- 15 Şubat 2013
- 25.812
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.275
- 798
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
-
Ne diyelim kiz hasta kadinSwan ben böylesini ilk kez görüyorum. Peçete tut, bilmem ne falan... Küfür ettiği kadınlar da hala sakin sakin cevap yazıyor. Ben şaşkınım valla.
Değmezsiniz ki dava etmeye. Şahsen gerçekte suratınıza bakmam. Herhangi bir konuda ortak paydam da yok. Anca benim için bir sample'dan ibaret olursunuz, o kadar.Benim evliliğimi ben sormadan haddi olmadan konusana bende böyle söylerim…
Ulan siz normal hayatta bunu yüze söyleyemeyecek kişilersiniz
Söyleyebilecek insan olsanız ismim soyismim belli gidip dava edin hodri meydan adamsanız neden edemiyorsunuz? Bi tane cesaretliniz yok mu :)
Anca klavye delikanlılığı
Bütün kadınlar eğitimsiz değil bunu sikik beyninizden neden cıkardınız?
Cok eğitimli kadınlaromız var
Onlar birisi akıl istemeden zorla sormadan 3 kurusluk beyni 0 egosu ile akıl vermeye çalışmayacak kadar akıllı
İste sünepelerle bu kadınları ayıran cok cizgiler var
Bu da onlardan biri
Yoksa eğitim oranımızda kadınların erkeklerden yüksektir.
Hakarete hakaretle karşılık verilir mi bana istedikleri kadar küfretsinler o üslupla sizin verdiğiniz üslupla asla cevap verememGayet hakaret edildi
Bi soruda kendi Instagram hesabından bi ekran görüntüsü paylaşmıştı. O hesabında yer alan video bu. Hesabı da açıktı da gizlemiş nedenseKendisi miymiş? Ekşide de yazmışlar bir şeyler ama açamadım. Sansasyonel biri sanırım
O deniz bu deniz mi yani?
Edep insan olana duyulurKorkmak değil de insan edebinden bunları söylemeye utanır
ben stalkladım valla. Açık açık da söylüyorum. Denizcan pekriz tam adın. Hakkında küfürlerinden dolayı başka soruşturmalar da olmuş. Ben avukatım rahatça erişirim evraklarına da, soruşturma dosyalarına da. Hakaretten burda tüm küfür ettiğin kişiler suç duyurusunda bulunsa diğer olaylarınla beraber ciddi bir ceza alırsın. Öyle hagb falan da olmazDt
Stalklamıs olmadın mı simdi ezik :)
Ya kıyamam sana :)
Hahajaja
Birinin adını google a yazmak bile stalk yapmaktır neden kabul edemiyorsun
Sinirinden de insan böyle şeyler söylemez kiDeğmezsiniz ki dava etmeye. Şahsen gerçekte suratınıza bakmam. Herhangi bir konuda ortak paydam da yok. Anca benim için bir sample'dan ibaret olursunuz, o kadar.
Bunları sadece sinirinizden savunma amaçlı söylediğinizi varsayıyorum. Normal (!) karşılıyorum. Diğer türlü farklı şeyler düşüneceğim.
Kadın olduğunuzu değil de insan olduğunuzu hissedin. Tavsiye ederim.
En basiti bloklayın sister? Annenize sövmüş ya, huuuu? Sesim geliyor mu?Ne diyelim kiz hasta kadin
Herkesin verecek cevabı aynı seviyeden kelimeleri eminim vardır da, ne gerek var o kadar ucuzlaşmaya, aynı seviyeye inmeye? Bizim de elimiz ağzımız var; ama değmez. Bazen gittiği yere yakışıyor da işte bize yakışmıyor.Swan ben böylesini ilk kez görüyorum. Peçete tut, bilmem ne falan... Küfür ettiği kadınlar da hala sakin sakin cevap yazıyor. Ben şaşkınım valla.
Şuan bu gülmen, küfürlerin bile kudurmandan devam et eğlendiriyorsunStalk yapacak kadar kıymetli değilsem it gibi neden Google da ismimi aratıp ekran resimleri atıyorsunuz
Kuduruyorsunuz suan
Kız siz kimsiniz korkacam korksam hakaret eder miyim hemde gercek adım soyadım ile varken
Ya hala küçücük beyninle söylediğine bak:)
Aynn kank korkuyorum
Salak
Korkan insana bak
Dalyaraksın
Valla onun ettigi kufuru ne ben umursarim ne anam. Itin duasi kabul olsa gokten kemik yagarmis. O hesap.En basiti bloklayın sister? Annenize sövmüş ya, huuuu? Sesim geliyor mu?
Bazı konularda bana da burada sataşanlar oldu ama asla bu tavrı takınmam en fazla başka kapıya derim sizin üslubunuz çok aşağıda kusura bakmayın yani bir kadın özellikle bu sözleri kullanmamalı ben sizin yerinize utandım yaniEdep insan olana duyulur
Benim kocamı evliliğimi cekirdek aileme dil uzatana edep medeğ tanımam. Ztn özellikle bu hakaretleri ettim ki gidip sikayetci olsın ki karsıma gelebilsin.
Lakin hatalı olan benim
Nerde bunlarda o göt
Anca klavye delikanlılıgı…
Kapatınca bitiyor madem ne bu hırsın, neden kapatıp gitmiyorsun. Sen 10 defa da dönsen bu üslupla 10 defa yakalanırsın.Süresi yada süreli ban zerre kadar götümde değil :))
Salak burazı tek tusla kapanıyor.
Adalet anlayışın buysa sendeki beyni kusa tak ucamaz
Sizin gibilerin adalet anlayışı ağzında sakızla dilan polat izleyip cıksın diye ona dua eden kesimin zekası ile ölümüne çarpısır
Lan ezik tek telefonumuz mı var?
Baska üyelik acılamaz mı
Adalet bu mu
Gerizekalı
Adalet istiyorsan al bunları not al
Senin evliliğini biz nereden biliyoruz? Çünkü sen anlattın hatta evlenmeden öncesini anlattın. Kocanı zevkle millete sunan meze eden sensin kimsenin bir suçu yokBenim evliliğimi ben sormadan haddi olmadan konusana bende böyle söylerim…
Ulan siz normal hayatta bunu yüze söyleyemeyecek kişilersiniz
Söyleyebilecek insan olsanız ismim soyismim belli gidip dava edin hodri meydan adamsanız neden edemiyorsunuz? Bi tane cesaretliniz yok mu :)
Anca klavye delikanlılığı
Bütün kadınlar eğitimsiz değil bunu sikik beyninizden neden cıkardınız?
Cok eğitimli kadınlaromız var
Onlar birisi akıl istemeden zorla sormadan 3 kurusluk beyni 0 egosu ile akıl vermeye çalışmayacak kadar akıllı
İste sünepelerle bu kadınları ayıran cok cizgiler var
Bu da onlardan biri
Yoksa eğitim oranımızda kadınların erkeklerden yüksektir.
Kadın cesareti olan varsa dava etsin vs demiş? Bu ne demek? Kimin neden cesareti olmayacakmış?Herkesin verecek cevabı aynı seviyeden kelimeleri eminim vardır da, ne gerek var o kadar ucuzlaşmaya, aynı seviyeye inmeye? Bizim de elimiz ağzımız var; ama değmez. Bazen gittiği yere yakışıyor da işte bize yakışmıyor.
Bi sussanız mi artıkEdep insan olana duyulur
Benim kocamı evliliğimi cekirdek aileme dil uzatana edep medeğ tanımam. Ztn özellikle bu hakaretleri ettim ki gidip sikayetci olsın ki karsıma gelebilsin.
Lakin hatalı olan benim
Nerde bunlarda o göt
Anca klavye delikanlılıgı…
İşinize bakın, hani bir olur çıldırmıştır diyeceğim. Sizin üslubunuz hep rezâlet, kahvehane dayıları sizin kadar küfretmiyor. Şu rezâlete bak, insan profilinde şöyle bir küfrü tutar mı? Siz yazmışsınız. Direkt ifşa etmemek adına ismi kestim ve küfürsüz kısmını sildim. Bunlardan da zibilyon tane var.Benim isim soyiisim biliniyor yalnız.
Yaptıgım is ayrı,
Burada aileme laf edildiğinde kenarından dahi edilse en ağır seyleri yazarım yazmaya da devam edecek.
Azıcık götü yiyen gidip sikayetci olsun
Klavye delikanlıları sizi
İnsanın heybesinde neyse onu sunarmış zatenEdep insan olana duyulur
Benim kocamı evliliğimi cekirdek aileme dil uzatana edep medeğ tanımam.
Cennet mahallesinde kariyer yapmış insanlara onların seviyesinde cevap vermek bize yakışmıyorSwan ben böylesini ilk kez görüyorum. Peçete tut, bilmem ne falan... Küfür ettiği kadınlar da hala sakin sakin cevap yazıyor. Ben şaşkınım valla.
Bu kadar özgüven iyi değil, daha sağlam bir taşa çarpıp kafa göz yarar bir gün bu hadsizlikle.Kadın cesareti olan varsa dava etsin vs demiş? Bu ne demek? Kimin neden cesareti olmayacakmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?