sanırım beğenilmedim :P

inanırım ya. bu görücü işleri çok alem. bende bi ara ses yok vazgeçtiler işte istese atlar gelir diyodum. meğer adam taa afrikada çalışıyomuş o da şartları ağırmış filan. hayırlısı buymuş sizinde demekki ya öyle diyelim

Canim benim bir daha böyle bir durumda hic cekinme sor daha hangi ulkede calistigini bilmiyormussun.2 sene kalmasi gerektigini soylemeleri lazimmis onlarin hatasi.Bunlar cok onemli seyler evlilik bu.Aracilar da bir tuhaf sizin ortak bir noktaniz bile yokmus.Uyumlu oldugunuzu nereden cikarmislar.

dimi yani söylenmesi lazım. bana farklı söylendi oysaki. istanbulda çalışıyor dendi. belki direk istemiycektim bilseydim. zaten baya bozuldum orda ama çaktırmadım. keşke belli etseydim şaşırdığımı hakkaten hiç ortak nokta yok. aa bi tane var istanbuluyuzz :)))

Benim bir kere basima geleni anlatayim boyle bir gorusmede. Biz ilk malum kisiyle oturduk biraz konustuk o da ayni sizinki gibi ne numara alma ne birsey. Araci kisilere iletiriz ne dusunuyoruz dedi kendisi. Ben de pardon ne aracisi 18 yasinda misiniz 30 yasindasiniz, ozelimizi de aracilarla mi halledecegiz yani dedim o boyle bir afalladi. Hadi kalkalim dedim gicik oldugumdan o arada benim kizkardesimle ablam arabayla geldiler almaya. Bu agzindan kerpetenle laf almaya calistigim kisi baktim kizkardesimi gorunce bulbul gibi sakiyama basladi. Bir konusuyor bir konusuyor. Ben de canim kusura bakma da kizkardesimi alan aldi zaten, kendisi 4 yillik evli, git kizkardesine yazmayacagin talipler bul, bir de adam ol dedim bunun yuzu bir dustu, bir kizardi bozardi kem kum etti kacar gibi gitti ahahah Aradan 3 yil felan gecti hala aklimiza gelse kizkardesimle ablamla katila katila guleriz

Valla numaranizi almadiysa, buna tenezzul etmediyse hic kendinizi yormayin. Kazik kadar adamin hala ne isi olacak aracilarla. Yani ilk numara verme felan fistik bunlar araci ile olurda, ilk gorusmeden gerisini iki kisi pekala goturebilir. Boyleleri adam degil ya hic ugrasma

aynen aynen numaramı almayınca zaten anladım. sadece ayrılırken görüşürüz dedi hani böyle ilgili ilgili o yüzden dedim heralde bugünde görüşmek istiycek numaramıda o zaman alacak. ama olmadı.. demek istemedi. sohbeti filan iyiydi ama ço konuda uyuşmuyoruz ilişki olsa zor olcaktı. böylesi daha hayırlı belkide

26 yaşında genceciksin. . Bu görücü usulü işlere bel bağlamak için erken değil mi sence?? Sanki görüp görebileceğini tanıyıp elemişsin de, iş başkalarının beğendiklerine kalmış gibi. .

haklısınız belkide ama o kadar genç görmüyorum kendimi bi de şu an yeni biriyle tanışıcak ortamım çok yok. bi kaç aya olabilir.

aslında ilk defa böyle biriyle görüştüm görücü usulü ve evet o kişininde yaşı vardı epey. başta istemedim. ama o kadar övdülerki anlatamam dedim belki hayatımın aşkı olacak. öyle de bi heycanlandım ki görseniz. çok yakışıklı işte işi çok iyi filan öyle birini bekliyodum. ama pek öyle olmadı

Nasıl yani genç görmüyorum? Gayet de gencecik bi hanımsın. Boşver. 30' una kadar gözünün, gönlünün gördüğüne bak. . Sonra yine de olmazsa eş dost el atar

Yok yok. Öyle şartlandırma kendini. Kısmet bu. . Acele etme. Yanlış yaparsın.

haklısın. sırf evlenmek için yanlış yapmam gibi geliyor. içimin sinmediği tam emin olmadığım insanla o masaya oturamam sanırım sırf evlenmek için. ama bi an önce de o insan karşıma çıksa diyorum işte tez canlılık var.

Bence oldukça da fazla begenmissiniz adamı. Geri dönüş olmaması sizi uzmus. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bence oldukça da fazla begenmissiniz adamı. Geri dönüş olmaması sizi uzmus. Hakkınızda hayırlısı olsun

oldukça fazla beensem beendim derim. okumadınız galiba? giderken ne kadar heycanlıysam görünce heycanımm bi o kadar bitti. fotoğraftaki halinden çok çok farklı yakından. eve bozulmuş bi halde geldim hem iş durumu hem de aman aman beğenmedim. hatta annemde gittiğin gibi gelmedin dedi. iyiki öyle olmuş çok övmüşlerde büyük beklentiyle gitmişim böylece hayal kırıklığı yaşadım ama o aramadı diye de üzülmemiş oldum.

olduça fazla beğensem derim niye demiyim ki. dün gelip düşünmem acaba ararsa ne diyim diye. ama şu var aramasını bekledim evet.

Bir psikolog adayı olarak,
Buraya kadar konu açıp,
Bunu dil çıkaran bir başlıkla yapmanız üstelik,
Bana beğenmişsiniz de, dönüş olmayışına bozulmuşsun gibi geldi
Ama istisnalar kaideyi bozmaz tabi :)

Demek gorusme oldu :)
Ya ben bi kac kez gorucu usulu gorusmeye gittim bana sadece birisi masada sordu ne dusunuyosunuz diye biride telefonunu almisti. Hos ikiside olumsuzdu gozumde neticede olmadi.

Olabilir yani ya sizden ya ondan olmayacak.
Ama masada sormasi lazimdi yada yengesinden haber yollardi en kotu ihtimal. Bu benimde en sinir oldugum durum.
masada olumsuz bisey konustunuz mu siz?
Olmayacagini hissetturecek. Veya bir an once kalksam gitsem havasindamiydiniz?
Belki o sizin istemeyeceginizi dusundu vazgecti.
Ama suda var ben katilmiyorum herkesin begenmissiniz demesine. Bence icinize sinmemis. Ilk gorusme bi beklentiyle gittiginiz icin olumsuz olma dusuncesi yabanci geliyor hepsi bu. Bi kac gorusme daha olsa acilirsiniz
Uzun lafin kisasi nasip kismet.
ama gorucu usulu karmasik ya. Ne biliyim.

E bende devletteyim. Hayrola da sni niye kiskansin ki. Bence adam anlamis sni ardina bakmadan kacmis

hoşlansa numaranı alırdı demişsiniz de. ikiside birbirini ilk kez görüyo. belki kız hoşlanmayacak ve numarasını vermek istemeyecek. görücü usulünde aracılarla halledilir bu işler . uzman gibi konuştum ama

İki gün sonra aynı yatağa girince çalışkanlığı falan değilde için ısınmamışsa ozaman senin hayallerin suya atlar buz gibi olursun. Sonra ne iş ne kariyer gözüne gözükür.gözünü kapasa uyuz olursun
. İlk kalbine ne damladıysa odur acaba sever miyim falan diye gitme. Görünce beğenmemişsin zaten. Fıstık gibi memursun kendi ülkemizde işi gücü düzenli kanının kaynadığı biriyle ol. Hakkında hayırlısı olsun

görümcem geç yaşında açık üniversiteye kaydoldu (geç dediğim normal üniversiteye başlama yaşından 5 sene geç). öğrenci akbili çıkarttı. otobüse bindik. görümcem çarşaflı. öğrenci akbilinin sesi farklı çıkıyor tabii. "ayyy şoför de bir akbilden çıkan sese bir bana baktı" deyip güldü. yaa arkadaş 30 yaşında öğrenci olan var. kim sana niye baksın.
görümcem kendinden beklemediği bir şey yapınca kendi bile şaşırdı. çevresindeki herkes zar zor okula gittiğini hissediyor sanıyor herhalde. şoförün umurunda bile değildi.

durumunuz bu. devlette çalışıyor olmanızı kıskanacak birine benzemiyor. bence siz yanlış yorumladınız.

hakkınızda hayırlısı. numaranızı istemesi doğru olmazdı, görücüde büyükler yürütür işi diye biliyorum

Çok merak ettim senin ileride çok kazanma ihtimalin olan işini ..

Adam bu durumdan ürküp aramıyorsa .. Epey komplekse sebebiyet verebilecek Bi durum olmalı..

İlk görüşmede bu mevzuyu açması zatı muhteremin değişik olmuş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…