Saman alevi olmak; sinirlerinizle nasıl başediyorsunuz?

tek başıma aşamayacağım sanırım. çünkü çok denedim...
ilk fırsatta bi uzmana görünmekte fayda var.

Öfkelendiğinde abdest al. çünkü öfke şeytandandır,şeytan ise ateşten yaratılmıştır, ateşi ise su söndürür.(h.şerif)

doğru diyorsun ilaçtan kaçmak en iyisi..benim uyku yapıyor dediğimde ilk sayfalarda yazılan bitkisel ilaç passiflora içindi.. bu sancıdanda kurtulacağız umarım,anlıyorum yazıldımı bilmiyorum ama ben lavantayıda(yağı ve sabunu) çok kullanır oldum.gerginliği alıyor ve yatıştırıyor,böyle bir dinginleştiriyor,sakinleştiriyor ayrıca yastığınada bi kaç damla damlatınca rahat bir uyku uyuyabilirsin.. banyoda lavantalı sabun(ben otacının alıyorum bu aralar)kullanabilirsin.. ve gerildiğini hissettiğin an,o ortamdan uzaklaş.. misal ; balkona çık derin nefes al:. fazla sürmeyecek zaten sakinleşmen,o yüzden uzaklaş..karşındakini de rencide edip üzmemiş olursun..

lavanta yağını ilk kez duydum denemekte fayda var diye düşünüyorum..gün içinde beni uyanık tutacak sinielere iyi gelecek bişeyin peşindeyim:) malum ev işi çocuk ve uykuyu son derece seven bir bünye ile savaşmam lazım:) artık konuşmamak ya da seni anlamayanlara karşı susmak en iyisi diye düşünüyorum sonra konuş konuş vallahi sinirlenen sadece kendin olup kalıyorsun.sus daha iyi!:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…