- 16 Nisan 2023
- 824
- -216
- 18
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
-
O pecete tutacak sanslı kisi ıslanacak ya tükürmeye ekstra gereksinim duymadımlama dilan gibi tükürmeyi unutmuşsunuz
Daha fazla yazıp da kendinizi rezil etmeyin. Farkında değilsiniz sanırım. Cono'ların kavgasında değiliz.Kocam bana hissettiriyor bana satasan sizsiniz :) demek ki sizde sorun var :)valla kocam benim ağzıma sıcmaz siz ezik bildiklerinizle neden karıstırıyorsunuz?
Ya her laf söyleyenin kocasının ağzına sıctıgınınsanmak coook komik:)
Varsayımla yürümek cok sacma değil mi
Zeka seviyem cidden bu mı senin:)
Kız kocama ne taktınız
Sizin anneniz ile bisey mi oldu kocam arasında:) ne bu kudurıkluk
Alın siliyorlar heralde çok kritik bir işSex yaparken peçete nereye tutuluyor tam olarak bu arada
Ee peki sizin varsayımlar n'olacak?Varsayımla yürümek cok sacma değil mi
Bende ailemde sizin gibi varoşlarla denk gelmeyecek kadar kaliteli insanlarız.Sizin anneniz ile bisey mi oldu kocam arasında:)
İcinde kurulup kurulup millete ilk sataşan sensin. demekki söylediklerimiz gercekki bu kadar k*durtmuş siziKocam bana hissettiriyor bana satasan sizsiniz :)
Hehe cook.Kendisi miymiş? Ekşide de yazmışlar bir şeyler ama açamadım. Sansasyonel biri sanırım
Kimin peçete tutacağını belirliyor üye. ben olsam hiç bulaşmam.Ben bu konuyu kaçırmışım olay ne
Kocanı başka kadınlara sunmaktan, kocanı milletin anasıyla hayal etmekten zevk alıyorsun. Zihniyet meşrep ortada da meslek konusunda doğru söylemiyorsun. Bunları yapanlara ne deniyordu?Kocam bana hissettiriyor bana satasan sizsiniz :) demek ki sizde sorun var :)valla kocam benim ağzıma sıcmaz siz ezik bildiklerinizle neden karıstırıyorsunuz?
Ya her laf söyleyenin kocasının ağzına sıctıgınınsanmak coook komik:)
Varsayımla yürümek cok sacma değil mi
Zeka seviyem cidden bu mı senin:)
Kız kocama ne taktınız
Sizin anneniz ile bisey mi oldu kocam arasında:) ne bu kudurıkluk
Valla ben kimseyi etiketlemeden ortaya bi yazı yazdım :)Ee peki sizin varsayımlar n'olacak?
Bende ailemde sizin gibi varoşlarla denk gelmeyecek kadar kaliteli insanlarız.
İcinde kurulup kurulup millete ilk sataşan sensin. demekki söylediklerimiz gercekki bu kadar k*durtmuş sizi
Soylemek istemiyorum jdjdhxSex yaparken peçete nereye tutuluyor tam olarak bu arada
Kocam senİ şey yapsın diyenler çingene değil miydi abovvYok o
İste o tarz konu acan da yazmıstı ya hepsini totalde yazdım
Benim hayatım burdan ibaret değil ya hani,
Tek tek yazamicam.
Olur canım boşanayım hemen emrin olır
Kocamı geceleri de sana göndermemi ister misin
Kendini kadın olarak görmüyorsun ya, belki kadınlığını hissedersin ne dersin?
Heralde stalk yapa yapa kocamı buldun kocamda gözün var heralde kocamla zerre sorunum olmamasına rağmen bosan bosan demenin altında bqaka bi sebep yok sanırım
Basına mı vurdu
Aşırı aşağılık kompleksi var sizde sen edebi öğrenememişsin dernek kursan ne olacak az önce ne kadar berbat cümlelerdi onlar ne derneği Allah aşkına yazın şikayet edelim böyle bir şey olamaz yani ne demek annen kocamla gibi gibi iğrenç cümlelerCanım esimle farklı ülkelerde bulunduk yıllarca yeni evliyim bekarlık dönemimde arabasına gps koymusum unutmusum gecen gün onu yazdım bana neler söylediler.
Bana akıl veren kocam benle sex yapmıyor diye buralarda ağlayan, cocugu problemli evde oturan biri yani.
Bana akıl verme dedim üstelik ben bi konu acmadım bir konu sahibine örneklendirme yaptım
Kırmamak adıma ilk dedim ki akıl icin tesekkürler ama akla ihtiyacım yok .
Hala akıl veriyor
Ulan mutsuz kadın sen bana akıl verecek durumda mısın dedim en son
Benim adım soyadım yaptıgım is belli, 3 üniversite okumıs sirketini kurmus. 6 sene önce devlet destekli dernek kurmus insanım.
Ailemden 1 tl almadan ek is yapıp mal yapmısım.
Bügün esimle boşanayım bekarlık evim esyalı duruyor.
Gider devam ederim.
Ezmek icin söylemiyorum ama kociskosu bugün gitse ortada kalacak insanlar sizi kendileri gibi sandıklarından hatta daha kötüsü kendilerinden altta sandıklarından küçük beyinlerimce akıl veriyırlar
Akıl isteuene versinler , ama istemiyorum kardesim diyene zorla akıl verme cabası nedir?
O sebepten takma canım
Hayati kocisko olan okumamıs ev kadını mutsuzların yorumları sizi al asağı etmesin.
Onlar kocalarıyla sex yapmanın bi yolunu bulsunlar :)
Stalklama dediğiniz uyduruk videodaki yorumları okudum ve ismi arattım. O kadar. Kavgalı dövüşlü yorumu görünce amaan deyip vazgeçtim. Hiç değmeyecek birine benziyordu. İlgi alanıma girse araştırmaya devam ederdim.Hehe cook.
Örümde kimseyi stalklamadım kız benim icin kuduruk köpek gibi kudurmussun bu saatte neleri arastırmıssın aferin böyle ol
Hadi daha fazla arastır ama kaldırttıgım haberler var bak onlaro okuyamayacaksın show tv haber linkine tıklanmıyor git dersini daha iyi calıs bundan sonra :)
Show haber de hayat kadınları da gösteriliyor akıl hastaları da dolandırıcılar daHehe cook.
Örümde kimseyi stalklamadım kız benim icin kuduruk köpek gibi kudurmussun bu saatte neleri arastırmıssın aferin böyle ol
Hadi daha fazla arastır ama kaldırttıgım haberler var bak onlaro okuyamayacaksın show tv haber linkine tıklanmıyor git dersini daha iyi calıs bundan sonra :)
Benim evliliğimi ben sormadan haddi olmadan konusana bende böyle söylerim…Kocanı başka kadınlara sunmaktan, kocanı milletin anasıyla hayal etmekten zevk alıyorsun. Zihniyet meşrep ortada da meslek konusunda doğru söylemiyorsun. Bunları yapanlara ne deniyordu?
E sen bütün kadınları eğitimsiz fakir işsiz ezik kocalarının arzulamadığı evlatlarını ihmal eden insanlar sanıyorsunya
Benim hayatım gayet dolu da sizin bu kadar küfür öğrenecek vaktiniz varmış.Hayatn bu kadar mı boş?
Ben hayatım boyunca baskasını hic merak etmedim annem babam sevdiğim insanlar harici
Cidden soruyorım
Bu kadar mı bossun?
Kadın bu koyulan videodaki bence, sosyal medyalarında da aşırı küfürlü konuşmuş. Leş üslubu aynı. Sürekli koyuyor, sokuyor, mâlum eylem ağzından düşmüyor, lan, lun erkek gibi. Ablacım bir olur sinirlenirsin insanız da silersin, sizin genel terbiyede bir probleminiz var, sürekli küfürlü konuşuyorsunuz. D denizmihranKendisi miymiş? Ekşide de yazmışlar bir şeyler ama açamadım. Sansasyonel biri sanırım
Stalklamıs olmadın mı simdi ezik :)Stalklama dediğiniz uyduruk videodaki yorumları okudum ve ismi arattım. O kadar. Kavgalı dövüşlü yorumu görünce amaan deyip vazgeçtim. Hiç değmeyecek birine benziyordu. İlgi alanıma girse araştırmaya devam ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?