Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıksa da başından defet uzaktan bakmak aslında sana huzur vermiyor alışkanlık tatlım o alışkanlık çok zor geçiyor ama geçiyor ve o alışkanlık geçtikten sonra ins mutlu bir evlilik yaparsın
Bazen burda yazilanlarda kendimi görüyorum senin yazdıklarında benim eskim ama keşke yasamasaydim dediğim eşimle daha sorunsuz bir hayatım olacaktı keşke o eski yaşantım hiç olmasaydı ins sen de güzel bir şekilde görmemek için çok uğraş sana nacizane tavsiyem![]()
Çok teşekkür ederim. Aslında evet aliskanliklardan geçmek en zoru. Ama gectiginde de iyi ki diyor insan.
UNUTTT
SEVME ONU
BU AŞŞKIIIIN SONU
NE YAZIK Kİ
HÜSRAAAAAAN
GÖZYAŞI DOOOLU
![]()
Evli gibime geldi nedense.Bir adam var. En yakın arkadaşımdı iyi kötü her anımda benimleydi. Evimin önünde yatardı beni görmeye gelirdi gece yarısı. Aşık olmuştuk birbirimize. Sonra bana olmaz gelecegimiz yok dedi. Ben de bir gelecek değil sadece bir yoldaş istiyordum onu yanıma. Yani yanımda olsun istiyordum. Dengesiz davranmasın açık olsun bir öyle bir böyle konuşmasın istiyordum. Sonra bir gün beni zor anımda bıraktı. Giderken çok kötü konuştu kalbim paramparça olmustu 3 ay konusmamamıştık. O sırada hayatıma başka biri girdi. Ve bu eskiden aşık olduğum adam aradı beni tekrar. Hayatımda başka biri var dedim. Çünkü onun yüzünden çok üzülmüştüm her an gideceğini bilerek yanında olmak zordu. Bir daha seni bırakmayacağım bir sürü şey söyledi. Yanında olacağım arkadaşın olacağım dedi. Hayatımda biri olduğu için kabul etmedim. Onu her gördüğümde her bana gelişinde yelkenlerim suya iniyor. Evet haklı onunla geleceğimiz yok. Ama onu çok özlüyorum. Beraber vakit gecirisimizi. Onun bana hissettirdiklerini. Kapıma geldiginde ona git diyemiyorum. Yanına gitmiyorum ama uzaktan ona bakmak bana huzur veriyor. Biliyorum gormemeliyim onu ama kendimi alıkoyamıyorum. Bu aşk değil sevgi değil. Bu ne bilmiyorum.Siz bir şey söyleyin bana. Ne yapmam lazım?
Aslında ikisi de devam edilebilecek bir yöne gitmiyor. Eski arkadaşım olan alışkanlığım ile şuan konuşmuyorum. Iliskimi sürdürdüğüm insanla da 6 aydir gorusmuyoruz ve konusmuyoruz. En iyisi ikisinden de geçmekSuan birlikte oldugun adam terk edilmeyi hak ediyor mu, etmiyor mu. Bence önce bunu bir düşün.. Burada vaktiyle seni ortada bırakıp giden ve imkansızlaştığı için gözünde büyüyen bir adam var. Ulaşılmaz gibi görünen sana göre "muhteşem" varlık. Onun için, şuan da birlikte olduğun adamı harcamaya değer mi.. Sıradan bir ilişki, sıradan biri mi sevgilin? Yoksa seni koruyup kollayacak sana kalbini açıp sadık kalacak biri mi. Saygılı, seviyeli ve kıymet bilen biri mi? Yüzünü güldürebilen biri mi? Cevap evetse, sakın bu adamı bırakıp "alışkanlığına" geri dönme.
Ben yaptım. Bana geri dönen şahsın beni haketmediğinden emin oldum ve o sırada birlikte olduğum sevgilimle şuan evliyim. Asla harcanacak bir adam değildi. Eşimi çok seviyorum, asla pişman olmadım. Yani bütün cevaplar sende
Aslında ikisi de devam edilebilecek bir yöne gitmiyor. Eski arkadaşım olan alışkanlığım ile şuan konuşmuyorum. Iliskimi sürdürdüğüm insanla da 6 aydir gorusmuyoruz ve konusmuyoruz. En iyisi ikisinden de geçmekSuan birlikte oldugun adam terk edilmeyi hak ediyor mu, etmiyor mu. Bence önce bunu bir düşün.. Burada vaktiyle seni ortada bırakıp giden ve imkansızlaştığı için gözünde büyüyen bir adam var. Ulaşılmaz gibi görünen sana göre "muhteşem" varlık. Onun için, şuan da birlikte olduğun adamı harcamaya değer mi.. Sıradan bir ilişki, sıradan biri mi sevgilin? Yoksa seni koruyup kollayacak sana kalbini açıp sadık kalacak biri mi. Saygılı, seviyeli ve kıymet bilen biri mi? Yüzünü güldürebilen biri mi? Cevap evetse, sakın bu adamı bırakıp "alışkanlığına" geri dönme.
Ben yaptım. Bana geri dönen şahsın beni haketmediğinden emin oldum ve o sırada birlikte olduğum sevgilimle şuan evliyim. Asla harcanacak bir adam değildi. Eşimi çok seviyorum, asla pişman olmadım. Yani bütün cevaplar sende
Evet birinden ilgi goremedim. Digeri kapıma geldi. Konusmadim gorusmedim ama bu hosuma gitti. Her ne kadar kendime engel olsam da aklım kaydı.Adam alemci yani bir geleceğinizin olmaması tamamen onun keyfinden.
Ben bu samimiyete inanmam olmaz olsun yani öyle ilgi.
Senin kapıda beklemesi falan egonu okşamış bu hoşuna gidiyor hepsi bu.
Evli gibime geldi nedense.
Duygu yok aslında alışkanlık var o yuzden öyle yazdımDuygularıma esir oluyorum seni görünce değil miydi o ya ?![]()
Ya o kadar görüyoz ki burda evli sandım pardon :)Evli değil