- 17 Şubat 2015
- 8.823
- 24.271
- 548
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
-
Son yorumları aman ha görmeBöyle mikko ilişkiye mükko yorum
Sorun şu ki ikinci eksen özelliklerinin, yani kişilik bozukluklarının tedavisi de yok… çünkü bir hastalık değil, huy, mizaç, karakter, ne derseniz.Alo Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi mi? Bi ihbarda bulunacaktım da ?
Denk gelmemişsiniz. Ben daha beterlerini gördüm.Şu konu kadar hakaretlerin havada uçuştuğu başka konu görmedim, gerçekten ne gerek var?
Sonuçta burada anonim kimliklerimizle yazıyoruz. Yoksa herkesin adı, sanı reel hayatı var. Anonim kimlik mi böyle bir sitede açıktan bu kadar küfür etmek konusunda cesaret veriyor? Ben ahlâk bekçiliğini sevmem, gayet yeri gelir geyik için yeri gelir gerçek kimliğimle dört dilde ederim de; anonim kimlikle tutmayın küçük enişteyi vari sövmeler çok kof oluyor.Bi sen akıllı , biz salağız.
O yüzden kendi adım soyadım dernek ismim mesleki röportajım ve kimlik bilgilerime kadar site yönetimi ile paylaşıp konuşabiliyorum…
Yani o sikik aklınla durdun durdun bunu söyledin.
Ee tamam da kendini rezil ettin ben bunları söyleyen kac üyeye e devletimin görüntüsüne kadar attım :)
Doymadınız mı bu salak laflara
Çok şükür, kraliyet ailesinden olmasam da kişisel tercihimle bulunduğum alanlarda sakinlikten yanayım. Herkes çok gergin zaten, hır gür hakaret sokakta tv de her yerde var, en azından kendi bilincimizle dahil olduğumuz alanlarda karşılaşmayalım değil mi ama. Üslup her şeydirDenk gelmemişsiniz. Ben daha beterlerini gördüm.
Bi sen akıllı , biz salağız.
O yüzden kendi adım soyadım dernek ismim mesleki röportajım ve kimlik bilgilerime kadar site yönetimi ile paylaşıp konuşabiliyorum…
Ee tamam da kendini rezil ettin ben bunları söyleyen kac üyeye e devletimin görüntüsüne kadar attım :)
Banada atar misinBi sen akıllı , biz salağız.
Gördüm Burhanım da,görmemezlikten geldim ya. İnanılmaz insanlar var gerçekten.Son yorumları aman ha görmeaman diyim Kapa gözünü bişi yok bişi yok.
Alttaki twitter linki diyorumBulacağıma inanıyorum. Anahtar kelimemi çoğaltayım.
Eki Görüntüle 3353544
10 dksı da geçmiş. Düzeltemeyeceğim maalesefAlttaki twitter linki diyorum
Hadi hiç biseyden utanmaniz yok onu anladik ama insanların annesini konuya dahil etmeye utanmıyor musunuz? Leş ağzınızi toplayın önce burda birisinin annesine, anneligine veya evladına laf etmeden önce. Çok ucuz hareketler bunlar ama ya.Eğitimi tarlabasında almadım, hayatımda hic görmedim hatta
Siz annenizi oradan almaya heralde cocukken cok gittiniz cocukluk travmanız mı var kuzum?
Ondan mı bu istenmediği halde birine cvp vermek icin kendini paralamak.
Bu sitede biri sevse ne olacak :) ailem misin, günlük hayatımın parcası mı
Tek bi tustan ibaretsin
Motivasyona gelince; valla ben desarj oluyorum:)
Burası akıl almak icin kullanacağım bi platform değil.
Ben sana sorınun cevabını verdim
Ben baska bisey sormak istiyorum benim yorumum da sana giren cıkan bisey mi oldu?
Yani götüne kazık mı girdi :)
Herkese acık platformda benim neden oldugumu sorguluyorsun sanane :))
Arkadas benim kocamla sorunım olmadıgı halde bosan diuor benim gercek adım soyadım belli burada biliniyor, stalk yapa yapa kocamı buldu heralde ki bosan diyor baska acıklaması var mu?
Benim kocamla ilgili sikayetim zerre olumsuz bi konusmam olmadıgı halde kocamla bosanmamı istiyırsa birisi gözü vardır heralde yada kudurmus bi köpektir.
Bi sen akıllı , biz salağız.
Sen 20 tane üniversite okusan ne olur? Boşuna vasıflarını sayıp durma.3 ayda cocuk oluyor mu
Biz beceremedik demek ki
Gel sen ucundan tut gerizekalı
Deliğe sen oturt
Öyle ya 3 aylık evlilikte biz becerememisiz ya cocuk yapmayı
Gel pecete tut
Ciddiye almaya bile değmez. Söylediklerinin yalan olduğunun o da farkında ondan saldırıyor bu kadar zaten. Küfür etmeden iletişim kuramayan, zavallı birisi.Hadi hiç biseyden utanmaniz yok onu anladik ama insanların annesini konuya dahil etmeye utanmıyor musunuz? Leş ağzınızi toplayın önce burda birisinin annesine, anneligine veya evladına laf etmeden önce. Çok ucuz hareketler bunlar ama ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?