- 22 Mart 2023
- 352
- 27
- 28
- 59
Kurumuş çiçeğe su verince değil uygun bakımı yapınca çiçek açar. Soldu diye çöpe attığım orkidemi annem çöpten alıp nasıl baktıysa çiçek açtırdı. Çok emek verdi. İnsanların hayatı hakkında konuşmak çok kolay. Evlenmiş. Evlenme, demenizi dinlemek zorunda değil. He yanlış yapmış ayrı ama burda konu sahibine verilmesi gereken akıl eşi ile konuşması. insanlar konuşarak anlaşır neticede. Adamda anlayışlı ise düzeltir kendini. Kaldıkİ memnun etmeye çalışıyor gibi duruyorDolmuşluk. Zamanında elindekini avcundakini ailesine sıvamasa ek iş yapmak zorunda kalmazdı şimdi. Zamanında olması gereken şeyler olmayınca kıymeti yok. Kurumuş çiçeğe su verince çiçek açar mı?
Bu arada ben de bu durumun içindeyim ilk zamanlar kafaya çok takıyodum kavga ediyodum boşanmayı düşündüm vs ama şuan alıştım hiç takmıyorum evde sıkıldığımla kalıyorumDestek alma konusunda haklısınız.
Ben sadece evlendiğimden beri kendimi yalnız hissediyorum böyle evdeyken de evde değilmiş gibi olduğu için. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Adam şey kafasında "Evlendik ya işte, ne gerek var öyle muhabbetmiş romantizmmiş falan.". Maddi çabası var sadece. Beyefendi depresyonda sözde ama arkadaşları olunca depresyon mola veriyor o da nasıl işse anlamadım. Zamanında elinde avucunda ne varsa ailesine yağdırdı, bu kadının suçu değil ama faturasını o ödüyor. Yazık günah. Surat bu kadına trip bu kadına, cefa bu kadına. Arkadaş arasında keyfine diyecek yok. Sanki karısı dedi ne var yok ailene sıva diye. Bakın buraya yazıyorum, ilerde çıkar kokusu Katip demişti dersiniz. Bu adam konu sahibine kinlenmiş. Düşünüyor şimdi Redd olmasa daha mı iyi olurdu? Superman kendini hızlı tüketti.Kurumuş çiçeğe su verince değil uygun bakımı yapınca çiçek açar. Soldu diye çöpe attığım orkidemi annem çöpten alıp nasıl baktıysa çiçek açtırdı. Çok emek verdi. İnsanların hayatı hakkında konuşmak çok kolay. Evlenmiş. Evlenme, demenizi dinlemek zorunda değil. He yanlış yapmış ayrı ama burda konu sahibine verilmesi gereken akıl eşi ile konuşması. insanlar konuşarak anlaşır neticede. Adamda anlayışlı ise düzeltir kendini. Kaldıkİ memnun etmeye çalışıyor gibi duruyor
Siz hiç beden gücü yapmadınız bence.Adam şey kafasında "Evlendik ya işte, ne gerek var öyle muhabbetmiş romantizmmiş falan.". Maddi çabası var sadece. Beyefendi depresyonda sözde ama arkadaşları olunca depresyon mola veriyor o da nasıl işse anlamadım. Zamanında elinde avucunda ne varsa ailesine yağdırdı, bu kadının suçu değil ama faturasını o ödüyor. Yazık günah. Surat bu kadına trip bu kadına, cefa bu kadına. Arkadaş arasında keyfine diyecek yok. Sanki karısı dedi ne var yok ailene sıva diye. Bakın buraya yazıyorum, ilerde çıkar kokusu Katip demişti dersiniz. Bu adam konu sahibine kinlenmiş. Düşünüyor şimdi Redd olmasa daha mı iyi olurdu? Superman kendini hızlı tüketti.
Arkadaşlara gelince çiçek açıyormuş, böyle de bir gerçek var. Ailesi deseniz zaten akan sular durur. Gezdirsin tozdursun demedik zaten, güleryüz ve muhabbet yorucu şeyler değil. Eşlerin birbiri üzerinde bu kadar hakkı var. Olmalı.Siz hiç beden gücü yapmadınız bence.
12 saat trafikte canıyla uğraşıyor. O adam eve gelince elbette çiçek açamaz, gülemez.
12 saat motor tepesinde gezen bir insan için biraz tuhaf saptamalarınız var.
Konu sahibi; siz de biraz anlayış gösterim. Bu sıcakta kaskla güneş altında ter içinde 12 saat trafik çeken adam eve gelince sadece biraz uzanmak dinlenmek ister. Bu çok doğal.
Siz de evliliğinizi bunun için bitirmek yerine destek alım. Eşinizi seviyor musunuz emin olun.
Benim eşim öğretmen. Kışları nöbetti, özel dersti, ek dersti gece geç saatlerde geliyor. Ve inanın bazen sohbet edecek hali olmuyor. Karşılıklı empati lazımz
Eşlerin birbiri üzerinde olan haklarından biri de empati ve şefkat göstermektir.Arkadaşlara gelince çiçek açıyormuş, böyle de bir gerçek var. Ailesi deseniz zaten akan sular durur. Gezdirsin tozdursun demedik zaten, güleryüz ve muhabbet yorucu şeyler değil. Eşlerin birbiri üzerinde bu kadar hakkı var. Olmalı.
Ama normal zamanda nemrut değilmiş ben sordum ve bu şekilde cevapladı. Yorgun olunca suskun oluyormuş ki bu çok normal. Biz karı koca yorgun olunca karşılıklı kanepelerde yatarız sadece.Arkadaşlara gelince çiçek açıyormuş, böyle de bir gerçek var. Ailesi deseniz zaten akan sular durur. Gezdirsin tozdursun demedik zaten, güleryüz ve muhabbet yorucu şeyler değil. Eşlerin birbiri üzerinde bu kadar hakkı var. Olmalı.
Redd'in eski konularını bilen biri bu kadının yüzde 75 inin şefkat ve empatiden oluştuğunu bilir. Bu kadın bile dolmuş taşmışsa sanırım ben intihar ederdim.Eşlerin birbiri üzerinde olan haklarından biri de empati ve şefkat göstermektir.
Eşim 12 saat motokurye olarak çalışsa geldiğinde uzan dinlen der çayını getirir ben veririm. Zira en çok eşime merhamet duyarım. Bana gaddarca geldi tavrınız. Bu sıcakta 12 saat motokuryelil bir yapın bakalım
Eski konulardan çıkarımlar yaptığını anladım. Adam ailesine para verdiği için pişman oldu demek ki, artık dikili ağacı olsun istiyor. Kestiyse ailesini beslemeyi bu bile bir gelişmedirRedd'in eski konularını bilen biri bu kadının yüzde 75 inin şefkat ve empatiden oluştuğunu bilir. Bu kadın bile dolmuş taşmışsa sanırım ben intihar ederdim.
Ya inşallah bundan eşini sorumlu tutmuyordur şımarıkça bir düşünce ile. Yapan biliyorum birkaç tane.Eski konulardan çıkarımlar yaptığını anladım. Adam ailesine para verdiği için pişman oldu demek ki, artık dikili ağacı olsun istiyor. Kestiyse ailesini beslemeyi bu bile bir gelişmedir
Esinizin tanismadan.onceki meslegide kuryecilikmiydi yoksa meslek icabi yoruluyordur dicemBeni memnun etmeye çalışır evet. Yediğime , içtiğime gezdiğime karışmaz. Benim vaktim yok bu sene sen istediğin kadar gez arkadaşlarınla der hep. Maaşıma karışmaz. Annemlere gitmeme kalmama karışmaz. Sadece ilgisel olarak eksiklik var o da mizacından
Benim eşim rahat iş nedir bilmedi. En son yaptığı iş 50 kiloluk seramikleri kaldırıp atmak. Kendi mesleğinde yıllarca damacana ile aynı ağırlıkta kalıplar ile baskı yaptı. Kimsenin işini küçümsemek bize düşmez, ama bi muhabbet de edersin be, zaten her şey ayağına geliyor, eve gelip koltukta yaylana yaylana yatarken muhabbet edilir yani. Bi zahmet.Bende nedense olayı yorgunluğa baglamadim, adamın mayasında Reeddin istediği ilgi, şefkat yok bence. Hepimiz yoruluyoruz, fiziksel olarak çalışmak ayrıca yorucudur ama sebep bu değil.
Sizi ben anlarım. Benim de sevgilim hep yorgundur, zamanı azdır. Yaptığı iş yorucu evet. Ama adamın mizacı da enerjisiz.Beni memnun etmeye çalışır evet. Yediğime , içtiğime gezdiğime karışmaz. Benim vaktim yok bu sene sen istediğin kadar gez arkadaşlarınla der hep. Maaşıma karışmaz. Annemlere gitmeme kalmama karışmaz. Sadece ilgisel olarak eksiklik var o da mizacından
Ben yaşıyorum. Okuyan çoğu kişi sanırım adamdan sohbet muhabbet beklediğinizi düşünmüş ama bence sizin istediğiniz 12 saatten sonra ısrarla bunu istemek değil farkındalık, adam senin farkında olsun istiyorsun sadece ana değil, yaşadığım bu.Destek alma konusunda haklısınız.
Ben sadece evlendiğimden beri kendimi yalnız hissediyorum böyle evdeyken de evde değilmiş gibi olduğu için. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Sizin hesaba benim hayatım kaçmış :) abim kanser geçirdi, ameliyat oldu, komşum aynı zamanda, çocuğum vardı, kayınvalideme işe gidiyorum annem abimle ancak ilgilenir biraz kalır mısın dedim yumuşakça, 2 buçuk gün kaldı, 60 saat, boş eve gitti kızın ağır taşıyamıyorum diyeArkadaşlar emin olun aşırı merhamet ve vicdanımdan başıma ne geliyorsa geliyor. Eşimin borçlarını da ben kapadım ki borç benim değildi ailesinindi. He kötülük belki ama bunu da hep yüzüne vurdum. İlk sorunlarımız hep aileden çıktı zaten. Aile sorumluluk almak nedir bilmiyor. Eşim askere giderken bile yanında değillerdi ama eşim ailesine karşı aşırı merhametli ve şefkatli. Konuşmalar hep laylaylom köydeki akrabalar vs. Eşimin annesi Giresundaydı geldi eşim de depresyonda işte hasta adam yani annesine anlattım aman kızım düzelir siz birliğinizi bozmayın dedi. Dedim anne sende biraz kal burada düzelene kadar iyi geliyorsun sende ona. Bilet almış ertesi gün hemen buralar sıcak ben duramam burada diye( bırada da evleri var)
Eşimin ailesine karşı güleryüzlü olup bana somurtmalı hallerinden bıktım ben de
Mizacından değil, senin, benim ‘ o kadın ‘ olmayışımızdan.Beni memnun etmeye çalışır evet. Yediğime , içtiğime gezdiğime karışmaz. Benim vaktim yok bu sene sen istediğin kadar gez arkadaşlarınla der hep. Maaşıma karışmaz. Annemlere gitmeme kalmama karışmaz. Sadece ilgisel olarak eksiklik var o da mizacından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?