- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
bu arkadaş kaç gün oldu geri dönmeyeli yeniyse dönme ihtimali var bi düşünüyordur dediklerini :)
Biz sizi sonra ararız diyen patronlar gibi adam :) Boş verin istekli değilse hiç peşine düşmeyin.ne açıdan?
Ne dedigeri döndü aradı bugün konuştuk biraz. yengesinin zoruylamı bilemiyorum artık
Ne dedi
Biz sizi sonra ararız diyen patronlar gibi adam :) Boş verin istekli değilse hiç peşine düşmeyin.
Görüşcek demek kikendini tanıttı önce nasılsın dedi. benimde yanımda biri vardı. dedim yanımda şu var diye. sen naptın dedim. havalimanındayım dedi. bende iyi yolculuklar dedim. tamam görüşürüz dedi. yine
sonradan birşey yazsam mi dedim ama yazmadım.
çokistiyorsan bekle ve sen ara, içinde kalmasın bencearkadaşlar görücü usulü biriyle tanıştım ilk defa bu şekilde görüştüm ve giderken aşırı heycanlıydım. fotoğrafını görmüştüm. gelir gelmez heycanım geçti. fotodaki halinden daha çirkin gibi geldi. ama hani kötü denemez. benden 6 yaş büyük. 32 yaşında. konuşması herşeyi çok olgundu bu hoşuma gitti.
ancak işi yurtdışında bi iki sene kadar oradaymış. bunuda bilmiyordum bu da ayrı bi hayal kırıklığı oldu. çok övmüşlerdi. hakkaten işinde iyi çalışkan. erken yaşta iyi şeyler edinmiş. 2. üniverstesini okuyor filan. ama yinede işte benim işim ve maaş konusuna değindi. ben devletteyim. sanki biraz bi kıskançlık var gibiydi.
sonrasında da ne numaramı aldı. ne de niyetinden bahsetti. aracı kişiler geldiler aslında biraz daha konuşucak gibiydik ama saat geç oldu diye geldiler ve kalktık. kalkarkende görüşürüz dedi. bende görüşürüz inşallah dedim. sonra da yine ses seda çıkmadı.
biraz hayal kırıklığına uğradım ama açıkçası görüşmek isteseydi görüşmeyi düşünüyordum biraz daha tanımak için.bugün ses çıkmayınca beğenmedi galiba dedim. hep kendini anlatmaya meyilliydi hiç bana direk bir soru sormadı. ben aralarda bende şöyle filan diye girdim.
bu görücü olayı da bir garipmiş. bu durumda ben ses etmiycem onlardan cevap bekliycem sanırım. sizce çok aklıma ve mantığıma hitap etmemesine rağmen ses çıkarsa bi kaç kez daha görüşülür mü? ses çıkmazsa zaten bişey yok.
Siz biraz rahat olun.Kocaman adam sizce yengesinin israriyla sizi arar mi?geri döndü aradı bugün konuştuk biraz. yengesinin zoruylamı bilemiyorum artık
Bildiğin is görüşmesi gibi olmus cv de istiyolar mi biz sizi arariz diyipte aranmayanlardan olacak gibisinizama hayırlısı takmayin ilk defa yaşamanın heyecanı sadece sizdeki bence
Siz biraz rahat olun.Kocaman adam sizce yengesinin israriyla sizi arar mi?
Yada siz hic hoslanmadiginiz birini bir baskasinin hatrina hele ki konu evlilikse arar misiniz?
çokistiyorsan bekle ve sen ara, içinde kalmasın bence
Hayırlısı inşallah canımEvet o heycan başkaydı kesinlikle. Zaten aradı sonra bakalım neler olucak
Evet o heycan başkaydı kesinlikle. Zaten aradı sonra bakalım neler olucak
Hani zaten olmayacak bir isti, konussaniz bile ne olacak ki? Yoksa ben mi yanlis okudum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?