Bir süre uyum sağlamaya çalışıyor ama sonra yine aynı oluyor. Kendi aile yapısı da böyle herkes kendi kendine takılıyor gibi. Eşim de öyle ve kendi zihninin içinde yaşıyorEvlilik tek kişilik yaşanmaz.
Eşinizle bu konuyu konuştuğunuzda ne diyor? Çözüm için uğraşıyor mu?
Bir uzmandan fikir almak istemez misiniz?
Amin teşekkürlerHakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkürler.Mutsuzsanız,kafanızda soru işareti varsa evliliği bitirmeye yeterli sebep bana göre. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu nasıl bir üslup ?Sana yapma dedik bile göre evlendin. Şimdi inşallah adliye kapısında hamile falan kalmazsın.
Dedik mi demedik mi? Bu önemli, gerisini boşver.Teşekkürler.
Bu nasıl bir üslup ?
Dediniz. Çok merak ettim siz evli misiniz? Nasıl bir evliliğiniz var? Gerçekten meraktan soruyorumDedik mi demedik mi? Bu önemli, gerisini boşver.
Maddi olarak da zorlanıyoruz. Zorlanmamak ve ben daha rahat geçineyim diye motokuryeliğe başladı , araba aldık onun taksitlerini ödüyoruz şuanda ama yine de ev vs hak getire alamayız yani.
Evliyim. Normal insan evliliğim var. Yineleyen depresyonum var. Evlendikten sonra bekarlıktaki kadar dayanılmaz boyutlara gelmedi. Çalışıyorum ve 2 çocuk büyütüyorum.Dediniz. Çok merak ettim siz evli misiniz? Nasıl bir evliliğiniz var? Gerçekten meraktan soruyorum
Dolmuşluk. Zamanında elindekini avcundakini ailesine sıvamasa ek iş yapmak zorunda kalmazdı şimdi. Zamanında olması gereken şeyler olmayınca kıymeti yok. Kurumuş çiçeğe su verince çiçek açar mı?Bu nasıl bencillik? Adam siz geçinin diye bin tür insanla muhattap olup sıcakta günde 12 saat o kaskla, montla gezeceği ve gayet riskli bir işe başlamış siz mızmızlık yapıyorsunuz.
Katip’in dediği önceki konuları bilmiyorum ama eşinize karşı bencil gördüm sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?