Sanırım aldatıldım ?

Ama anne evinde de yapamıyorum mecbur geldim bebeğim de daha küçük annemin başında çok dert var onun kendi sorunları var
yük olamamki
Çünkü hayatta bir vizyonun yok muhtemelen okumadın mesleğin yok hiç çalışmadın pat diye evlendin yaşında küçük manipüle edildin tek başına yapmazsanız gibi geliyor. Bebeğinize üzüldüm ve annenize kocanız evli olduğun sürece hep sizi aldatacak şimdiden alışın.
 
Yoksa sizde hala annesi dövüldüğü halde o insandan bozmaların kıçından ayrılmayan , kıcıcım kıcıcım diye fino gibi peşinde pervane olan , irkiktir yapar yuvam bozulmasın ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey .... bla bla bla diye devam eden , koca hastalarından mısınız.
Allah aşkına peygamber aşkına kendinize saygınız yok bari annenize olsun o na yok o zaman çocuğunuza olsun. Çocuğunuzu o insan bozması ile değil kedi köpek ile büyütün ki merhameti sevgiyi öğrensin.
 
Bizi sinir etmek için konu açmışsın ya trolsun ya da insan denemez sana ..... Yerleri sen doldur içinden ne geçiyorsa
 
Ben sana hak verdim kuzum bakma burda atıp tutan evde kalmışlara...
Bu devirde bir koca kolay mı bulunuyor!
Senin kocayı benim kocama benzettim kendisi hollywood camiasında Fredy Krueger olarak bilinir seri katil falandır ama çok severiz birbirimizi, tek kötü huyu var akşam eve geldiğinde çoraplarını banyo kapısına atıyor. O huyunuda değiştirse şeker gibi adamdır..
Burda ki evde kalmışlar benim kocayı görse yok efenim seri katil yok cani diye saydırırlar bilmiyor ki biz birbirmizi çok seviyoruz..
Eee tabii kendilerini seven olmayınca istiyorlar ki herkes sevgisiz kalsın...
Kısaca sen kocanla konuş en azından porno işini halledin ben sevginize inanıyorum.
Hem ilerde çocuğun böyle Sünepe, aile bağımlısı, porno bağımlısı, şiddet gösteren leş bir babadan mahrum büyürse vebali boynuna kalır. Babasız büyümesin.
Bir yuva kolay mı kuruluyor.
 
Annenizi döven bir adam! Pardon adam denmez yaratık!
ve sizin derdiniz aldatıldım mı? !! Arkadaş ne kafalar var ya ! Ama merak ediyorsanız söyleyeyim evet adam sizi aldatmış. O telefon dökümü çıkarsa eve gelmem hep ayak! Eskort olaylarını saymıyorum bile!
 
konu sahıbı akıl tutulması yasamıs ve aynen o akıl tutulmasıyla yasamınıza devam etmıssınız
dıyecek bırsey yok aklınızı basınıza alın dıyebılmekten baska
 
Esas sorun ne biliyor musun? zaten bir sürü sorunla 21 yaşında evlilik diye ölüp bitip evlenmek için karşılaştığınız aile sorunlarına karşı her türlü yiğitliği gösterip, evlenir evlenmez çocuk yaptığınız eşinize sus pus kalmanız. Bir tadını çıkar evliliğin iki kişi bir evi paylaşmanın. Birbirinizi tanıyın. Cinselliği yaşayın. Ne acelen vardı yavrum?
Çok küçük yaşta saçma sapan şeylerle karşılaşmışsın. Nasıl davranamayacağını bilmemen çok normalmiş. Çevrende de aklı baliğ bir kişi yokmuş ki sana akıl versin.
bence kendini geri plana çek bundan sonra. Daha fazla bu insanlarla mıç mıç olma. Boşanmasan da bir duruşun olsun.
 
Adam annenizi dövüyor siz geri barışıyorsunuz. Bunu dert etmiyorsunuz da pornoyu ediyorsunuz bir garipsiniz cidden
Ve o replik gelir '' Salak mısın Cemile ? ''
Gerçekten takıldığı tek nokta porno izlemesi olmuş annesini dövmüş birine geri dönmüş ? demekki kendi ailenizin hiç kıymeti yok ? varsa yoksa kocanız ? tamam ailenizi sevmiyorsunuzda kendinizide mi hiç sevmediniz bu ne gurursuzluk bu ne yüzsüzlük canım ?
 
Bu konu daha önce açıldı canım
 
Annemi dövdüler sonrasını okuyamadım yazıklar olsun gidip kendi annesini dovseydiya valla annemi dövecek adamın alnını karışlarım o kadar uzun boylu değil
 
Annenizi döven bi adamın porno izlemesi mi dert oldu? Size yapılan belki sineye çekilirde annesine el kaldıran adamı nasıl affedebiliyorsunuz merak ettim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…