Sakın burada ilişkinizi baltamaya çalışanlara kulak asmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alo Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi mi? Bi ihbarda bulunacaktım da ?
Sorun şu ki ikinci eksen özelliklerinin, yani kişilik bozukluklarının tedavisi de yok… çünkü bir hastalık değil, huy, mizaç, karakter, ne derseniz.

O yüzden böyle insanların etrafında bulunan kişiler için durum çok zor oluyor ya.

Hastalık olmadığı için de, ceza ehliyetleri tamdır. Her yaptıklarından sorumludurlar. Tek güzel yanı bu.

Sonuçta burada anonim kimliklerimizle yazıyoruz. Yoksa herkesin adı, sanı reel hayatı var. Anonim kimlik mi böyle bir sitede açıktan bu kadar küfür etmek konusunda cesaret veriyor? Ben ahlâk bekçiliğini sevmem, gayet yeri gelir geyik için yeri gelir gerçek kimliğimle dört dilde ederim de; anonim kimlikle tutmayın küçük enişteyi vari sövmeler çok kof oluyor.

Denk gelmemişsiniz. Ben daha beterlerini gördüm.
Çok şükür, kraliyet ailesinden olmasam da kişisel tercihimle bulunduğum alanlarda sakinlikten yanayım. Herkes çok gergin zaten, hır gür hakaret sokakta tv de her yerde var, en azından kendi bilincimizle dahil olduğumuz alanlarda karşılaşmayalım değil mi ama. Üslup her şeydir

Bulacağıma inanıyorum. Anahtar kelimemi çoğaltayım.

Banada atar misin

Eğitimi tarlabasında almadım, hayatımda hic görmedim hatta
Siz annenizi oradan almaya heralde cocukken cok gittiniz cocukluk travmanız mı var kuzum?
Ondan mı bu istenmediği halde birine cvp vermek icin kendini paralamak.
Hadi hiç biseyden utanmaniz yok onu anladik ama insanların annesini konuya dahil etmeye utanmıyor musunuz? Leş ağzınızi toplayın önce burda birisinin annesine, anneligine veya evladına laf etmeden önce. Çok ucuz hareketler bunlar ama ya.

3 ayda cocuk oluyor mu
Biz beceremedik demek ki
Gel sen ucundan tut gerizekalı
Deliğe sen oturt
Öyle ya 3 aylık evlilikte biz becerememisiz ya cocuk yapmayı
Gel pecete tut
Sen 20 tane üniversite okusan ne olur? Boşuna vasıflarını sayıp durma.

Üslubun kimliğindir, nokta :)

Ciddiye almaya bile değmez. Söylediklerinin yalan olduğunun o da farkında ondan saldırıyor bu kadar zaten. Küfür etmeden iletişim kuramayan, zavallı birisi.

Bulaşık makinası açmaya üşeniyorum full doldurdum ama elim deterjan kokacak sigara içerken ufff bu sorunun kocamın narsistligini yüzünden olduğunu düşünüyorum
İşte böyle boş şeyler açılan konu yazılan küfürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…