Sakın burada ilişkinizi baltamaya çalışanlara kulak asmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değmezsiniz ki dava etmeye. Şahsen gerçekte suratınıza bakmam. Herhangi bir konuda ortak paydam da yok. Anca benim için bir sample'dan ibaret olursunuz, o kadar.

Bunları sadece sinirinizden savunma amaçlı söylediğinizi varsayıyorum. Normal (!) karşılıyorum. Diğer türlü farklı şeyler düşüneceğim.

Kadın olduğunuzu değil de insan olduğunuzu hissedin. Tavsiye ederim.

Korkmak değil de insan edebinden bunları söylemeye utanır
Edep insan olana duyulur
Benim kocamı evliliğimi cekirdek aileme dil uzatana edep medeğ tanımam. Ztn özellikle bu hakaretleri ettim ki gidip sikayetci olsın ki karsıma gelebilsin.
Lakin hatalı olan benim
Nerde bunlarda o göt
Anca klavye delikanlılıgı…

Dt

Stalklamıs olmadın mı simdi ezik :)
Ya kıyamam sana :)
Hahajaja
Birinin adını google a yazmak bile stalk yapmaktır neden kabul edemiyorsun
ben stalkladım valla. Açık açık da söylüyorum. Denizcan pekriz tam adın. Hakkında küfürlerinden dolayı başka soruşturmalar da olmuş. Ben avukatım rahatça erişirim evraklarına da, soruşturma dosyalarına da. Hakaretten burda tüm küfür ettiğin kişiler suç duyurusunda bulunsa diğer olaylarınla beraber ciddi bir ceza alırsın. Öyle hagb falan da olmaz

Ekleme: kişisel veri olduğu için diğer bilgilerini ifşa etmiyorum. Adını zaten kendin söylemişsin herkese, arkadaşlar da paylaşmış. İsteyen arkadaşlar rahat rahat suç duyurusunda bulunabilir.

Son düzenleme:
Sinirinden de insan böyle şeyler söylemez ki

Swan ben böylesini ilk kez görüyorum. Peçete tut, bilmem ne falan... Küfür ettiği kadınlar da hala sakin sakin cevap yazıyor. Ben şaşkınım valla.
Herkesin verecek cevabı aynı seviyeden kelimeleri eminim vardır da, ne gerek var o kadar ucuzlaşmaya, aynı seviyeye inmeye? Bizim de elimiz ağzımız var; ama değmez. Bazen gittiği yere yakışıyor da işte bize yakışmıyor.

Şuan bu gülmen, küfürlerin bile kudurmandan devam et eğlendiriyorsun

Bazı konularda bana da burada sataşanlar oldu ama asla bu tavrı takınmam en fazla başka kapıya derim sizin üslubunuz çok aşağıda kusura bakmayın yani bir kadın özellikle bu sözleri kullanmamalı ben sizin yerinize utandım yani

Kapatınca bitiyor madem ne bu hırsın, neden kapatıp gitmiyorsun. Sen 10 defa da dönsen bu üslupla 10 defa yakalanırsın.

Vallahi benim tek telefonum var. Tanıdığım pek çok insanında öyle. Bir kaç numaraya sahip olmak övünme sebebi ve statü göstergesi de değil. Statüyü üslup belirler. O da ortada.

Ha buradan süresiz banlanırsam tenezzül edip tekrar girme yüzsüzlüğünü de göstermem.

Senin evliliğini biz nereden biliyoruz? Çünkü sen anlattın hatta evlenmeden öncesini anlattın. Kocanı zevkle millete sunan meze eden sensin kimsenin bir suçu yok
Özelden iste arkadaşların adreslerini al yolla kocanı madem mertlik önemli. Ama sonra ağlama gitti de gelmedi diye
Normal hayatta beni tanıyor musun? Burda haline acıyoruz, hangimiz seni insan yerine koyar selam veririz sanıyorsun, kocasını ona buna peşkeş çeken bir küfürbazın bizim yanımızda yöremizde işi ne? Ulan derken? Kendi kendinle konuştuğunu sanıyorsun herhalde
Benim de ismim soyismim belli, ne olmuş? Dava etsem yüzüne ne söyleyecem sanıyorsun, burada söylediğimden eksik konuşmam fazla da konuşmam, zamanım olsa ederdim de. Sadece Show tv ye çıkmazdın boy boy kanallarda afişe edilirdin. Biz adam değiliz, insanız-kadınız.
Ooooy oy durumun çok fena ya seni beyninden mi ……? O iş öyle olmuyor işte ondan böylesin demekki
Aklınla ilgili ne zorun var, ne kompleksin var da bu kadar gocundun tavsiye verildi diye

Kadın cesareti olan varsa dava etsin vs demiş? Bu ne demek? Kimin neden cesareti olmayacakmış?

Bi sussanız mi artık

Bi fren yapin su için hava alin sayfalardır bu nedir yahu

Bi peceteye ağzınızı silin

İşinize bakın, hani bir olur çıldırmıştır diyeceğim. Sizin üslubunuz hep rezâlet, kahvehane dayıları sizin kadar küfretmiyor. Şu rezâlete bak, insan profilinde şöyle bir küfrü tutar mı? Siz yazmışsınız. Direkt ifşa etmemek adına ismi kestim ve küfürsüz kısmını sildim. Bunlardan da zibilyon tane var.

Swan ben böylesini ilk kez görüyorum. Peçete tut, bilmem ne falan... Küfür ettiği kadınlar da hala sakin sakin cevap yazıyor. Ben şaşkınım valla.
Cennet mahallesinde kariyer yapmış insanlara onların seviyesinde cevap vermek bize yakışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…