Sakın burada ilişkinizi baltamaya çalışanlara kulak asmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanane kocamdan :)
Kocam öyle bile olsa sanane kocamdan ?
Ben senin kocanı soruyor muyum?

Bence bu bacı ağır bir şizofreni hastası. İnsanlar bununla uğraşmamak için arada akıl hastanesine yatırıyor. Orada geçirdiği zamanı psikoloji lisansı olarak algılıyor. Hastaneden çıkınca üzülmesin diye buna “heee evet bunlar diploma hee” diye eğliyor. Bakkalın çırağını da kendi dünyasında kocası yapmış. “Kocam var diplomam var” şeklinde geziyor. Allah şifa versin. Amin.

3 aylık evlilikte senelerce süren ask dolu flörtte ne sorunu olacak
Ya cok üzgünüm ama hic sorun yok
Olursa da sorın olsun isteyen asağılık kisilerin nazarı olur:)
Yazık çocuklarına acıyorum
Surada mesai harcauana kadar cocugunla konuşup gününün nasıl gectiğini paylaşsan bir dirhem yol giderdin ama nerde :)
Mesala kocam yanımda değil suan elimde bu kadar telefonu görse telefonu bırak benle ilgilen der…
Sizin demiyor mu cocugunuz yada kocanız:)
Neden demiyor düsündünüz mü hic?

Üzerinize vazife olmayan her soruyu yeterince sordunuz insanları aşağıladınız o yüzden herkes size her şeyi sorabilir

Bi sen akıllı , biz salağız.
O yüzden kendi adım soyadım dernek ismim mesleki röportajım ve kimlik bilgilerime kadar site yönetimi ile paylaşıp konuşabiliyorum…
Yani o sikik aklınla durdun durdun bunu söyledin.
Ee tamam da kendini rezil ettin ben bunları söyleyen kac üyeye e devletimin görüntüsüne kadar attım :)
Doymadınız mı bu salak laflara

Bu benim bugün yazdığım ilk konu. Sen yine haddini aşıp ben burada bile olmadığım halde sorunlu çocuğu diyerek bana sataştığın için cevap hakkı doğdu bana. Çocuklarımla babaları ilgileniyor sen dert etme. Ben de burda oturmuş oğluma dil uzattığın için senin gibi boş beleş biriyle uğraşıyorum. Sataşmayı ve tartışmayı başlattığın halde sizene benim kocamdan boşanmamdan diye mağdur edebiyatı yapıyorsun ama yemez kimse burda bunu. Aslında senin süresiz banlanman lazım böyle Bi kaç hafta değil bu kadar küfür hakaret bu sitede senin gibi bulaşık sorunlu birini görmedim buranın havasını kirletiyorsun.

Kocanı senin gibi ortalığa atan sensin. Ama yazık adama 2 senede algilayamamis 3.senede algılar inşallah. Gerçi çocuk yapmamış biraz akıllı diyelim.

Cok terbiyesizsin inşallah uremezsin.

Rabbim şifa versin. İlaçlarını tam iç olur mu? Bugunkunu tam almamışsın belli. Ben inaniyorum sana.

Bu konuda kimse size boşan demedi, herhangi bir akıl verilmedi, eşiniz hakkında herhangi bir şey yazılmadı.
Siz yazdıktan sonra yazılmışsa bilmem.
Bu bambaşka birine ait bir konu, kendinizi gündeme getirdiniz. Neden o meseleler konuşulduğunda kapatamadınız?

Şu mesajını da alıntılayayım bak buraya kadar benim tek mesajım yok. Sen takıntılı şizofren gibi sataşana kadar.

Kocanı senin gibi ortalığa atan sensin. Ama yazık adama 2 senede algilayamamis 3.senede algılar inşallah. Gerçi çocuk yapmamış biraz akıllı diyelim.

Cok terbiyesizsin inşallah uremezsin.
3 ayda cocuk oluyor mu
Biz beceremedik demek ki
Gel sen ucundan tut gerizekalı
Deliğe sen oturt
Öyle ya 3 aylık evlilikte biz becerememisiz ya cocuk yapmayı
Gel pecete tut

3 ayda cocuk oluyor mu
Biz beceremedik demek ki
Gel sen ucundan tut gerizekalı
Deliğe sen oturt
Öyle ya 3 aylık evlilikte biz becerememisiz ya cocuk yapmayı
Gel pecete tut
Pardon ben seni 2 senelik evli zannediyorum anladım simdi yangının neden .
Tüh yazıklar olsun deligi de mi tutturamiyorsunuz anladım diplomalarını kivir anladın sen

Üzgünüm ama evliliğim için biri kötü dese ya da boşan dese umrumda bile olmaz. Neden bu kadar takıntı ettiğinizi anlamak güç. Size hakaret de edilmemiş anladığım kadarıyla. Konuyu görmedim ama. Kimsenin kocanıza takacağını da sanmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…