- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.778
- 158
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
-
Ortaya yazarsan herkes cevap verir normalide burdur. korkma da etiketleyerek yazValla ben kimseyi etiketlemeden ortaya bi yazı yazdım :)
Beni etiketleyerek yazan sizler olduğunuza göre kuduran siz oluyorsunuz
Kudur köpek daha da kudur kos stalk yap haydi :)
Benim ortaya yazdığım sey birilerini bu kadar rahatsız ettiyse tası gediğine koymusım demekki
O pecete tutacak sanslı kisi ıslanacak ya tükürmeye ekstra gereksinim duymadım
Olay yoktu aslında da tuzluğu kapan geldiBen bu konuyu kaçırmışım olay ne
Süresi yada süreli ban zerre kadar götümde değil :))Benim hayatım gayet dolu da sizin bu kadar küfür öğrenecek vaktiniz varmış.
Adaleti merak etmek huyumdurhakaret davası izlemek gibi şu an sizi izlemek. Bakalım ne kadar ceza çıkacak. Ben süresiz ban öneriyorum. Hakim karar verir artık
Ya evet ben de çok denk geliyorum öyle yorumlara. Erkek kıtlığı olduğu için nişanlıları, sevgilileri ayırıp; evlileri boşatıp erkekleri kapmak istiyorlar.Geçen gün nişanlımla ilgili bir soru sordum normalde çok şüpheci güvensiz bir insanım burada yazılanlar beni ciddi anlamda etkileyebilirdi nişanlımın suçsuz olduğuna emin oldum ama siz siz olun emin olmadan yargılamayın buradaki bazı kadınlar kendi mutsuzlukları yüzünden bir nefret besliyor mutlu insanlara hayatın her yerinde böyle kişiler var hatta artık burada soru sormayı düşünmüyorum.
Sen o cirkef lagim agzinla 10 uyelik de acsan belli edersin kendini merak etme.Süresi yada süreli ban zerre kadar götümde değil :))
Salak burazı tek tusla kapanıyor.
Adalet anlayışın buysa sendeki beyni kusa tak ucamaz
Sizin gibilerin adalet anlayışı ağzında sakızla dilan polat izleyip cıksın diye ona dua eden kesimin zekası ile ölümüne çarpısır
Lan ezik tek telefonumuz mı var?
Baska üyelik acılamaz mı
Adalet bu mu
Gerizekalı
Adalet istiyorsan al bunları not al
Erkan kim kiz. Ortalik yangina dönmüs burda bxbxhxhYa evet ben de çok denk geliyorum öyle yorumlara. Erkek kıtlığı olduğu için nişanlıları, sevgilileri ayırıp; evlileri boşatıp erkekleri kapmak istiyorlar.
Herkes erkaına sahip çıksın.
Yahu burası ne ki? Sosyal medyaları fecaat. Gün yüzü görmemiş küfürler etmiş hep. Üslup o kadar aynı ki. Ben biriyle kavga etsem bile al ss git dava et derim, silerim; profilimde argo küfür tutmuyorum. İsim ve profili kapa üsluptan küfürbaz bir erkek sanarsın.Eğer videodaki oysa taciz gibi bir mevzuda insanları bilinçlendirmeye çalışıyor. Ama gelip buradaki yorumunu beğenmediği bir kadına, kocamı göndereyim mi, anneni bilmem ne yapsın diyebiliyor. Pardon? Bu şiddet dili değil mi? Çocuğa değil de kadına karşı sözlü şiddet uygulayınca normal mi oluyor?
Stalk yapacak kadar kıymetli değilsem it gibi neden Google da ismimi aratıp ekran resimleri atıyorsunuzOrtaya yazarsan herkes cevap verir normalide burdur. korkma da etiketleyerek yazstalklayacak kadar kıymetli değilsin az ötede ağla. Aynaya bakmayı ve kuduz gibi millete hakaret etmeyi bırak uslu bir kız ol.
Doğru başka üyelik alınır da çalışıyorsan şayet böyle bir zihniyet ne işi yapıyor hangi kurumda vallahi ben merak ettimSüresi yada süreli ban zerre kadar götümde değil :))
Salak burazı tek tusla kapanıyor.
Adalet anlayışın buysa sendeki beyni kusa tak ucamaz
Sizin gibilerin adalet anlayışı ağzında sakızla dilan polat izleyip cıksın diye ona dua eden kesimin zekası ile ölümüne çarpısır
Lan ezik tek telefonumuz mı var?
Baska üyelik acılamaz mı
Adalet bu mu
Gerizekalı
Adalet istiyorsan al bunları not al
Swan ben böylesini ilk kez görüyorum. Peçete tut, bilmem ne falan... Küfür ettiği kadınlar da hala sakin sakin cevap yazıyor. Ben şaşkınım valla.Yahu burası ne ki? Sosyal medyaları fecaat. Gün yüzü görmemiş küfürler etmiş hep. Üslup o kadar aynı ki. Ben biriyle kavga etsem bile al ss git dava et derim, silerim; profilimde argo küfür tutmuyorum. İsim ve profili kapa üsluptan küfürbaz bir erkek sanarsın.
Stalk yapacak kadar kıymetli değilsem it gibi neden Google da ismimi aratıp ekran resimleri atıyorsunuz
Kuduruyorsunuz suan
Kız siz kimsiniz korkacam korksam hakaret eder miyim hemde gercek adım soyadım ile varken
Ya hala küçücük beyninle söylediğine bak:)
Aynn kank korkuyorum
Salak
Korkan insana bak
Dalyaraksın:)
Ban falan almasa muhabbet alsa bu nasıl üslub ne çirkin şeyler iğrenç ip falan kilitlenseSen o cirkef lagim agzinla 10 uyelik de acsan belli edersin kendini merak etme.
Benim isim soyiisim biliniyor yalnız.Yahu burası ne ki? Sosyal medyaları fecaat. Gün yüzü görmemiş küfürler etmiş hep. Üslup o kadar aynı ki. Ben biriyle kavga etsem bile al ss git dava et derim, silerim; profilimde argo küfür tutmuyorum. İsim ve profili kapa üsluptan küfürbaz bir erkek sanarsın.
Korkmak değil de insan edebinden bunları söylemeye utanırStalk yapacak kadar kıymetli değilsem it gibi neden Google da ismimi aratıp ekran resimleri atıyorsunuz
Kuduruyorsunuz suan
Kız siz kimsiniz korkacam korksam hakaret eder miyim hemde gercek adım soyadım ile varken
Ya hala küçücük beyninle söylediğine bak:)
Aynn kank korkuyorum
Salak
Korkan insana bak
Dalyaraksın:)
E yuh artik. Kimse size hakaret etmiyor. Dümdüz sövüp geçtiniz. Yakisiyor mu?
Gayet hakaret edildiE yuh artik. Kimse size hakaret etmiyor. Dümdüz sövüp geçtiniz. Yakisiyor mu?
Gayet hakaret edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?