sanırım aldatıldım

Quelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
549
3
96
Diğer
konusmadigi ise nasil ekledni o msn adresleri
ve ne icin eklemis sus olsun diyemi sormadiniz mi

senağlamaBgün erkek arkadaşımın benden habersiz başka bi mail adresi olduğunu öğrendim yakaladım desem belki daha doğru olur ve mailinde kız isimleri vardı şoktayım napcamı bilmiyorum yalvarıyo konuşmadım hiç birisiyle adresleri al sor diyo ama güvenmiyorum senağlama

hımmm... her zamanki gibi internet vakası...
bilmiyorum canım ya zor bir durum buna karar vermesi ve inanması gereken sensin...
konuşmadım demiş o zaman niye eklemiş yada neden adres alma gereği duymuş onu bir sor söke söke de doğru cevabı almaya çalış...
zaten güven bir gittimi bir daha da gelmiyor bunuda aklında bulundur...

iş arkadaaşlarıymış ben kızarım diye başka adres açmış inanılcak gibi bişe değil daha öncede arkadaş sitesine üyeyken yakalamıştım korkuyorum yine aynı şeylerin başıma gelmesinden senağlama :çok üzgünüm:

daha öncede arkadaşlık sitesinde yakaladığını söylemişsin,iş arkadaşları bahanesine inanmamışsındır umarım,erkeklerin her zaman bir bahaneleri vardır zaten,üzgünüm ama bence aldatılıyosun.

nedemeek iş arkadaşlarıyla ne konuşabilirki başka msn adresi alma gereği duysun bence çok ucuz bi yalan bu sakın inanma tatlım araştır didikle

aynen katılıyorum.............................

peki bunu nasıl öğrendin nasıl yakaladın tatlım anlatırmısın??*

Arkadaşım tecrübe edinmişsin daha önce.İnanabilirsin, ihanet konusunda bu erkekler öyle enteresan kurnazlıklar buluyorlar ki,hayret edebilirsin.Ayrıca yakalasan bile çok güzel inkar edbilirler.Erkek değil mi mayasında var.:Çok üzgünüm çoook

aldatan erkek mutlaka bi yerde hata yapar ve yakayı ele verir bence "SENİNKİDE 2. HATAYI YAPMŞ VE YAKAYI PAÇAYI HERŞEYİ ELE VERMİŞ DURUMDA"

güvenmeyin diyorum bende... hep aynı numaralar ya..yazık valla

İstersen al konuş kızlarla falan hikaye....
Bu kadar kendine ve onlara güveniyosun, çekineceğin bişeyin yok madem ne diye gizli msn adresleri alıyosun be adam :uhm:
Bu kıytırık yalanı geçelim.
Daha inandırıcı bir bahanesi yok muymuş :uhm:

güvenmediğini söylüyorsun güzelim ..güvenin olmadığında bir ilişki inan yürümüyor olan yine bize oluyor..acaba ne yapıyor kiminle konuşuyorlarla kendini üzersin o olur ..madem iş arkadaşı gizli niye iş çeviriyor var bişeyler...
kolay kolay inanma ...çünkü sen inanırsan affedersen yine yapıcaktır..

Yapıcak şey çok basit daha öncede arkadaşlık sitesinde yakaladın,
şimdide mail adresi çıktı ortaya ve hep kız isimleri var....
Bunda inanıcak bişi yok yerinde olsam ilişkimi keserdim...
Böle ucuz numaralarla bi ilişki yürücekse hiç yürümesin...
Sen hayatındasın başka kıza yada arkadaşlık sitelerine ndn ihtiyaç duysunki....
Seni kaybedicegini anlasında aklı başına gelsin...

ya kızlar abartmayın. kim emin olabilirki benim kocam msn de başka kızlarla filan konuşmaz diye. hanginiz kendinizden çok eminsiniz. böyle bi durum için ilişki filan kesilmemeli. asla büyük konuşmayın herkes yaşayabilir hatta yaşıyordurda haberi yoktur. olası şeyler bunlar. yapıcı olun biraz.

ben böyle bi durum yüzünden hayatımdan çıkardım o insanı ne demek başkasıyla konuşsun iş arkadaşı olsun benden gizli olsun
yok artık
yok artıkkkk
bu kadar iyi niyetli olmayın
madem öyle bu adamın arkadaşlık sitelerinde ne işi var

Nasıl yapıcı olalım canım:uhm: boşver erkektir yapar sen görmezden gel mi diyelim.
Kimin başına geleceği belli olmaz Allah korusun evet ama göz göre göre de buna göz yumulmaz yani. üstelik 2. yakalaması. ilkinde yakalanmış uslanmamış ikincisinde eşeği sağlam kazığa bağlayayım hesabı onlara özel msn hesabı açmış.
Hem bu arkadaş evli de değil. Çocuğun aynı şeyi evlenince de yapmayacağı ne malum.

Son düzenleyen: Moderatör:

kimse çok emin olamaz benim kocam/sevgilim yapmaz die, zaten emin de olmamalıdır, %100 kimseye güvenilmez.. ama böle bişeyi yakalayınca da sırtını sıvazlamicaz heralde! erkekler zaten meyilli, tolerans gösterince artık göstere göstere yapar kesin..

siz bu yüzden ilişkinizi kesmeyebilirsiniz ama ben keserdim.. naughty_girl, sana da tavsiyem bu yönde olması.. iş arkadaşıymış.. bare bahanelerde biraz yaratıcı olsalar artık, hep aynı hepppp..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…