Sanırım Depresyondayım

Kesin ve net tavrini koymalısın.
Yoksa sen yüz verdikçe fazlasını yapar sürekli takipp et ve ettğini de ona da söyle tehdit eder gibi.

sensible ne guzel yazmışın öle yaa:1rolleyes: bayıldım valla sana yürekten katılıyorum cnm bu lafın ustune daha bı laf demem ben kaydirigubbakcemile5

eşinin ailesine karşı seni savunmaması kötü birşey...(ilerdede aynı şeylri yaşayacağın malum )
senin evden gittikten sonra gelip dön dememesi ,özür dilememesi 2.hata (demekki halinden memnunmuş)
birde üstüne eski sevgilisini bulup konuşması sevgi sözcükleri 3. ve en büyük hata.
yüksek bi mevkide çalıştığını söylemişsin. bu adam seni mutlu etmiyorsa aile4si sana acı çektiriyorsa ona ihtiyacın varmı ? ailende kabul ediyosa onlara belki ilerde tekrar işin olunca yük bile olmayacaksın. bence hazır kendi ayklarının üstünde duruyorken bukadar acı çekmene gerek yok. kendine yeni bi hayat kurmalısın. kızına gelince babası zaten kızını önemseseydi bunlara yapmazdı. hayatına kzınla devam etmelisin bence. tabi bu benim fikrim. demesi kolay bundan emindim. en doğru kararı sen vereceksin.a.s

7 yaşından sonra kız çocuğunun babaya verileceğine dair
ne medeni kanunda ne de ülkemizdeki herhangi bir mevzuatta hüküm yok.
bu doğru değil.
velayet her davada özel olarak incelenir.
kaldı ki babanın zengin olması,senin maddi durumunun
iyi olmaması velayetin babaya verilemsini gerektirmez.
sonuçta baba nafaka vererek senin daha iyi şartlarda
bebeğine bakmanı sağlayabilir.
için rahat olsun.Türk kanunları bu kadar acımasız değil.
sana önerime gelince sevgili MelisaMelisa,
ciddi bir olay olur da evden aniden ayrılma kararı alırsan
akıllı ve serin davranmaya çalış.
yaşadıklarının bedeli olmalı,maddi ve manevi olarak.
dolayısıyla delil niteliğinde olabilecek herşeyi yanına al.
msn kayıtları,mailler,resimler ya da her ne varsa.
dilerim olmaz ama eğer şiddet vs olursa mutlaka raporunu al.
mümkünse aileden olmayan en az 2 kişinin tartışmanızı,onun hakaretlerini vs
görmesini,duymasını sağla.ve daha birtakım şeyler de var ama şu an için uzatmayım.
karar verirsen boşanmaya,öncelikle senin için hayırlısı olmasını dilerim.
hukuki anlamda her zaman destek vermeye hazırım.
ayrıca maddiyat engel değildir,sanıyorum İstanbul'da yaşıyorsun.
İstanbul Barosunun adli yardım hizmetinden yararlanma şansın olabilir.
bilgi almak istersen özelden ya da burdan yazabilirsin.
hakkında hayırlısı olsun..

2 yıl 3 aydır evliyim.eşim 10 gün önce bi meslekdaşına onu çok sexi bulduğunumesaj atmış.arkadaşı dabu mesajı iş yerindeki herkese göstermiş.eşim günlerdir bunalımda yaşadığımız şehirden gitmemiz gerektiğini söylüyor.ben se bu olayı yeni öğrendim.eşimin beni sevdiğinden eminim.evliliğimiz çok ii gidiyordu...üstelik bu kadını defalarca evimizde ağırladık.ama kadın sürekli eşimi baştan çıkarmaya çalışıyordu..şu an ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum.eşim çok çok pişman..defalarca benden ve o kadından özür diledi.eşimin bu tavrına mı kızıym yoksa zaten bunalımda ona sahip mi çıkıyim.....yoksa onun yüzünden çok sevdiğim ve asla taşınmam dediğim bu evi..komşuları ve şehri terkedeceğim için mi üzüliyim bilemiyorum...lütfen bana yardım edin...

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.

Burdan anlaşıldığı gibi ailesiyle kötü düşmen ona bal kaymak olmus yanlız kalmıs ozgur hayatı surmus senın olmadıgın zaman ıcınde. Sen belkı yastıga her kafayı koydugunda ayrı dustugun ıcın aglarken ne yazık ki o sanal aleme dalmış bir çok erkeğin yaptığı gibi. Ailesiyle kotu dusmen bir yana eşin bir yana belki ailesinin yaptıgına goz yumulurdu ama nereye gidersen git eşinin yaptıgını unutmayacaksın. Çocugunun olması cok kotu bir durum bu konuda sana ayrıl diyemem senin düşüncen önemli belki eşin birdaha yapmaz bilemem ama birdaha evi terketme gerekirse kendisi çıksın gitsin evden ama sen ayrılma evinden. Bu aldatma olayı cıkarsa bırgun ortaya aılesı duyarsa ne der biliyormusun kocanı bırakıp gitmeseydin emin ol boyle der. Bende kaynanama yakınım senı cok ıyı anlıyorum. Anlatmak istediğim daha çok şey var aslında ama konuşmak bazen yetersiz kalıyor. Zamana bıraktım artık.

kiz Allah iyiligini versin gul gul isi bitti ne matrak yazmissin

Ben konu sahibinin ayrılacağını sanmam barışırlar sanal aldatma bu yeni nesilde olmazsa olmazlardan %80 erkekler öyle böyle kadın,kız muhabbeti yapıyor çoğu kadın,kızlarıda uyutuyorlar bu alışkanlıkta alkol gibi hop deyince bırakılmıyor

yeni konu açmanız gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…