İş yerine gitmiştim orda msne bakarken onun adına başka bi adres daha olduğunu öğrendim çaktırmadım senin kaç tane adresin var dedim bi tane dedi
Sonra diğerini söyledim bu nerden çıktı dedim daha iki hafta önce açtım iş arkadaşlarım var dedi aç çabuk dedim açtı mail adresini baktım kız isimleri ve bundan 2 yıl önce ki kız arkadaşının mail adresinide gördüm sordum hacklemek için ekledim dedi.
Benden sakladığı msnin şifresini biliyodum girdim ve şifreyi değiştirdim o giremesin diye kızlar çevrim içi olunca ileti atıyorum ama cvp vermiyolar sürekli yalvarıyo affetmeyi düşünmüyorum onlarla konuşmadım diyo. Bu arada bana iki hafta önce açtığını söylemişti o mail adresini fakat baktım nerdeyse 5 ay olmuş.
Bide diğer kızlar o kadar değilde eski çıktığının adresinin orda olması bana fena koydu biz o kızdan kurtulmaya çalışıyoduk sürekli arıyodu erkek arkadaşımı buna rağmen açtığı adreste onun isminin olması onu unutmadığını gösteriyo bu çok kötüydü 2 sene boyunca onu hiç unutmamış. Sordum ben sana yetmedimmi çok mu boş bıraktım dedim hayır dedi ki zaten her saat başı telde konşuyoruz sürekli msjlaşıyoduk çok iyiydi herşeyi yapıyodu benim için anlayamıyorum
yani herşey ortada zaten, kendin anlatıyosun.. 2 hafta önce açtım demiş 5 ay olmuş.. keşke bi naber filan die msj atsaydın kıza bakalım ne derdi.. ordan biraz anlardın muabbet ediolar mı etmiolar mı..
kızın ikisi eski oturdukları mahalleden hatta biriyle konuştum aramızda bişe yok dedi. Diğerleride iş arkadaşları 3 tanesi. Ben ona izin vermemiştim arkadaşlarıyla konuşmasına silmişti sen baskı yaptın diye açtım dedi. offf yaaa ne iğrenç bişe bu:çok üzgünüm:
hayat senin hayattin tecrubelisin iki kere aldatilmissin ( gizli acilan msn adresi bende aldatmadir yada aldatmaya tesebussdur)
bu ne bir ne iki ne uc olur
egerki hayattinla ilgili yanlis bir karar verirsen
yarin karnin burnunda carezsizce ne yapcam diye dusunursun yol yakin..
Canım sen de aldatıldığının farkındasın aslında.Ben bu erkeklere şaşıyorum ya bi halt yemeye çalışıyorlar ama cidden hiç yalan söyleyemiyorlar hemen bir şekilde kendilerini ele veriyorlar.Allahın adaleti mi desem aslında kendilerini çok zeki sandıkları halde çok mu saflar desem bilemiyorumfisfisfis
bence bırak gitsin madem sadece iş arkadaşları neden sadece onlara özel msn açıyo CADIARZU neden bunu saklama gereği duyuyo?en önemlisi neden hala geçmişteki kız arkadaşından intikam almaya çalışıyo? zaten bu ilişki sürse bile mutlu olamazsın hep içini kemiren bi kurt olur...
Bide diğer kızlar o kadar değilde eski çıktığının adresinin orda olması bana fena koydu biz o kızdan kurtulmaya çalışıyoduk sürekli arıyodu erkek arkadaşımı buna rağmen açtığı adreste onun isminin olması onu unutmadığını gösteriyo bu çok kötüydü 2 sene boyunca onu hiç unutmamış. Sordum ben sana yetmedimmi çok mu boş bıraktım dedim hayır dedi ki zaten her saat başı telde konşuyoruz sürekli msjlaşıyoduk çok iyiydi herşeyi yapıyodu benim için anlayamıyorum
eski sevgilisi mi:1shok: tatlım ne bahaneyle olursa olsn yok hacklemek için yok keklemek için bu kabul edilemez. bi ilişkin var hadi gizli bi adres açmakla çok afedersn bi eşşeklik yapmş eski sevgili de ne yaklava: karar senin tabi ki ama bence kırmız kart sıkma canını sakın:1hug:
şutla gitsin....
suyu ısınmış eski sevgli bilmemne. şimdi bırakmazsan ilerde daa çok yıpranırsn.
bende böyle bi olay yaşadm sora yalvarmalarna inandm ettm ondan sonra aklmdaki soru işareti yüzünden ondan acaip sogudum. şimdide o şüpheli şahısla çıkıolarmş.. süründü yalvardı etti ama ne fark eder.Allaha havale etmek lazm. Olgunlaştıkça pişmanlık duyar