sanırım beğenilmedim :P

bu arkadaş kaç gün oldu geri dönmeyeli yeniyse dönme ihtimali var bi düşünüyordur dediklerini :)

kendini tanıttı önce nasılsın dedi. benimde yanımda biri vardı. dedim yanımda şu var diye. sen naptın dedim. havalimanındayım dedi. bende iyi yolculuklar dedim. tamam görüşürüz dedi. yine

sonradan birşey yazsam mi dedim ama yazmadım.

çokistiyorsan bekle ve sen ara, içinde kalmasın bence

Bildiğin is görüşmesi gibi olmus cv de istiyolar mi biz sizi arariz diyipte aranmayanlardan olacak gibisiniz ama hayırlısı takmayin ilk defa yaşamanın heyecanı sadece sizdeki bence

Bildiğin is görüşmesi gibi olmus cv de istiyolar mi biz sizi arariz diyipte aranmayanlardan olacak gibisiniz ama hayırlısı takmayin ilk defa yaşamanın heyecanı sadece sizdeki bence

Evet o heycan başkaydı kesinlikle. Zaten aradı sonra bakalım neler olucak

Siz biraz rahat olun.Kocaman adam sizce yengesinin israriyla sizi arar mi?
Yada siz hic hoslanmadiginiz birini bir baskasinin hatrina hele ki konu evlilikse arar misiniz?

Bana da aramaz gibi geliyor. Ama biraz yavaşya acaba yengesinin lafıylamı hareket ediyor diyorum

Hani zaten olmayacak bir isti, konussaniz bile ne olacak ki? Yoksa ben mi yanlis okudum?

Hani zaten olmayacak bir isti, konussaniz bile ne olacak ki? Yoksa ben mi yanlis okudum?

Olmayacak bir iş evet uzaklıktan dolayı dedim. Ama isterse bir kez daha görüşürüm konuşurum da demiştim. Her söylediğime bi bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…