Sanırım boşanmak istiyorum.

Bak onu bilmiyordum, ite kaka yürümez o zaman haklısın. Zaten ne konu sahibinin eşine ne de adamın ona faydası var gibi.

Bir şey diyeyim mi yorgunken ben ne konuşasım oluyor ne dinleyesim. Belki eşin de öyledir

Bir şey diyeyim mi yorgunken ben ne konuşasım oluyor ne dinleyesim. Belki eşin de öyledir

Konu sahibi de eşi de depresyonda bence. Biz de yorgunken şen şakrak muhabbet etmiyoruz zaten on sene oldu adamın halinden anlıyorum keyfi var mı yok mu ama ikisi de mutsuz olunca bazı şeyler daha da çekilmez oluyor demek ki.

Evet ikimiz de depresyondayız

Evet o da yorgun olunca öyle oluyor zaten. Normalde konuşkan hatta biraz fazla bile konuşabiliyor.
E ne bekliyorsunuz o zaman. Normal günde böyle değilse sorun etmemeniz, demek ki kocam yorgun diyebilmeniz lazım. Tekrarlıyorum esaslı bir destek almalısınız

Herkes para basmıyor ki herkes geçim sıkıntısı çekiyor. Herkesin borcu var. İki gülse muhabbet etse vergiye mi bağlayacak devlet? Güler yüzü bile borçla veriyorlar nasıl insanlar var ya. Bu kadar yorgun insan sevmem ben.

Ben de sevmiyormuşum heralde işte yeni farkettim. Eğlenceliyken aşırı eğlenceli de bu ara hep düşük olduğu için de bana fazla batıyor olabilir

Ben bunlar için eşimi bırakmazdim.Adam çabalıyor yetiyor yetmiyor başka mesele.Bence siz de eşinizin elinden tutun.Eksileri olmuş ama en azından çabası var görmezden gelmeyin

Haklı olabilirsiniz.
Eşiniz arkadaşlarıyla görüşmeye devam ediyor mu peki?
Artık hergün değil. Arkadaşlarıyla bu kadar sık görüşmeye de bu psikolojik durumundan sonra başladı zaten.
Ben bunlar için eşimi bırakmazdim.Adam çabalıyor yetiyor yetmiyor başka mesele.Bence siz de eşinizin elinden tutun.Eksileri olmuş ama en azından çabası var görmezden gelmeyin
Çabalaması çok güzel de o yalnızlık hissim nasıl gidecek
Acaba eşi evde tek gibi takılanlar var mı

Galiba onu sevmiyorsunuz.

Borçla evlenen bir sürü insan var. Çok dert ediyorsanız altınlarınız duruyorsa verebilirsiniz. Hayat müşterektir.

Sizi mutlu etmeye çalışan çaba gösteren bir eşiniz var. Boşanmak için ani kararlar verip pişman olmayın sonra. Çözülemeyecek birşey yok bence...

Peki siz dört dörtlük müsünüz adam hem size hem ailenize gayet saygılı ve ilgili elinden geleni de yapıyor insanlardan daha ne bekleyebiliriz ki

Destek alma konusunda haklısınız.
Ben sadece evlendiğimden beri kendimi yalnız hissediyorum böyle evdeyken de evde değilmiş gibi olduğu için. Böyle bir durum yaşayan var mı ?

Adam motokurye
Tum gun insanlarla muhattap oluyor hem beyni yoruluyordur hem bedeni
Eve gelince de sessizlik istiyordur dogal olarak
Maddi olarak azcik keyfi harcamalardan kacinarak adama "ben cok para degil kocamin ilgisini istiyorum, 8 9 saatlik bir ise gir canim" diyebilirsiniz
Birde koltukta oturup ilgi beklemek de tuhaf yani
Iki kahve yapip gunun nasil gecti canim demek
Dur azcik masaj yapayim yorulmussundur demek bile iliskiyi diri tutar

Ben istemedim zaten kurye olmasını. Hem tehlikeli hem uzun saatler gerek yok ona göre harcarız dedim kendi bir şeylerimiz olmalı artık diye israr etti.

Madem ikiniz de depresyondasınız birbirinizi gayet iyi anlamanız gerekmez mi? Yani adamın modu düşükken bunu kafaya bile takmayacak bi ruh haliniz olması gerekmez mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…