Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

hayatım tabi ki iyi zaten 5 in üstü gebe anlamına geliomuş ama önemli olan artışı iki günde bir iki katı artması gerekmiş. ama istersen doktorunu ara bence seni daha iyi bilgilendirir
Gününden önce yaptım ya kızar dıe aramiuom yanındakihemsiresine yazdim net den o yazar bana ınş.

Ya neden oyle olmuş ki cnm
benim sevincim yarıda kaldı maalesef doktor muanesi akşamına düşük yaptım inşallah sen saglıklı bir şekilde alırsın kucagına
[QUOTE="kakarakubara, post: 39543328, member: 354575"cnm ben 10.günüm bugün degerim 170 çıktı nasıl sence normal test gunu pazartesiydi

Canım büyük bir ihtimalle seninki ikiz.Hadi bakalım Burcucum hayırlısıyla değerlerin kat kat artar.
Ay inşallah dün firdevs hemsireye yazdım degerim böyle dıe hocaya da söyledi hamilesin gözün aydın dedi sen pazarteside yaptir değerin.artması lazım dedi ikiz mi acaba değerden belli oluyomu dedim o ultrasonda belli.olur dedi değerin artarsa dedi ultrason günü veririz dedi

hayırlı olsun canım inşallak kat kat artar ...

Arkadaşlar iyi akşamlar ya ben baya geciken adetimin stresten olduğunu düşünerek üstünde durmamıştım ama ablamın zoruyla test yaptım ve pozitif çıktı. Tabi inanamadım 3 tane daha yaptım ikisi farklı markaya ait. Hastaneye gittim tabi burda sadece develt hastanesi olduğu içim hafta sonu yapmıyolarmış. Eşim ve ben çok şaşkınız. Yaptığım testlerde silik felan da diil baya baya hemen çift çizgi kalın bi şekilde çıktı. Kan testi olmadığı için sevinemiyorum sanki. Sizce hamilemiyin

Cnm ınş hamilesindir iyi düşün iyi olsun ve sen kaç tane yapmışsın hepsine 2cizgi çıktıysa doğrudur inşallah da oylesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…