Bitkisel Bir Çay Önereyim Sana...
Meslisa Çayı İç..
Tadı Güzel Ama Limon da Koyabilirsin İçine Harika Oluyor...
Akşam Yatmadan Önce İç..
Tüm Üzerindeki Yorgunluğu Alıyor, Kuş Gibi Hafifliyorsun..
Sinir, Stres Hiç Olmuyor..
O Kadar Rahatlatıyor ki..
Hatta Çalışan Bir Bayansan İşe Giderken İç, Herşeye Gülüyorsun..
Bizzat Test Edildi..
Bir Yandan Sinirlerine de Hakim Olmaya Çalış, Son Pişmanlık Fayda Etmez..
o zaman akşam melisa çayı ;gündz içip uyumak istemem.. kedi otu ve kantaron gündüz..fakat bi yerde kedi otunun uyku verdiği hatta uyku kalitesini ve süresini artırdığı yazıyordu..ay yok böyle odaklanmamam lazım şimdiden böyle uyku verir die düşünürsem uykusuzluk yapan şeyler bile uyku verir sonra..kedi otu uyku veriyor mu??
Okuyamadım valla ruhum daraldı yarıda kestimeheh şaka.. Bana kalırsa çok da yapmam gerek diye sıkmayın kendinizi hiçbir şey yapmadan oturun boş vakitlerinizde canınızın istemesini bekleyin. Ya bunu yazarken devasa çekirge belirdi arkamda onunla savaştım tüylerim diken diken oldu çıtır çıtır ölmedi gitti ne hayvanmış. Girizgahta yaptığım esprinin intikamını aldı benden doğa. Neyse ne diyordum boş oturmayı deneyin. Yarıda kalan işleriniz için ikamesini bulmaya çalışmayın boş oturun boş oturmaktan sıkılınca yarım bıraktığınıza dönersiniz. Bence bunun sebebi hafif de olsa depresyonda olmanız. Dediğiniz gibi ilaç almayın kedi otu baya iyi geliyor kuvvetlidir. Fazla gelirse adaçayı papatya falan için.
Kedi Otu Adında Bir Bitki İlk Defa Duydum Desem ??
o halde herkes bulduğu yeni yöntemi yazsın toplu halde sakinleşelimbu konuyu aboneliklerime ekliyorum
teşekkürler canım;ama nette şimdi inceledim bu ilacı alkol var içinde diye yazılar okuyunca şaşırdımbelki sen de yeni duymuşsundur...ama araştırmaya devam edeceğim...ne şekil alkol? peki sana faydası oldu mu?
canım mümkün olduğunca ilaçtan kaçmaya çalışıyorum..migrenim var çok şiddetlenince 2 parol alıyorum avmigreni terkettim çünkü yarım saat sonra 3/4 saatlik uyku yapıyor uyuşturuyor.....adet sancısını sorma hele en son eferinde ölüyorum sandım.iyi gelsin die adaçayı aldım ay o tat neydi öleilacı çoook önceden kullanmıştım bende..dismenore için vermişlerdi.şiddetli adet sancım var diye.yalnız bu ilaç uyku yapıyor,sersemletiyor.haliyle gün içinde içmek istersen uyursun yada konsantrasyon bozukluğu olabilir..
2 yıldır ilaç kullanıyorum
Ama sadece sinirli bir yapım olmasıyla alakalı değil ilaç kullanmam panikatağım..
Eşim çok sakin sabrlı ben aksine sinirli tezcanlıyım..
Söylenirim, bağırırrımm, olmadı kendine kendime söylenirimmm..
Daha demin damacanadan su taştıı sürahiyi doldururken tonla laf saydımm
Eşim salondan geldii noldu diye..
Olan bişe yok dedim ben kendi kendime söleniyorum..
Kuşlar balkonuma pisliyoo tonla sövüyorumm sesli şekilde..
Ayağım takılıyo bişeye söyleniyorumm..
Kapıyı örtcem kapanmıyo hızla vuruyorum sen nasıl kapanmazsın ben kapatırımdaaa misali..
Elektrik süprg kablosu takılıyorr kabloyu çekiyorumm bi hırsla olduğu gibi pirizden sölüyor daha bi sinirleniyorumm..
Sinirlencek hep bişiler bulurum ben ama ilaç beni biraz olsun sakinleştirdi en azından güzel uyumamı sağlıyor
Ve ataklarımm düzeldii en güzel yanı buu
o halde herkes bulduğu yeni yöntemi yazsın toplu halde sakinleşelimben buldukça yazarım..
Saol cnm..
Titizlikde var evet haklısın bilmem sizde oluyormu yoksa benmi fasla titizimde takıyorumm..
Evime gecen bi komşum geldi 2 de çocuğu var biri 7 aylık diğeri 6 yaşında
Kücüğü oturttu koltuğaa yanına minderler koydu..
O ağzı akıyo ama benim içim gidiyor mindere değcek ahada sürüldü koltuğa acaba sürüldümü kontrol etsemmi kızla konuşuom gözüm bebekde..
Hemen selpak bişe getirdim ağzı akıyor çocuğun dedim sil.
sonra balkona geçtik bişiler yiyelim çay fln içelin diye..
Çocuğa yere battaniye serdim kek yedirmeye çalıştılar ıslak kek o battaniyeye dökülcek sürülcek aman değdii hep bi diken üstüyümm..
Giitler balkonu sildim süpürdümm..
battaniyeyide yıkadım hemen..
eşimde az dökse saçsa söyleniyorum..
Ben böle değildimm
Bu titizlikde beni sinir ediyorr ben hiç titiz olmak istememişimdir çünki fazlası hastalıkk başıma geldi iyi mi
Bu gidişle evime kimse gelmicek anlaşılıyormudur bu halim bilemedim..
eşim tek kahvaltıyı ben hazırlayım sen 10 dakka daha uyu ama nolur bana gül sabahları bagırma dedi....kendime degil ona üzülüyorum...bunca emek verip evlenmişiz ama benim sinirler evliliğimizi yıpratıyor....[/QUOTE .!.:ya eşinin sen bu sözü çok güzel...bence eşin için sen de çaba göstermelisin her erkek demez bunu kolay kolay kıymetini bil maşallah..
off sende de panik atak belirtisi var canım ya kendi kendine aşamayacağını düşünüyorsan git tabi doktora..arada bak kızlarla konuştuğumuz çayları dene..gidemedim rahatsızım ama bi kaç gün içinde alıp denemeye başlıcam kızın için yap bunu ..zavallılar en çok onlar etkileniyor..ben gitmek istemiyorum psikiyatre konuyu açarken de yazdım nedenlerini ama şu okuma meselesi için gidebilirim nette bile bişiler okurken atlaya atlaya okuyorum çok nadir sıkıyorum kendimi hepsini kelimesi kelimesine okuyabiliyorum...aynı sıkıntı bende de var. öfkemi kontrol edemiyorum. ufacık şeyde parlıyorum.
bu asabiliğim yüzünden de çok arkadaş kaybettim.
içimden 10a kadar saydım, su içtim, çıktım hava aldım hiçbiri yaramadı.
10a kadar saydıktan sonra yine başlıyorum bağırıp çağırmaya.
eşya kırıyorum mesela. geçenlerde tartıştık eşimle. su içtiğim bardağı duvara fırlattım, kırıldı.
kızıma da yansıyor bu halim. sinirliyken ona da bağırıyorum.yada onun yaptığı en ufak yaramazlıkta sinirlerim tepeme çıkıyor. ama sinirim geçtikten sonra kendimden nefret ediyorum. o masuma nasıl kızabiliyorum diyorum. bende çok ağladım kızım uyuduktan sonra başında.
Eşim ben sinirlenince susar bazen , alttan alır. ama bazen de cevap verir, daha çok sinirlerim. işte o anlarda kalbim çok hızlı atıyor, nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum.
Aslında psikoloğa gitmenin vakti geçmiş baya...:26:
sinirliyken bir an durup düşünmek lazım
ses tellerimi yırtarcasına bağırınca , hıncını alamayıp insanların başının etini yercesine söylenince
elime ne geçiyor ? koca bir hiç !
çünkü artık karşındaki insanlar tarafından kale alınmıyorsun
sen söyleniyorsun , onlar dinlemediği gibi, teselli etmedikçe sinirlerin bozuluyor
kısacası yaptıklarımız bizi yıpratıyor.
kendimize değer veriyorsak eğer sinirlerimize hakim olmamız lazım.
evet o boğazım yırtılırmış hissini iyi bilirim bir de faranjitsensaatlerce ağrır artık..
yalnız tespitin çok doğru ; bağırdıkça kaale alınmıyosun dikkat ettim son zamanlarda eşim kaale almaz oldu bağıdrdığımda..ters bişiler oldu mu bağırmamak için denemeye çalışıyorum Allah hepmize sabır versin kurtulalım şu sinirli halimizden..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?