Sakın burada ilişkinizi baltamaya çalışanlara kulak asmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok eğitimli hanım hakaretin suç olduğunu bilmiyor. :)
Aynen bi sen biliyorsun sendeki akıl bende yok:)
Canım benim karsılıklı tahrik dırumunda hKaretten alacağın ceza 1 senenin altı o da para cezasına yada hagb ye çevriliyor
Akıl mı verdin sen simdi:)

Akıl verme de yok ya hu atıyor kafadan. Bi metres konusunda kimse kocasına güvenmesin ben arabasına çip taktım vs yazdı. Biz de dedik ki böyle şeyle uğraşamam aldatırsa elbet çıkar ortaya peşinde mi gezeceğiz. Burda akıl verme yok biz kendimiz için yapmayız dedik. Ordan başladı yok siz bana akıl veremezsiniz siz öylesiniz böylesiniz hakaret küfüre kadar vardırdı. Banlandı geri geldi hakaretlere küfürlere devam etti. O konu kapandı geldi burdaki konuda hala o üyelere sataşıyor.

Aynen bi sen biliyorsun sendeki akıl bende yok:)
Canım benim karsılıklı tahrik dırumunda hKaretten alacağın ceza 1 senenin altı o da para cezasına yada hagb ye çevriliyor
Akıl mı verdin sen simdi:)
Hakaret suçtur.
Kendini hakaretsiz ifade edebilmek de ayrı bir yetenektir. Bir de tanımadığımız insanlara karşı hitap şekli de önemlidir tabi.

Akıl tabiki alabilirim usulünce sorarım dün mesala bi üye beni fikirleri ile aydınlattı ona cok teşekkür ettim
Ama ben baska bi üyeye örneklemdirme yaparken bana saldırı tarzında konusup, konu ben değilim akıl almak istemiyorum cok tesekkür ederim dememe ragmen dalga gecer gibi kisiliksizxe saldırı uslübünda akıl vermeye çalışana derim ki orada bi dur.
Benim esim ile alakalo inanın zerre sikayetim yada nahos yorumum olmamıştır, kaldı ki evliliğimde sorun gercekten yok ama olsa da evliliğime duyducum saygıdan cekirdek ailem ile konusur kocamı her zaman yüceltirim. Kadın böyle olmalı
Ama bana her saniye bosan bosan diyen, beni stalklayıp benim kocama takmıstır derim.
Siz iyi giden bi evlilikteki kadına bosan der misinix

Hakaret suçtur.
Kendini hakaretsiz ifade edebilmek de ayrı bir yetenektir. Bir de tanımadığımız insanlara karşı hitap şekli de önemlidir tabi.
Hak edene hak ettiğini bazen saygılı üslüp ile bazen küfür işe verirsin.ne oldu suc olduğunu bilmiyor tutmadı yemedi karsındaki :)
Simdi ne gelcek baska hadi ağlayalım

Hak edene hak ettiğini bazen saygılı üslüp ile bazen küfür işe verirsin.ne oldu suc olduğunu bilmiyor tutmadı yemedi karsındaki :)
Simdi ne gelcek baska hadi ağlayalım
Yani götüne kazık mı girdi :)
Herkese acık platformda benim neden oldugumu sorguluyorsun sanane :))
Bunu yazan biriyle herhangi bir ortamda hiçbir diyaloğum olamaz. Kusura bakmayın, alıntılamazsanız sevinirim. İyi akşamlar.

Konularına şöyle bir baktım da, ben düşünce yoldaki adam kaldıracak nişanlım video izliyor olacak dünyayı dar ederim ama sen evlen ne olur. Buradakileri dinleme, sen mutlu olamayınca, sevgilinle ayrılınca bizlere komisyon verecekler, ondan bütün çabamız Gönüllüsün yanmaya, başkası yanacağına sen yan, ben burada kk okuyup çekirdek çitliyorum

Yavaş gelin biraz...

Kocamı geceleri sana göndereyim lafını insan ağzından çıkaramaz. Hadi tartıştığınız kişiye saygınız yok onu anladık. Eşinize zaten yok onu da anladık. Ama sizin kendinize de saygınız yok.

Son kez yazıyorum
Bakın akıl tabiki alırız, ama esimi kötülemediğim halde kötülemis gibi yapıp, zoraki akıl vermeye calısanlara bi dur derim
Cünkü evliliğimde sorunum yok
Ve sonrasında kollektif birlesip, hala akıl vermeye calısanlara bozmadığın terbiyemle bakın cok teşekkür ediyorum ama akıl almaya ihtiuacım yok ben size bizey sormadım konu sahibine bi örneklemdirme yaptım sadece dememe rağmen aklımla dalga gecmeye baslayanlara tepkim cok sert olacaktır
Benim ailemde sorunum olsa dahi dışarıya yansıtmam. Ben kocasını kötüleyenlere hayret ederim cünkü dısarda yüceltirim bu aile terbiyesi ile büyüdüm
Yapana saygım var bu arada herkesin kendi tasarrufudur efendim
Ama gerçekten sorunum yokken aile dinamiğimi bilmediği halde negatif yorum yapmak , ailemi konusmak kocamı konusmak kimsenin haddine değildir.
Bunu yapana hakaret de ederim, küfürde
Bana bosan bosan yazıyor gerizekalının biri, ulan benim ailemle sorunum yok.
Bu güzel yorumu yapan sana soruyorum; biri sana sürekli boşan bosan dese üstelik bi sebep olmasa o kisiye sen ne dersin.
Bende hak ettikleri uslübü veriyorum iste

Kazıkların nasıl kullanıldığını iyi biliyorsun
Eğitimini Tarlabaşı'nda mı aldın

Kazıkların nasıl kullanıldığını iyi biliyorsun
Eğitimini Tarlabaşı'nda mı aldın
Eğitimi tarlabasında almadım, hayatımda hic görmedim hatta
Siz annenizi oradan almaya heralde cocukken cok gittiniz cocukluk travmanız mı var kuzum?
Ondan mı bu istenmediği halde birine cvp vermek icin kendini paralamak.

Sen hala konusuyor musun?
Eğitimli insan küfür etmiyor mu
Eğitimsizler mi küfür ediyor
Mantıga bak ya
Ya yürü git
Hayatımda küfür etmedim. Küfürden de hoşlanmam. Kadın erkek kimseye yakışmaz. Lağımdan hallice ağzınız ile her yere saçıyorsunuz pisliklerinizi. Kocanız ya sizin gibi ya da Allah sabır versin adama

Ya seni kim stalklasın sen kimsin ki? profiline bile girip bakmadım o kadar yazdığın halde . Sen de zaten öyle bi aşağılık kompleksi var ki hayatında Bi sorun olsa da mükemmel hayat imajın zedelenmesin diye içine atar böyle çıldırırsın işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…