- Konu Sahibi MelisaMelisa
-
3 senelik evliyim ve 1 yaşında bir kızım var. üst düzey bir pozisyondaki işimden kriz nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım. eşimle hiçbir konuda anlaşamıyoruz. eşimin ailesi ile yanyana oturuyoruz ve inanılmaz bir sorun. yaklaşık 1 ay önce eşimle annesi yüzünden tartıştık. Kadın bana ağzına gelen hakaretleri etti, ben onları sevmiyormuş, yakınlık göstermiyormuşum diye. eşimde tabiki annesini tuttu ve ben kızımla anneme gittim. 2 hafta kadar annemde kaldım. eşimde en ufak bir yumuşama yok. ailem diyor başka bişey demiyor. annemler konuşmaya gittiler. ama nafile beni yerden yere vurmuşlar. annemler bana çocuğun için 1 kez daha denemelisin belki düzelir dediler. ve bende döndüm. eşim sanki her konuda tamamen ben haksızmışım gibi havalara girdi. ailesi bana sırf oradan taşınmak istiyorum diye çirkef dediler. neyse 1 aydır evdeydim. dün bilgisayarın başına geçtim. bir de baktım eşim mailini açık unutmuş. 3 sene önceki sevgilisiyle mailleşmiş 2,3 aydır. ona onu ne kadar çok sevdiğini, bütün gece ondan mesaj beklediğini filan yazmış. resimlerini göndermiş. çıldırdım tabi sordum ona benden defalarca özür diledi. boşluktaydım, ilişkimiz kötü gidiyordu filan dedi. kız y.dışında. sadece mailleşmişler.ama buraya geldiğinde görüşmüşlermi emin değilim. neticede birde aldatıldım. acaba bunada kızım için katlanmalımıyım. yoksa bitirmelimiyim. gözüme uyku girmiyor. delireceğim:) bana bir akıl verin lütfen...:çok üzgünüm:
eşimin maddi durumu oldukça iyi, ben şu anda işssizim. babam vefat edeli yıllar oldu. annem emekli maaşı ile geçinmeye çalışıyor. birde ben yük olmak istemiyorum. ama iş bulurda bir daire kiralayacak kadar maaş kazanırsam beklemem boşanırım. şu an sineye çekiyorum. birde kızım babasına aşırı düşkün. 2 haftalık ayrılığımızda sürekli baba diye sayıkladı. ateşlendi hasta oldu. ama biz böyle üzülürken sevgili babası başka kadına aşkını itiraf ediyormuş meğer!! şu an dava açsam kızımı elimden alırlar diye çok korkuyorum çünkü yaparlar. bide eşim geçenlerde kız 7 yaşından sonra babaya verilir dedi. sanırım araştırmışonunla şu anda savaşacak ne maddi ne manevi gücüm yok. allahım herşeyin hayırlısını versin. ona sığınmaktan başka çarem yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?