Saman alevi olmak; sinirlerinizle nasıl başediyorsunuz?

evet canım duydum ama bu kadar etkili olduğunu şimdi öğrendim tamam alıp içicem inşallah..uyutmucak şeylere ihtiyacım var zaten günlük saat uyumaya alıştım 3/4 aydır bi de uyku verici şeyler mahveder beni...inşallah bende de etkili olur...

uyutmaz inşallah ya...zaten uyku delisi oldum evet bağıran insan haklıyken haksız duruma düşüyor bi de zaten duygusalım anlatamadan derdimi çok dokunmuşsa ağlayıveriyorum ah şu balık burcu ah!

Melisa çayı içmenizi tavsiye ederim.acil şifalar.kızınız için kendinize iyi bakın lütfen onun daha size çok ihtiyacı var.............

teşekkürler canım ilkkez duydum melisanın sinirlere iyi geldiğini tamam canım onu da araştırcam ; zaten kendimden önce kızım için istiyorum yavrum benim bana öyle düşkün ki;beni kızdırdığında dayanamayıp "hasta olup hastaneye gidicem dedim geçenlerde.. "anne sana bişi olmasın hasta olma ne olur "diye ağlayıp sarıldı içini çeke çeke...pişman oldum ..onun için istiyorum en çok..

o vicdan azabi yok mu? paramparca ediyor insani.
14 aylik kizim var bebek daha.minicik.
bazen oyle anlar oluyo ki bebegimle bile sesimi yukselterek konusuyorum
uyudumu yataginin yanina oturup ellerini oksaya oksaya agladigimi bilirim.
niye?
hep benim asabiligimden
yere dusen kasikla canli varlikmis gibi kavga ederim
hep boyle degildim son 3 yildir boyleyim.
adacayi ihlamir her zaman 1 numaradir
sabahtan demleyin 2 bardak icseniz yeter
ilaclarla nereye kadar yasayabilirsiniz?
sinirlenmiycem de demeyin kendinizi kasarsaniz iyice patlarsiniz
kendimden biliyorum.

offff..14 aylık daha ben de yaptım kızım minicikken bunları..sinirlenmek kötü masum masum uyurken görünce daha çok koyuyor insana affet diye sarılıyorum uykusunda..zaten ilaçlardan artık uzak kalmak istiyorum..iç iç nereye kadar.tabi bitkilere de dikkat etmek lazım.adaçayını adet sancılarım için aldım ama 2 taneden fazla içemedim çook pis bi tadı var ya....yeşil çayı da sevemedim zaten çayı normalde sevmeyen birisiyim kahvaltı dahil hiç çay içmem diğer çayları sevmeye çalışıyorum..bu 2 gündür canlı müzikler dinlemeye çalışıyorum iyi de geliyor..duygusal parçalardan uzak kalmayı tercih ediyorum anında durgunluğa girdiğimi eskiye dair kötü şeyler düşündürdüğünü farkettim...

sinirlerimle genelde başedemiyorum.ortalığı yıkıp yakıp geçiyorum.ooohhhh içim bi rahatlıyor ki anlatamam...tabi bunu eşime ve kızıma da sormak lazım

bende böyle biriydüm günde bir greyfurt içerek düzeldim .. greyfurt mutluluk hormonu salgılıyomuş hemde kilo verdiriyo binbir derde deva valla ..

ama yanında başka hap almak yasak şuan mevsimi değil sanırım ama tavsiye ederim arkadaşım ..

ve bence siz çok iyi bir anne olduğunuz için kendinizi bu kadar strese sokuyosunuz kendinizi rahatlatıp mutlu edicek şeyler yaparak başlayın işe sonra bu mutluluğunuz çocuğunuzada yansır kesinlikle.. önce kendinizi mutlu edin herşey insanın kendi kafasında bitiyo ne psikiyatr ne ilaç ....

canım çay içeceksen sarıkantaron bir, melisa iki
valerian çok metediliyo ama tadı kötü
bence aktardan bu üç otu al düzenli içmeye başla, karıştırıp, ama valeriyanın hepsini atma, önce bi dene belki içmek istemezsin, tüm karışım boşa gitmesin
sadece melisanın tadı güzel söyliyim
ama sarı kantaronu netten araştırırsan uzun yıllar önce "doktorlar" depresyon tedavisinde kullanıyomuş, sadece sarıkantaron ve melisayı karıştırsan da olur
ya da doğadan nın relax çayı var, içinde sarıkantaronda var, valerianda ama tabii poşet çaylar çok etkili olmaz, sen yinde markete gidince at sepete, aktara gitmek her zaman mümkün olmuyo çünkü, gidene kadar...
uykusuzluk çektiğim zamanlar ben düzenli relax çay içince bende çok işe yarıyo

sinirlerimle genelde başedemiyorum.ortalığı yıkıp yakıp geçiyorum.ooohhhh içim bi rahatlıyor ki anlatamam...tabi bunu eşime ve kızıma da sormak lazım

alemsin ooh içim bi rahatlıyor demişsin ya...ya ama onlar nasıl karşılıyor bi de onlara sormalı...özellikle kızınıza...ah bu çocuklar onlar etkileniyor zaten..

bi ara relax çayı kullandım süzme olarak ama işe yaramadı sanki zaten düzenli de içmedim paket bitti almadım bidaha işe yaramıyor diye ama sarı kantaron ile melisayı karışım olarak denicem ;aktar uzak değil öyle şükür yarın ordayım inşallah...valerianda nın adını bile ilk kez duydum;okudum..etkili mi?
bir de uyku düzeni gerçekten mahvoldu 1 aydır gece 2/3 /4 lerde uyur oldum internet olayı mahvetti aslında oraya bak onu oku bunu oku derken saatler geçmiş..tabi gündüz uyku modundayım...bir de kızımı sabahçı yapmayı düşünüyoırum..sırf zaten düzene girmek için istedim yoksa öğlenci olursa ben yine geç yatmaya devam edecek öğlene doğru uyanıp çocuğu okula götürüp vurup kafayı yatıcam..düzene girmek eski erkenciliğimi yakalammak için sabahçılığı istedim..zor olcak başlarda ama inşalalh başarıcam akşam erken yatıp sabah 6 da uyanmak gerek okul başlayınca..

Son düzenleme:
canım valerian çok etkiliymiş onu içersen yatarken falan iç, türkçesi kediotu galiba
100 g al dene bence, o da eskiden depresyon tedavisinde kullanılıyomuş, eskiden böyle bin tane antidepresan ilaç yoktu tabii, sarıkantaronla valerian kullanıyormuş doktorlar, netten araştırsan görürsün sende aynı yazıları

bu arada nasıl kullanılcağını sor canım, çünkü otların kimi kaynatılıyo, kimi üstüne sadece sıcak su dökülüp demleniyo

zaten okula başlayınca daha iyi olursun, kendine daha çok vakit ayırırsın, daha çok sosyalleşirsin, çünkü çocuklarla bi arkadaşınla buluşsan, çocukları takip etmekten iki çift laf edemiyo insan, bi bakıyosun akşam olmuş, çocuklara yapma etme derken

Son düzenleme:

greyfurttt aa ne güzel hem de kilo verdiririyor??aman aman ne iyi göbişimden kurtulsam hamiş gibi duruyo ya 4 aylık sanki:) hafiften küçük top var sanki orada..tamam inşallah ölmezsem kışa girince bol bol alıp suyunu sıkıp içip içireceğim evdekilere..
yok ben ilgili bir anne değilim ilgili olsam ona masallar okurdum bıkmadan usanmadan resimlerinde oyunlarında eşlik ederdim yapamıyorum artık sadece eline kağıt suluboya verip getirp gösterince "tamam tamam iyi olmuş "deyip geçiştiriyorum.. sıkılıyorum elimde değil..kafa dinlemek istiyorum..ama kızımı da çook seviyorum elbet...gidişat değişecek nasipse..

Son düzenleme:

a tamam kedi otunu duymuştum bakıyorum bu çayların araştırmasına nete yatmadan inşallah..
evet kaynatılma dakikası dahi önemli sormak gerek..çook teşekkürler canım.kendime nasıl vakit ayırırım bilemem ama inşallah yoğun bir sene beni bekliyor..kızı okula bırakıp 1 saat sonra kursa kurs çıkışı 1 saat sonra okuldan al..yani kafamı pek dinleyip yalnız kalamıcam..aslında neyi farkettim şuan ;yalnız kalmayı özlemişim belki yalnızlık da ilaçtır..

Okuyamadım valla ruhum daraldı yarıda kestim eheh şaka.. Bana kalırsa çok da yapmam gerek diye sıkmayın kendinizi hiçbir şey yapmadan oturun boş vakitlerinizde canınızın istemesini bekleyin. Ya bunu yazarken devasa çekirge belirdi arkamda onunla savaştım tüylerim diken diken oldu çıtır çıtır ölmedi gitti ne hayvanmış. Girizgahta yaptığım esprinin intikamını aldı benden doğa. Neyse ne diyordum boş oturmayı deneyin. Yarıda kalan işleriniz için ikamesini bulmaya çalışmayın boş oturun boş oturmaktan sıkılınca yarım bıraktığınıza dönersiniz. Bence bunun sebebi hafif de olsa depresyonda olmanız. Dediğiniz gibi ilaç almayın kedi otu baya iyi geliyor kuvvetlidir. Fazla gelirse adaçayı papatya falan için.

melisalı çay diye duymuştum ama bana göre hepsi fasa fiso insan önce iradesinde bitirmeli böyle olayları

Bitkisel Bir Çay Önereyim Sana...
Meslisa Çayı İç..
Tadı Güzel Ama Limon da Koyabilirsin İçine Harika Oluyor...

Akşam Yatmadan Önce İç..
Tüm Üzerindeki Yorgunluğu Alıyor, Kuş Gibi Hafifliyorsun..
Sinir, Stres Hiç Olmuyor..
O Kadar Rahatlatıyor ki..

Hatta Çalışan Bir Bayansan İşe Giderken İç, Herşeye Gülüyorsun..
Bizzat Test Edildi..

Bir Yandan Sinirlerine de Hakim Olmaya Çalış, Son Pişmanlık Fayda Etmez..

çok tahammülsüz bi insanım
biraz törpüledim gerçi bu yönümü ama daha hala olmadım..
kendi planlarım dışında gelişen herşeye çabuk sinirlerim
acayip bi kontrol manyaklığı bi yönetme güdüsü var ben de.
çok yanlış bişey biliyorum etrafımdakileri zorluyorum böyle olunca
sinirlendiğim bişey olduğunda anında tepki veriyorum
mesala biri hoşlanmadığım bişey söylesin bu kim olursa olsun
altta kalmıyorum hele ki işte zor durumda bırakıyo bu durum beni
sayıp döküyorum hemen
allahtan bu huyum dışında sevilen sempatik bi insanım ki
işimden gücümden olmadım
ama keşke biraz politik olabilsem diyorum bazen
kalp kırabiliyorum dilimin kemiği yok
sonra da sevdiğim bi insansa karşımdaki çok üzülüyorum
ama sırf sevdiğim için susamıyorum öyle garip biriyim işte
kimse bana müdahale etmesin istiyorum
müdahale edeni de pişman ediyorum
kırıp dökme huyumu bıraktım 2 yıldır falan
bi de şu sert dilime dur desem
annem laflarınla dövüyosun derken haksız değil sanırım

melisa çayını uykusuzluk çektiğim dönemde içtim
mutfakta içip yatağa varamadan uyuyakaldığımı bilirim
gerçekten fazla sakinleştiriyo

melisa çayını uykusuzluk çektiğim dönemde içtim
mutfakta içip yatağa varamadan uyuyakaldığımı bilirim
gerçekten fazla sakinleştiriyo

Yeni Evlendiğim Sıralar, Kayınvalideme Gittiğimde Bana İçirirdi..
Yorgunluğunu Alır Diyordu, Hakkaten Öleydi..
Mışıl Mışıl Uyuyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…