Sakın burada ilişkinizi baltamaya çalışanlara kulak asmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortaya yazarsan herkes cevap verir normalide burdur. korkma da etiketleyerek yaz stalklayacak kadar kıymetli değilsin az ötede ağla. Aynaya bakmayı ve kuduz gibi millete hakaret etmeyi bırak uslu bir kız ol.

Eğer videodaki oysa taciz gibi bir mevzuda insanları bilinçlendirmeye çalışıyor. Ama gelip buradaki yorumunu beğenmediği bir kadına, kocamı göndereyim mi, anneni bilmem ne yapsın diyebiliyor. Pardon? Bu şiddet dili değil mi? Çocuğa değil de kadına karşı sözlü şiddet uygulayınca normal mi oluyor?

Süresi yada süreli ban zerre kadar götümde değil :))
Salak burazı tek tusla kapanıyor.
Adalet anlayışın buysa sendeki beyni kusa tak ucamaz
Sizin gibilerin adalet anlayışı ağzında sakızla dilan polat izleyip cıksın diye ona dua eden kesimin zekası ile ölümüne çarpısır
Lan ezik tek telefonumuz mı var?
Baska üyelik acılamaz mı
Adalet bu mu
Gerizekalı
Adalet istiyorsan al bunları not al

Ya evet ben de çok denk geliyorum öyle yorumlara. Erkek kıtlığı olduğu için nişanlıları, sevgilileri ayırıp; evlileri boşatıp erkekleri kapmak istiyorlar.
Herkes erkaına sahip çıksın.

Sen o cirkef lagim agzinla 10 uyelik de acsan belli edersin kendini merak etme.

Ya evet ben de çok denk geliyorum öyle yorumlara. Erkek kıtlığı olduğu için nişanlıları, sevgilileri ayırıp; evlileri boşatıp erkekleri kapmak istiyorlar.
Herkes erkaına sahip çıksın.
Erkan kim kiz. Ortalik yangina dönmüs burda bxbxhxh

Yahu burası ne ki? Sosyal medyaları fecaat. Gün yüzü görmemiş küfürler etmiş hep. Üslup o kadar aynı ki. Ben biriyle kavga etsem bile al ss git dava et derim, silerim; profilimde argo küfür tutmuyorum. İsim ve profili kapa üsluptan küfürbaz bir erkek sanarsın.

Ortaya yazarsan herkes cevap verir normalide burdur. korkma da etiketleyerek yaz stalklayacak kadar kıymetli değilsin az ötede ağla. Aynaya bakmayı ve kuduz gibi millete hakaret etmeyi bırak uslu bir kız ol.
Stalk yapacak kadar kıymetli değilsem it gibi neden Google da ismimi aratıp ekran resimleri atıyorsunuz
Kuduruyorsunuz suan
Kız siz kimsiniz korkacam korksam hakaret eder miyim hemde gercek adım soyadım ile varken
Ya hala küçücük beyninle söylediğine bak:)
Aynn kank korkuyorum
Salak
Korkan insana bak
Dalyaraksın:)

Doğru başka üyelik alınır da çalışıyorsan şayet böyle bir zihniyet ne işi yapıyor hangi kurumda vallahi ben merak ettim

Swan ben böylesini ilk kez görüyorum. Peçete tut, bilmem ne falan... Küfür ettiği kadınlar da hala sakin sakin cevap yazıyor. Ben şaşkınım valla.

E yuh artik. Kimse size hakaret etmiyor. Dümdüz sövüp geçtiniz. Yakisiyor mu?

Benim isim soyiisim biliniyor yalnız.
Yaptıgım is ayrı,
Burada aileme laf edildiğinde kenarından dahi edilse en ağır seyleri yazarım yazmaya da devam edecek.
Azıcık götü yiyen gidip sikayetci olsun
Klavye delikanlıları sizi

Korkmak değil de insan edebinden bunları söylemeye utanır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…