- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
Yeapaltınısı mı var oha
yazamadım bile ya altın yani
adam 6 aydır yokmuş
Yol parası vereceğine altın alıp saksı dibinde saklıyormuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeapaltınısı mı var oha
yazamadım bile ya altın yani
adam 6 aydır yokmuş
Aslında görüşmüyoruz ama o bir yerlerde hep var yani camdan bakiyorum o gelmis. Gorusmeyelim diyorum gorusmuyoruz ama bir bakiyorum gitmemisBak iste iki tekir bir yere sigmaz çıkar hayatından tatlim onu bak kedin varmis zatenbir gelecek yok güven yok hayatini boyle yasamaya mahkum etme
hadi canım optum k.i.b by de bitsin
Ikisi de gitse kimseyi istemiyorum ya. Her cicekten bal alacam o kadar bıktımBunların ikisini topla sağlamasını al
Normal biri girsin hayatına ikisi de sıkıntılı tipler belli
Hayır bembekaren iyi arkadaş evli mi
Aaaa ayni bizim apartmanın önündeki yüzsüz kedi dun zorla içeri girdi manyak 5.kata kadar cikti evden zor cikardikAslında görüşmüyoruz ama o bir yerlerde hep var yani camdan bakiyorum o gelmis. Gorusmeyelim diyorum gorusmuyoruz ama bir bakiyorum gitmemis
Varlık içinde yokluk çekmek böyle bişey zaarIkisi de gitse kimseyi istemiyorum ya. Her cicekten bal alacam o kadar bıktım![]()
o zaman ne bu arabeskin dibi tavırlar yok sonumuz yok falanHayır bembekar
Hahaha aynenVarlık içinde yokluk çekmek böyle bişey zaar![]()
Sonumuz yok çünkü o alemcio zaman ne bu arabeskin dibi tavırlar yok sonumuz yok falan
ne gereksiz bir muhabbet adam evli değilse sonu vardır
o neydi gızSonumuz yok çünkü o alemci
Bak sen ne yap biliyomusun bu alemci disko topuyla pinti varyemezi tanıştır.Sonumuz yok çünkü o alemci
Ikisi de gitse kimseyi istemiyorum ya. Her cicekten bal alacam o kadar bıktım![]()
Bak sen ne yap biliyomusun bu alemci disko topuyla pinti varyemezi tanıştır.
Birbirlerine öğretecekleri çok şey var bak![]()
muge anlı ya çık6 aydir kayıp nasil tanistirayim![]()
Ikincisi ile konuşmuyorum zaten. Birincisi ile de konusmuyorum. Zaten 6 aydır yok.Cicek sensin farkinda degilsin. Kafalarina gore ariyorlar. Ikincisini bilemem ama birincisinin yuzune bile tukurmemelisin.
Bi bizle konuşuyosun işteIkincisi ile konuşmuyorum zaten. Birincisi ile de konusmuyorum. Zaten 6 aydır yok.
Gercekten ya. Aslında en iyisi kadinlar. Erkeklere ihtiyac yokBi bizle konuşuyosun işte
Biz de olmasak![]()
Konuşmuyorum aslinda. Sadece hep karşıma çıkıyor.Pişman olursun başından defetmezsen sana geleceğimiz yok diyen biriyle yapma cooookkk pişman olursun![]()
Konuşmuyorum aslinda. Sadece hep karşıma çıkıyor.