cidden soruyorım
Bu kadar mı bossun?
Benim hayatım gayet dolu da sizin bu kadar küfür öğrenecek vaktiniz varmış.

Adaleti merak etmek huyumdur hakaret davası izlemek gibi şu an sizi izlemek. Bakalım ne kadar ceza çıkacak. Ben süresiz ban öneriyorum. Hakim karar verir artık

Kendisi miymiş? Ekşide de yazmışlar bir şeyler ama açamadım. Sansasyonel biri sanırım
Kadın bu koyulan videodaki bence, sosyal medyalarında da aşırı küfürlü konuşmuş. Leş üslubu aynı. Sürekli koyuyor, sokuyor, mâlum eylem ağzından düşmüyor, lan, lun erkek gibi. Ablacım bir olur sinirlenirsin insanız da silersin, sizin genel terbiyede bir probleminiz var, sürekli küfürlü konuşuyorsunuz. D denizmihran

Dt
Stalklamıs olmadın mı simdi ezik :)
Ya kıyamam sana :)
Hahajaja
Birinin adını google a yazmak bile stalk yapmaktır neden kabul edemiyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…