Yüksek lisans evliyken yapılmıyor mu?
Yüksek lisans için yıllarca beklemeye ne gerek var anlamadım, evliyken de düşünebilir onu.
İşi var mı önemli olan bu,işi yoksa 24 yaşında evlen ne olacak sanki. .isi yoksa mecbur beklemek zorundasınız. .ama yüksek lisans yapabilir evliyken sizde konuşurken bunları deseydiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yapmiyorum diyorsun ama resmen evliluk icin psikolojik baski yapiyorsun cocuga.
Hem 31 yasinda anne olsan ne olacak ki
Kızlar yine ben ve belki saçma bulacağınız bir konu ile karşınızdayımyaşım 24 erkek arkadasımın yası da 24 bunu belirteyim önce.
geçenlerde görücü gelme meselesinden çok büyük bir tartışmamız oldu bana bitti dedi sonra yine arayıp özür dileyen de o oldu. o gece epey konustuk beni cok sevdiğini söyledi. evlilik konusunu bana ilk açan oydu askerden geldi düzenli bi hayat istiyorum dedi ailemle tanıstı. neyse o gece bana yükseklisans yapacağını ama bu evlilik konusunda önceliklerinin yeri değiştiğini kendini baskıdaymıs gibi hisettiğini söyledi. hayır ben hiç bir şekilde evlenelim hadi diye baskı yapmadım konusunu bile açmadım. evet bana beni cok sevdiğini ama evliliği 3 4 yıl sonra düşündüğünü söyledi. ben de doğal olarak anlayıs gösterdim o senin kararın ve elbet beklerim dedim. kesinlikle sevgisinden şüphem olana kadar beklerim o konuda sıkıntım yok. nişanı da 1 yıl içinde yaparız dedi tamam dedim.herşeye tamam demişsin sorunun ne derseniz. çok düşündüm 4 yıl dile kolay ki babam şididen ne zaman gelecekler diye sormaya başladı. hadi bunu bırakalım bir kenara, 4 yıl sonra 28 yaşında olacağım o zaman evlensek aşkımla doya doya yıllarımız gecsin istiyorum ve ilk 2 yıl cocuk dusunmem 31 yaşında anne olsam bu cocuk ılerde bana nine der.
biz uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz ve haftaya cumartesi yanına gideceğim onunla öyle bi konusmam lazım ki bu evlilik konusunu daha erken bir yıla indirgeyim. yanlış anlamayın evlilik delisi diilim sadece karsımda sevdiğim biri var ve onunla hakaten evlenmeyi cok istiyorum.
evett sizden isteyeceğim yardım bu konusmayı nasıl yapayım ne deyim, onu nasıl ikna edebilirim sizce bana fikir verin lütfen...
ben de 28 yaşındayım okuyorum evlenmem için nerden baksan 2-3 sene var
ne yani çocuk yapınca ben nine mi oluyorum?
böyle düşünmen tuhaf ve mantıksız geldi
çok insan var 40 ından sonra çocuk yapan
ben görmedim şahsen annelerine ''nine '' dediklerini
ben onu mübalağa yaptım kötü bi niyetle yazmadım. dediğim gibi herkesin kendi düşüncesi ne ben seni 3 yıl sonra evlenecekmişsin diye yadırgayabilirim ne de sen beni bu lafı dedim diye . yanlış anladıysan, yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakma.
sen onla acık acık burya yazdıgını aynen ılet ona. unutma tatlı dil yılanı bile deliginden cıkarır. ama cokda baskı yapma ters tepebilir. hakkında hayıırlısı cnm
Görücü geldiğinde ahkam kesiyor..
Ama 3 - 4 yıl daha bekleyelim diyor..
Oldu ? Bu kadar tepki gösterip tartışma yaşayacağına, nişandı düğündü şimdiden tarihlerini belirleyip, beklemek daha mantıklı olur..
Sonra ne yaparsa yapsın..
Garantisi varmi ilerde evleneceginin ... ben kendimden ornek verim ablamda beklerim dedi o sene annemle tanistirdi filan nisanimiz beraber olacakti cocuk vazgecti ben nisanlandim ve 10 yillik evliyim ablam insalah 3 haftaya evleniyor .... demem oki yok baski yok yuksek lisans bahane olamazmi oyalamaz umarim ! Karsindaki evlenerekde yuksek lisans yapabilir okuyup calisan bir cok insan var ....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm ilk önce karar ver bu adam bu yaptıklarımı hak edecek mi diye yoksa kimse senden değerli değil senin elinde mesleğin varsa çalışıp kendi ayakların üzerinde duruyorsan neden bekleyesin ki ha senin de düzenin yoksa ilk düzenini kur sonra evliliği düşün derim bu esnada da erkek arkadaşınla ilişkinin boyutuna nereye gideceğine bakarsın benim ne hayallerin vardı hep hayatıma giren insanlar için onlardan vazgeçtim şimdi çok farklı yerlerde olabilirdim hatta eşimle ilk tanıştığımda çok büyük bir şirkette çalışacaktım o istemedi diye onunla aynı şirkette kaldım bu hatayı yapmış biri olarak söylüyorum ilk önce kendi önceliklerin gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?