ye bence meyveNE GÜZEL. BEN NE YESEMKİ?
SABAH YEDİM BEN CEVİZİ.
MEYVE YİYİM DİYRUM. YARIM ELBA YARIM POTAKALMI YESEM
ye bence meyve
ama beni kandırmadı akşama doğru sanırım bir elma yiyebilirim bende
bende pek haz etmem elmadanBEN NORMALDE HİÇ ELMA YEMEM CANIM. AMA DİYET YAPARKEN YİYORUM..
YARIM ELMA, YARIM PORTAKAL YİYORUM BEN DE :)
BADEM YİYEBİLİRSİN MESELA VEYA 1 ELMA 60 KALORİ ONU DA YİYEBİLİRSİN..
bende pek haz etmem elmadan
aynen diyette tok tutuyor ondan dolayı yiyorum
evet bademde olabilir
şimdi hesapladım 771 kalori almışımmbugünn
KIZLAR, KENDİMİ ÖVMEYİ SEVMİYORUM. AMA HERKES TARAFINDAN BEĞENİLEN, GÜZEL BULUNAN BİR BAYANIM. ÇOK BAKIMLIYIMDIR DA. AMA PAZAR GÜNÜ SABAHI TARTIDA 97,8 KİLOYU GÖRÜNCE HAYATA KÜSTÜM RESMEN. O ANDA BAŞLADIM VE ŞU ANDA 95 İM BU SABAH İTİBARİYLE . ANCAK İŞE GELİRKEN MAKYAJ YAPMAYI BİR KENARA BIRAKTIM , SAÇLARIMA FÖN BİLE ÇEKMİYORUM. İÇİMDEN GELMİYOR ÇÜNKÜ. HATTA YÜRÜRKEN YERE BAKIYORUM UTANIYORUM İNSANLARDAN... CANIM HİÇBİR ŞEY YAPMAK İSTEMİYOR. ÖZGÜVENİM YERLERDE...
KIZLAR, KENDİMİ ÖVMEYİ SEVMİYORUM. AMA HERKES TARAFINDAN BEĞENİLEN, GÜZEL BULUNAN BİR BAYANIM. ÇOK BAKIMLIYIMDIR DA. AMA PAZAR GÜNÜ SABAHI TARTIDA 97,8 KİLOYU GÖRÜNCE HAYATA KÜSTÜM RESMEN. O ANDA BAŞLADIM VE ŞU ANDA 95 İM BU SABAH İTİBARİYLE . ANCAK İŞE GELİRKEN MAKYAJ YAPMAYI BİR KENARA BIRAKTIM , SAÇLARIMA FÖN BİLE ÇEKMİYORUM. İÇİMDEN GELMİYOR ÇÜNKÜ. HATTA YÜRÜRKEN YERE BAKIYORUM UTANIYORUM İNSANLARDAN... CANIM HİÇBİR ŞEY YAPMAK İSTEMİYOR. ÖZGÜVENİM YERLERDE...
VE BEN BU KİLOYU 85 'E İNDİRMEDEN RAHAT EDEMEYECEĞİM.
azmin sonu zafer sen inandıkça başaracaksın
haftada küçük ödüller koy kendine
tabi kilo verip haketmek şartıyla
kesinlikle kilo insanın özgüvenini etkiliyor
geçen avm eşimle alışveriş yaptık
adı alışveriş ben kendim adıma bişey almadım
kabinde bisürü kıyafet denedim
eşimde neden almadın dedi
boşver beğenmedim dedim
halbuki yakıştıramadım kendime
kesinlikle kadınların baş düşmanı ekmek makarna pilav çerez simit poğaça :))) dur demelisin en kısa zamandaaben geçen sene 2 aşamalı diyet yaparak 68 kilodan 57,5 kiloya kadar inmiştim ama uzun vadede
diyet topicimiz vardı arkadaşlarla günlük yediklerimizi yazar birbirimizi motive ederdik
herhafta tartılıp listemiz olurdu
ekmek,makarna,pilav yemedim çokta kasmadım açıkcası kendimi
yeşil çay favori çayım olmuştu
akşamları egzersiz yapabildiğim ölçüde yaptım
şimdi akşamları çerezdi içecekti makarna pilav gırla sabahları simit poğaça gırla gidince
kendime dur zamanım geldiğini hissettim bu sabah 63.7 çıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?