Sanırım boşanmak istiyorum.

Geçinmeye gönlü var mı sorun. Kendinize de sorun. Konuşmadan aranızdaki duvarları aşamazsınız. Başkaları yüzünden örülenleri kenara bırakın. Neden evlendiğinizi o zamanki heyecanlarınızı hatırlatın birbirinize. İlişkilerin düşüş zamanları olur, her zaman yüksek ilerlemez. Sorgulamak iyidir. Kavga da iyidir arada enerjiniz değişir. Konuşun, tartışın paylaşın. Geçinmeye gönlünüz yoksa ayrılın. İsteyen ayrılık için bahane bulur, isteyen geçinmek için bahane bulur.

Olumsuz yönleri kadar olumlu yönleri de varmış. Yani bundan ayrılınca başka biri olsa onunda begenmedigin başka huyları mutlaka olacaktır kimse dört dörtlük değil o yüzden iyi düşün konuşun destek alın emin olun göre hareket edin.

Reedd sen bu zamana kadar çok iyi dayandın. Taş olsa catlar. Son bir sans olarak bir çift terapisi almayı deneyin. Baktın ki düzelme yok en azından için rahat şekilde, ben elimden geleni yaptım diyerek ayrilirsin. Hoş zaten elinden geleni yaptın ama neyse...

Biliyor musunuz konularımı ? Çift terapisi ve psikolog önerdim. Şuan depresif de bir durumda olduğu için. Ne dedi biliyor musunuz? “Sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…