Salı günü diyete mi başlanır :(

ye bence meyve

ama beni kandırmadı akşama doğru sanırım bir elma yiyebilirim bende

BEN NORMALDE HİÇ ELMA YEMEM CANIM. AMA DİYET YAPARKEN YİYORUM..
YARIM ELMA, YARIM PORTAKAL YİYORUM BEN DE :)

BADEM YİYEBİLİRSİN MESELA VEYA 1 ELMA 60 KALORİ ONU DA YİYEBİLİRSİN..

BEN NORMALDE HİÇ ELMA YEMEM CANIM. AMA DİYET YAPARKEN YİYORUM..
YARIM ELMA, YARIM PORTAKAL YİYORUM BEN DE :)

BADEM YİYEBİLİRSİN MESELA VEYA 1 ELMA 60 KALORİ ONU DA YİYEBİLİRSİN..
bende pek haz etmem elmadan
aynen diyette tok tutuyor ondan dolayı yiyorum
evet bademde olabilir
şimdi hesapladım 771 kalori almışımm bugünn

KIZLAR, KENDİMİ ÖVMEYİ SEVMİYORUM. AMA HERKES TARAFINDAN BEĞENİLEN, GÜZEL BULUNAN BİR BAYANIM. ÇOK BAKIMLIYIMDIR DA. AMA PAZAR GÜNÜ SABAHI TARTIDA 97,8 KİLOYU GÖRÜNCE HAYATA KÜSTÜM RESMEN. O ANDA BAŞLADIM VE ŞU ANDA 95 İM BU SABAH İTİBARİYLE . ANCAK İŞE GELİRKEN MAKYAJ YAPMAYI BİR KENARA BIRAKTIM , SAÇLARIMA FÖN BİLE ÇEKMİYORUM. İÇİMDEN GELMİYOR ÇÜNKÜ. HATTA YÜRÜRKEN YERE BAKIYORUM UTANIYORUM İNSANLARDAN... CANIM HİÇBİR ŞEY YAPMAK İSTEMİYOR. ÖZGÜVENİM YERLERDE...
VE BEN BU KİLOYU 85 'E İNDİRMEDEN RAHAT EDEMEYECEĞİM.

azmin sonu zafer sen inandıkça başaracaksın

haftada küçük ödüller koy kendine

tabi kilo verip haketmek şartıyla

kesinlikle kilo insanın özgüvenini etkiliyor

geçen avm eşimle alışveriş yaptık

adı alışveriş ben kendim adıma bişey almadım

kabinde bisürü kıyafet denedim

eşimde neden almadın dedi

boşver beğenmedim dedim

halbuki yakıştıramadım kendime

İŞTE BEN DE O HALDEYİM. HİÇ BİR ŞEY YAKIŞMIYOR...
HİÇ BİR ŞEY BEĞENMYORUM...MUTSUZUM.

kesinlikle kadınların baş düşmanı ekmek makarna pilav çerez simit poğaça :))) dur demelisin en kısa zamandaa

VALLA CANIM AZ ÖNCE OFİS ARKADAŞIM GİTTİ PASTANEDEN POĞAÇA KEK ALDI GELDİ.
BİR TANE BİLE YEMEDİM.
ÜSTÜNE ÜSTLÜK YARIN EŞİMİN D.GÜNÜ OLDUĞU İÇİN DIŞARI ÇIKTIM ONA HEDİYE BAKMAYA. İŞYERİM YAKIN GÜZEL YERLER VAR. GİTTİM BAKTIM ZARA'YA FALAN UĞRADIM. BİR SÜRÜ BAYAN KIYAFETLER BAKIYORLARDI VE DE HEPSİ 38 BEDEN 36 BEDEN. ANAM 40 BEDEN Bİ KİŞİYE BİLE RASTLAMADIM.
YERE BAKARAK YÜRÜDÜM. PSİKOLOJİM YERLERDE YA. HİÇ BİR KIYAFET DE BAKMADIM KENDİME...
ZATEN BU HALİMDE NE BAKAYIM

İyi geceler Hanımlar. Gün içinde yazamadım yoğundu biraz ama görüyorum ki herkeste moral motivasyon süper Yatmadan bende bugün yediklerimi yazayım dedim
Sabah: 2 yumurta, tarçın limon çayı
Ara öğün: 2 kayısı
Öğlen: 200 gram körili tavuk yoğurt
Ara öğün : 3 kayısı
Akşam : Tavuk ızgara yoğurt.

Biraz halsiz kaldım ve kayısılarla birlikte protein diyeti olmaktan çıktı ama yine de motivasyon iyi durumda. Lütfen sabah listelerimizi yenileyelim. İlk günler önemli. Hepinize iyi geceler

Bu arada kaçamak da yaptım malesef arkadaşımla buluştuk ve bir karamelli kahve içtim itiraf etmeden yatmak istemedimm

günaydınn bayanlar
akşam
tarhana çorba
çok az ıspanak ve pırasa
yarım kase yoğurt yedimm
akşam misafirliğe gittik
oradada 4 tane kestane 2 fındık bir badem yedim

sabah kahvaltımı
yarım avuç kuru üzüm
2 ceviz
yeşilçay ile yaptım
2bardak su içtim
bir saat sonra elma saatiimm

Slm kızlar,bedenimi azıcık şaşırtmak adına 2 gün protein yapmayı planlıyorum:)sonuçlari sizede iletirim

günaydınlar arkadaşlar!!!

dün gece 50 dak. hızlı tempoda yürüdüm. iyi geldi baya.
bu sabah kepekli tost (kaşar, dereotu ve çökelekli, 2 ceviz, 3 badem ve açık çayla yaptım. ohhh yarasın gülümm (yanaktan makas al)

Günaydın Hanımlar Arada kaçamaklar olsada son peotrin günüme başlıyorum. Ayrıca bugün tarçın limon dişinda yeni bi çay deneyeceğim şu an hazırlıyorum denemek isteyenler için
  • 1 elma
  • 1 limon
  • 5- 6 karabiber tanesi
  • 5-6 karanfil
  • 3-4 tarçın kabuğu
Kaynatıp gün boyu tüketicem Ams sabah tartıda gördüğüm şey beni epey motive etti Hepinize iyi günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…